Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

.

Czy ekipa dekarzy jeździ białym kombi? To ci sami co u mnie? Wiesz, Miodka nie znają :)

Cały czas pracuje ta sama ekipa, która robiła więźbę.

Wiesz, nie słyszałam, żeby przeklinali, może przy mnie się ograniczają...

Ci, którzy Miodka nie znają pracują u p. S w Stanowicach....chyba

Właśnie, chyba.

A z tego co mi wiadomo, z pewnego źródła :), raczej chłopcy nie będą tam pracować. Dach jest pokryty folią i na tym chyba koniec, no i łaty położone - sama widziałam. A z dachówką to chyba będą mieć problem :(

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A z tego co mi wiadomo, z pewnego źródła :), raczej chłopcy nie będą tam pracować. Dach jest pokryty folią i na tym chyba koniec, no i łaty położone - sama widziałam. A z dachówką to chyba będą mieć problem :(

Problem?????

Jakiego rodzaju????? :-?

Już wiem, przeczytałam prywatną wiadomość.

Ja mam tylko trzy, a zapropronowano mi 25%.... :roll:

Hmmm :roll: :-? będe negocjować, ale jak pisałam wcześniej nie mam szczęścia do negocjacji :cry: i upustów.

Żabcia wiem jak wspaniale sie jeździ teraz w parku rowerkim, :D tylko ostatnio odpadł mi pedał :-? i nie mogę jeździć.

Czekam na zdjęcia z budowy i życzę szerokiej drogi, bo do Słupska kawał drogi :)

Ja mam tylko trzy, a zapropronowano mi 25%.... :roll:

Hmmm :roll: :-? będe negocjować, ale jak pisałam wcześniej nie mam szczęścia do negocjacji :cry: i upustów.

Żabcia wiem jak wspaniale sie jeździ teraz w parku rowerkim, :D tylko ostatnio odpadł mi pedał :-? i nie mogę jeździć.

Czekam na zdjęcia z budowy i życzę szerokiej drogi, bo do Słupska kawał drogi :)

Dzięki! :D

I nie zgadzaj sie na tak niski rabat. W drodze do Wrocławia, wstąpiliśmy do hurtowni, w której nic nie kupowaliśmy. Na dzień dobry zaproponowali nam Veluxy z 15 % rabatem, a ja na to tylko jedno słowo

- MAŁO....

Odpowiedź pana:

- no dobra, 18%....

I nawet nie kokietowałam.... :wink:

Drewniane belki? No nie, to już za dużo. Nie może być aż tak pięknie, bo ja w gości nie mogę przyjechać – jestem za daleko. A belki uwielbiam. Teraz to ja się tego wykańczania domu u Żaby nie doczekam...

Drewniane belki? No nie, to już za dużo. Nie może być aż tak pięknie, bo ja w gości nie mogę przyjechać – jestem za daleko. A belki uwielbiam. Teraz to ja się tego wykańczania domu u Żaby nie doczekam...

Ja też zawsze o takich marzyłam :roll:

A tego wykańczania to i ja się nie doczekam.....

Jeszcze tyle wydatków, kto wie, czy na marzeniach się nie skończy... :-?

A może kiedyś będziesz w okolicy Wrocławia i zajrzysz do mnie???? :D