tab 25.10.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 . Czy ekipa dekarzy jeździ białym kombi? To ci sami co u mnie? Wiesz, Miodka nie znają Cały czas pracuje ta sama ekipa, która robiła więźbę. Wiesz, nie słyszałam, żeby przeklinali, może przy mnie się ograniczają... Ci, którzy Miodka nie znają pracują u p. S w Stanowicach....chyba Właśnie, chyba. A z tego co mi wiadomo, z pewnego źródła , raczej chłopcy nie będą tam pracować. Dach jest pokryty folią i na tym chyba koniec, no i łaty położone - sama widziałam. A z dachówką to chyba będą mieć problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.10.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Żaba ale z ciebie akrobatka No i doczekałaś się wreszcie więźby, teraz to już pójdzie z górki. Trzymam tylko kciuki żeby pogoda dopisała no i za ekipę, żebyś wreszcie mogła ją pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 26.10.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Żabciu ja mam tylko dwa okna dachowe więc upust był mały tylko 7% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2005 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Żabciu ja mam tylko dwa okna dachowe więc upust był mały tylko 7% Ja mam tylko trzy, a zapropronowano mi 25%.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2005 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 A z tego co mi wiadomo, z pewnego źródła , raczej chłopcy nie będą tam pracować. Dach jest pokryty folią i na tym chyba koniec, no i łaty położone - sama widziałam. A z dachówką to chyba będą mieć problem Problem????? Jakiego rodzaju????? Już wiem, przeczytałam prywatną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 26.10.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Ja mam tylko trzy, a zapropronowano mi 25%.... Hmmm będe negocjować, ale jak pisałam wcześniej nie mam szczęścia do negocjacji i upustów. Żabcia wiem jak wspaniale sie jeździ teraz w parku rowerkim, tylko ostatnio odpadł mi pedał i nie mogę jeździć. Czekam na zdjęcia z budowy i życzę szerokiej drogi, bo do Słupska kawał drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2005 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Ja mam tylko trzy, a zapropronowano mi 25%.... Hmmm będe negocjować, ale jak pisałam wcześniej nie mam szczęścia do negocjacji i upustów. Żabcia wiem jak wspaniale sie jeździ teraz w parku rowerkim, tylko ostatnio odpadł mi pedał i nie mogę jeździć. Czekam na zdjęcia z budowy i życzę szerokiej drogi, bo do Słupska kawał drogi Dzięki! I nie zgadzaj sie na tak niski rabat. W drodze do Wrocławia, wstąpiliśmy do hurtowni, w której nic nie kupowaliśmy. Na dzień dobry zaproponowali nam Veluxy z 15 % rabatem, a ja na to tylko jedno słowo - MAŁO.... Odpowiedź pana: - no dobra, 18%.... I nawet nie kokietowałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.10.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Jutro popstrykam trochę zdjęć, mam nadzieję, że już cały dach będzie ofoliowany i ołatowany ( ołacony????? ) Jak zwykle czekam na zdjęcia te obiecane również Miłego odpoczynku w Słupsku to niedaleko ale pewnie nie po drodze co? Gdyby jednak to.... ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.10.2005 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Miłego odpoczynku w Słupsku to niedaleko ale pewnie nie po drodze co? Gdyby jednak to.... ZAPRASZAMY Trochę nie po drodze......może kiedyś....jak będę w okolicy????? W każdym razie dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.10.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Miłego odpoczynku w Słupsku to niedaleko ale pewnie nie po drodze co? Gdyby jednak to.... ZAPRASZAMY Trochę nie po drodze......może kiedyś....jak będę w okolicy????? W każdym razie dzięki ! wiedziałem.... zaproszenie cały czas aktualne no i .... Mały Facio czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Żabciu ale masz fajnie z tym wyjazdem Wycieczki szkolne to fajna rzecz dla uczniów dla opiekunów już mniej fajna Czekma na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.10.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Ciocia Żaba - akrobatka (alpinistka?) Hance, aż oczy wyszły i aż się na tą więźbę do Cioci rwie. Tylko obie jesteśmy w szoku, jakich dużych masz synów - chłopy jak dęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Żaba ale ładny będzie ten duży pokój z wysokim sufitem. A jaki planujecie tam sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.10.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 ...nie będzie żadnych frywolnych zdjęć.....Czas spoważnieć! W przyszłym tygodniu pokrycie dachówką! No to dopiero będą frywolne zdjęcia Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 27.10.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 No żaba ale mnie odstawiłaś w budowaniu, jestem daleko daleko za Tobą ale piękny domek się robi ech ile teraz człowiek by zmienił, ciesz się żabciu bo masz z czego pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 27.10.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 No, teraz zaczyna domek przypominać Super, bardzo fajnie wygląda. Mam nadzieję, że belki będzie w salonie widać, będzie fajny klimacik, do tego ogień w kominku..... ech, rozmarzyłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.10.2005 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 ...nie będzie żadnych frywolnych zdjęć.....Czas spoważnieć! W przyszłym tygodniu pokrycie dachówką! No to dopiero będą frywolne zdjęcia Czekamy Dobre!!!! Ty to masz skojarzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.10.2005 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Zelijka, Tab, Też myśleliśmy o tym, żeby ten sufit na częścią pokoju miał widoczne drewniane belki, bo taki zagipsowany, biały...nie będzie dobrze wyglądał... I dzięki za pochwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Drewniane belki? No nie, to już za dużo. Nie może być aż tak pięknie, bo ja w gości nie mogę przyjechać – jestem za daleko. A belki uwielbiam. Teraz to ja się tego wykańczania domu u Żaby nie doczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.10.2005 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Drewniane belki? No nie, to już za dużo. Nie może być aż tak pięknie, bo ja w gości nie mogę przyjechać – jestem za daleko. A belki uwielbiam. Teraz to ja się tego wykańczania domu u Żaby nie doczekam... Ja też zawsze o takich marzyłam A tego wykańczania to i ja się nie doczekam..... Jeszcze tyle wydatków, kto wie, czy na marzeniach się nie skończy... A może kiedyś będziesz w okolicy Wrocławia i zajrzysz do mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts