Żelka 27.10.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Bylam w Dusznikach, to nie daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 27.10.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Dzisiaj zdjęcia Czekałem A to zdjęcie zrobiłam....z najwyższego drzewa w okolicy Żabciu super zdjęcia Zosi czego się nie robi dla sztuki (czytaj czekających forumowiczów ) Facio, nie będzie żadnych frywolnych zdjęć.....Czas spoważnieć! hmmm... wiedziałem obiecanki cacanki.... no ale nie mnie jednemu je obiecałaś dziękuje za uznanie (mam na myśli wpis w Twoim DB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Żabciu pieknieje ta Twoja Zosia w oczach Trzymam kciukasy za pogodę i czekam na pokrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.10.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 To Ty jesteś Żaba nadrzewna??? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.10.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Zaba co za wspaniałe widoki prezentujesz ztoba na czele A gdzie zdjęcie najgorszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.10.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 To Ty jesteś Żaba nadrzewna??? ;-) A są chyba rzekotki drzewne http://www.karpaty.edu.pl/teams/drugac/plazy/u.jpg Piękne nie I jak wspaniale chodzą po drzewach http://www.salamandra.org.pl/magazyn/b15/b15a07a1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.10.2005 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 O kurczę ,ktoś zrobił mi zdjęcie na drzewie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.10.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 A co zabcia na drzewie robila ??? Bocka szukala ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.10.2005 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Zaba co za wspaniałe widoki prezentujesz ztoba na czele A gdzie zdjęcie najgorszej strony Niech najpierw Aga JG pokaże..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.10.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 zaba patrz tuhttp://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=57896&highlight=[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.10.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Zaba co za wspaniałe widoki prezentujesz ztoba na czele A gdzie zdjęcie najgorszej strony Niech najpierw Aga JG pokaże..... No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Zaba co za wspaniałe widoki prezentujesz ztoba na czele A gdzie zdjęcie najgorszej strony Niech najpierw Aga JG pokaże..... Ja może dzisiaj pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Zaba co za wspaniałe widoki prezentujesz ztoba na czele A gdzie zdjęcie najgorszej strony Niech najpierw Aga JG pokaże..... Ja może dzisiaj pokaże Czekamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Zaba co za wspaniałe widoki prezentujesz ztoba na czele A gdzie zdjęcie najgorszej strony Niech najpierw Aga JG pokaże..... Ja może dzisiaj pokaże Czekamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Dla Zaby i nie tylkohttp://www.adamski.pl/foto/ekartki/pocztowki/wroclaw/a jest tam duzo wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.10.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Dla Zaby i nie tylko http://www.adamski.pl/foto/ekartki/pocztowki/wroclaw/ a jest tam duzo wiecej Sliczne pocztoweczki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 30.10.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Zaba nad morzem, jodu szuka. Zostawiła całą rodzinę i plażuje sama szukając inspiracji budowlanej i natchnienia. Zaba wracaj - dzieci głodne Słomiany wdowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Zaba nad morzem, jodu szuka. Zostawiła całą rodzinę i plażuje sama szukając inspiracji budowlanej i natchnienia. Zaba wracaj - dzieci głodne Słomiany wdowiec Podobna babcia Was miała karmić Prosze nam tu koleżnaki w kompleksy nie wprawiać Niech odpoczywa dziewczyna, a My jej tu po cichu zazdrościmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.10.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Teraz musisz uważać .Odezwiesz się i już wszystkie przeciw tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 02.11.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Teraz musisz uważać .Odezwiesz się i już wszystkie przeciw tobie Na szczęście tylko jedna Ja to rozumiem - solidarność jajników Ale to dobrze w końcu to Zaby środowisko ja jestem tu tylko gościem... pzdr miras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts