i_ska 04.11.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Żabciu nie pocieszę cię, u mnie geodeci wynzaczyli słupki pod skrzynki proądowe w styczniu 2005 a prąd miałam dopiero w maju, i to po znajomości bo przypsieszyli termin odbioru. Żabciu ale ja ci życzę rychłego uzyskania prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 04.11.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Miłą Żabo - jak ja Ci zazdroszczę tego wyjazdu... Też bym tak chciał wyjechać i odpocząć. A domek... sie zrobi... wszystko wymaga czasu i dach też będzie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.11.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 A rower schowam, gdy śnieg spadnie, albo zacznie padać, chociaż dla mojego taty deszcz to nie przeszkoda....on jeździ z parasolką Jednym słowem miłośc do dwóch kółek u was dziedziczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Pozdrawim i czekam na Wasz dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.11.2005 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Pozdrawim i czekam na Wasz dach. Ja też Może w przyszłym tygodniu w końcu skończą! Jutro porobię zdjęcia, dachówka już na dachu w "kupkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.11.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Żabciu ja też czekma na Twój dach I trzymam mocno kciuki za prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.11.2005 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 A rower schowam, gdy śnieg spadnie, albo zacznie padać, chociaż dla mojego taty deszcz to nie przeszkoda....on jeździ z parasolką Jednym słowem miłośc do dwóch kółek u was dziedziczna Na to wygląda! a dzisiaj prawie wjechałam na samochód, bo mi się hamulce zepsuły! Hamowałam .....nogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.11.2005 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Żabciu ja też czekma na Twój dach I trzymam mocno kciuki za prąd Dzięki Żeby tylko nie padało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.11.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 na pewno padać nie będzie, prognozy są dobre, czekam z nierpliwością na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.11.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Żabciu ja też czekma na Twój dach I trzymam mocno kciuki za prąd Dzięki Żeby tylko nie padało.... Za pogodę też potrzymam kciuki, mi tez jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.11.2005 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Żabciu nie pocieszę cię, u mnie geodeci wynzaczyli słupki pod skrzynki proądowe w styczniu 2005 a prąd miałam dopiero w maju, i to po znajomości bo przypsieszyli termin odbioru. Żabciu ale ja ci życzę rychłego uzyskania prądu To prawda, nie pocieszyłaś mnie, chociaż teraz to już tak bardzo nam się nie śpieszy....najpierw musimy zdecydować, gdzie będą ścianki działowe, póżniej wejdzie elektryk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.11.2005 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Żabciu ja też czekma na Twój dach I trzymam mocno kciuki za prąd Dzięki Żeby tylko nie padało.... Za pogodę też potrzymam kciuki, mi tez jest potrzebna Przecież już masz dach i okna! Po co Ci ładna pogoda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.11.2005 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 na pewno padać nie będzie, prognozy są dobre, czekam z nierpliwością na zdjęcia Już dzisiaj miały być, ale cyfrówka była rozładowana... A potem tak szybko zrobiło się ciemno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.11.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Żabciu ja też czekma na Twój dach I trzymam mocno kciuki za prąd Dzięki Żeby tylko nie padało.... Za pogodę też potrzymam kciuki, mi tez jest potrzebna Przecież już masz dach i okna! Po co Ci ładna pogoda???? Bo chcemy jeszcze zrobic schody przed domem i jakoś w miarę uporządkować ten teren przed domem, na utwardzenie podjazdu nie ma szans ale zostało nam trochę zwietrzeliny a ona świetnie wsiąka wodę i nie ma takiego błocka po opadach, luksus to to nie będzie ale zawsze lepsze niż nasz glinka Ps. A gdzie obiecane zdjęcie najgorszego widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.11.2005 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ps. A gdzie obiecane zdjęcie najgorszego widoku Zupełnie zapomniałam! Ale zapewniam Cię, że wygrałam! Twój widok jest o niebo lepszy!!! sama nie wiem, czy pokazać.......beznadziejny jest ten widok! Postanowiłam tam nie patrzeć! Dla ułatwienia powiem, że nazwałam to miejsce.....drzewem ( robiłam stamtąd zdjęcie mojego domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.11.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 A rower schowam, gdy śnieg spadnie, albo zacznie padać, chociaż dla mojego taty deszcz to nie przeszkoda....on jeździ z parasolką Jednym słowem miłośc do dwóch kółek u was dziedziczna Na to wygląda! a dzisiaj prawie wjechałam na samochód, bo mi się hamulce zepsuły! Hamowałam .....nogą Czy ty nie za szybko jeździsz przypadkiem U nas rowerzysta musi bardzo uważać bo niestety nie zawsze jest traktowany jako pełnoprawny użytkownik drogi Zaba a ja bym chciała, zebyś pokazała nam to miejsce zwane przez ciebie drzewo Moze nie jest takie złe Oglądałam wszystkie twoje fotki bardzo dokładnie myśłałam, że gdzieś znajdę kawałek tego widoku ale nie dopatrzyłam sie nic takiego brzydkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.11.2005 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Zaba a ja bym chciała, zebyś pokazała nam to miejsce zwane przez ciebie drzewo Moze nie jest takie złe Oglądałam wszystkie twoje fotki bardzo dokładnie myśłałam, że gdzieś znajdę kawałek tego widoku ale nie dopatrzyłam sie nic takiego brzydkiego Bo starałam się tak robić zdjęcia, żeby nie było tego widać Na jednym chyba troszeczkę widać..... Może pokażę, ale nie dziasiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.11.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ja to jak widze tak zostawione na dachu dachówki to mam obawy czy tam wyleżą tak sobie Fajny widok A będzie jeszcze fajniejszy jak dachówki beą ułożone pojedyńczo obok siebie a nie w kupkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.11.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ale Ci ktoś nakupkał na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.11.2005 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ale Ci ktoś nakupkał na dach Mi się te kupki podobają! Dalej czosnkowy???Trochę czuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts