Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A rower schowam, gdy śnieg spadnie, albo zacznie padać, chociaż dla mojego taty deszcz to nie przeszkoda....on jeździ z parasolką :lol: :lol:

Jednym słowem miłośc do dwóch kółek u was dziedziczna :wink: 8) 8)

Na to wygląda! a dzisiaj prawie wjechałam na samochód, bo mi się hamulce zepsuły! :o Hamowałam .....nogą :lol:

Żabciu nie pocieszę cię, u mnie geodeci wynzaczyli słupki pod skrzynki proądowe w styczniu 2005 a prąd miałam dopiero w maju, i to po znajomości bo przypsieszyli termin odbioru. Żabciu ale ja ci życzę rychłego uzyskania prądu :lol:

To prawda, nie pocieszyłaś mnie, chociaż teraz to już tak bardzo nam się nie śpieszy....najpierw musimy zdecydować, gdzie będą ścianki działowe, póżniej wejdzie elektryk.... :roll:

Żabciu ja też czekma na Twój dach :)

I trzymam mocno kciuki za prąd :)

Dzięki :D Żeby tylko nie padało....

Za pogodę też potrzymam kciuki, mi tez jest potrzebna :)

Przecież już masz dach i okna! Po co Ci ładna pogoda???? :roll:

Bo chcemy jeszcze zrobic schody przed domem i jakoś w miarę uporządkować ten teren przed domem, na utwardzenie podjazdu nie ma szans ale zostało nam trochę zwietrzeliny a ona świetnie wsiąka wodę i nie ma takiego błocka po opadach, luksus to to nie będzie ale zawsze lepsze niż nasz glinka :wink: :)

Ps. A gdzie obiecane zdjęcie najgorszego widoku 8)

Ps. A gdzie obiecane zdjęcie najgorszego widoku 8)

Zupełnie zapomniałam!

Ale zapewniam Cię, że wygrałam! :lol:

Twój widok jest o niebo :lol: lepszy!!!

sama nie wiem, czy pokazać.......beznadziejny jest ten widok!

Postanowiłam tam nie patrzeć! Dla ułatwienia powiem, że nazwałam to miejsce.....drzewem ( robiłam stamtąd zdjęcie mojego domu)

A rower schowam, gdy śnieg spadnie, albo zacznie padać, chociaż dla mojego taty deszcz to nie przeszkoda....on jeździ z parasolką :lol: :lol:

Jednym słowem miłośc do dwóch kółek u was dziedziczna :wink: 8) 8)

Na to wygląda! a dzisiaj prawie wjechałam na samochód, bo mi się hamulce zepsuły! :o Hamowałam .....nogą :lol:

Czy ty nie za szybko jeździsz przypadkiem :roll: :roll: :roll:

U nas rowerzysta musi bardzo uważać bo niestety nie zawsze jest traktowany jako pełnoprawny użytkownik drogi :(

Zaba a ja bym chciała, zebyś pokazała nam to miejsce zwane przez ciebie drzewo :-?

Moze nie jest takie złe :roll:

Oglądałam wszystkie twoje fotki bardzo dokładnie myśłałam, że gdzieś znajdę kawałek tego widoku ale nie dopatrzyłam sie nic takiego brzydkiego :roll: :-?

Zaba a ja bym chciała, zebyś pokazała nam to miejsce zwane przez ciebie drzewo :-?

Moze nie jest takie złe :roll:

Oglądałam wszystkie twoje fotki bardzo dokładnie myśłałam, że gdzieś znajdę kawałek tego widoku ale nie dopatrzyłam sie nic takiego brzydkiego :roll: :-?

Bo starałam się tak robić zdjęcia, żeby nie było tego widać :roll:

Na jednym chyba troszeczkę widać..... :-?

Może pokażę, ale nie dziasiaj :D