andrzejka 08.11.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 hej Zaba Dom z dachówką jest cudny Słup przy drodze wrosnie w otoczenie Ale twój najgorszy widok nie jest taki zły powiedziałabym normalny w terenie zabudowanym Jak dla mnie to Aga bardziej mnie zaskoczyła Ale chyba i ja musze pokazac swój najgorszy widok A jest bardzo zły Napisz co stwierdził kierownik z tym wykończeniem dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 08.11.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Obawiam się, że Jankes ma rację. Po to prosiłem CIę o zbliżenie na wykończenie okapu, by się temu przyjrzeć. Generalnie, to membrana schodząc ku krawędzi dachu, powinna się zakładać na pas blachy, zwany pasem nadrynnowym. Tak jak pisał Jankes, by woda wciskana wiatrem pod dachówkę, spływając po membranie nie zawilżała podbitki. pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Żabciu kamienica jak kamienica, gdyby ktos się nią zajął to by była piekna , dodam tylko że moi sąsiedzi są napewno spokojniejsi i posesje mają bardziej zadbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.11.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 zaba jakie wieści, czekamy na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Hej Żabka no co ty A ciekawe gdybyś kierownika budowy spytała o przewrotkę czy coś jeszcze to by wiedziął o co chodzi W budowlene klocki jesteś dobra, patrz jakie masz osiągniecia Co za nastrój ponury A kto powiedział że dzieciaki nie lubią uszek wiglijnych w listopadzie i barszczu z paczka Takie czasy Ja musze swego syna namawiac do mojej zupy a z paczka zjada wszystkie śmiecie Skoro kierownik zaakceptował to chyba może tak być co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.11.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 proszę takich tez nie głosić!z ta babą i garami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.11.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 ale mężusiowi i synkom miło będzie jak od czasu do czasu coś upichcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.11.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 ale mężusiowi i synkom miło będzie jak od czasu do czasu coś upichcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 08.11.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Żabek NIe poznaję CIę. Wyluzuj, bo jeszcze w jakieś deprechy mi wpadniesz. I tak wiesz że jestem wszystkożerny, a Boye niczego normalnie nie zjedzą. Dla mnie jesteś najlepszym "budulcem" na świecie. Bez Ciebie nic by nie było Żarciem się przejmuj i tak wszystko w ki!@bel. Tak naprawdę to jakiś błąd w przyrodzie z tym ciągłym jedzeniem- chociaż rozumiem picie Leci właśnie piosenka - chyba HEY "jeśli zwątpisz choć jeden raz..." Głowa do góry " jeszcze będzie przepięknie jeszcze będzie normalnie..." No a teraz do pracy Miras.... kocham Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.11.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Z tego co zdąrzyłam wyłapać, to pod łatę powinna być przymocowana wygięta blacha, tak, aby woda z membrany po niej spływała na ziemię domyslam się o czym mówisz... chodzi chyba o fartuch nadrynnowy, ale nie rozumiem dlaczego woda z menbrany ma spadac na ziemie zamiast do rynny?? generalnie... wyluzuj troszke Żabko bo szkoda zdrowia... na wszystkim znać się nie musisz.. od tego masz kierownika, a jak naprawdę chcesz koniecznie wiedziec to masz dwa wyjscia: 1. kierownik budowy, powinien Ci wyjaśnic wszystko o co go zapytasz. 2. forum Muratora pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 08.11.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Żabek (...) kocham Cię I ja tesz i ja tesz ;-) ;-) Tylko zupełnie nie rozumiem czego Ty majstrów nie zrozumiałaś? Przecież to takie oczywiste: "Albowiem z powodu kajli na iberlaufie trychter rzeczywiście robiony był na szoner, nie zaś krajcowany, i bez holajzy w żaden sposób nie udałoby się zakrypować lochbajtel w celu udychtowania pufra i danie mu szprajcy przez lochowanie śtendra, by roztrajbować ferszlus, który dlatego źle działa, że droselklapę tandetnie zablindowano i teraz ryksztosuje." To chyba jasne jest no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.11.2005 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tylko zupełnie nie rozumiem czego Ty majstrów nie zrozumiałaś? Przecież to takie oczywiste: "Albowiem z powodu kajli na iberlaufie trychter rzeczywiście robiony był na szoner, nie zaś krajcowany, i bez holajzy w żaden sposób nie udałoby się zakrypować lochbajtel w celu udychtowania pufra i danie mu szprajcy przez lochowanie śtendra, by roztrajbować ferszlus, który dlatego źle działa, że droselklapę tandetnie zablindowano i teraz ryksztosuje." To chyba jasne jest no nie No, teraz już wiem o co im chodziło!! I już mi lepiej.....dzięki bogus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.11.2005 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 domyslam się o czym mówisz... chodzi chyba o fartuch nadrynnowy, ale nie rozumiem dlaczego woda z menbrany ma spadac na ziemie zamiast do rynny?? m. Ja właśnie też nie rozumię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.11.2005 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Andrzejko, mówisz, że nic w tym złego, że czasem karmi się dzieci chemią..... Kochana jesteś dobra kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.11.2005 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Żabciu kamienica jak kamienica, gdyby ktos się nią zajął to by była piekna , dodam tylko że moi sąsiedzi są napewno spokojniejsi i posesje mają bardziej zadbane No i do okien Ci nie zaglądają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Żabciu kamienica jak kamienica, gdyby ktos się nią zajął to by była piekna , dodam tylko że moi sąsiedzi są napewno spokojniejsi i posesje mają bardziej zadbane No i do okien Ci nie zaglądają! Z tym to nie ma pewności Co do jedzenia to się nie martw, nie Ty jedna tak masz U nas też często króluje sztuczne jedzenia, na co moje dziewczyny nie narzekaja, wręcz są uradowane Żabaciu gdzie do garów, pilnuj tej swojej Zosi, żeby Ci nic nie spartaczyli, a jak nie wiesz to pytaj, pytaj - bo wiesz jak to mówią Kto pyta ...... Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 09.11.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No, w końcu dachówke widzę..... Ładnie jest i tyle Pozdróffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.11.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Żabciu pieknieje ta Twoja Zosia w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.11.2005 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Żabciu pieknieje ta Twoja Zosia w oczach Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.11.2005 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No, w końcu dachówke widzę..... Ładnie jest i tyle Pozdróffka Witaj! Zdrowa????? Co u Ciebie słychać? Napisz coś. Pokaż zdjęcia....Fundamenty ocieplone?A ścianki działowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts