inż. Mamoń 09.11.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Żaba - Twój dziennik budowy to numer 1 na forum. Gratulacje !!! Przy okazji życzę Ci aby ta budowa stała się Twoim domem i to jak najszybciej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.11.2005 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Żaba - Twój dziennik budowy to numer 1 na forum. Gratulacje !!! Przy okazji życzę Ci aby ta budowa stała się Twoim domem i to jak najszybciej. Pozdrowienia Inżynierku, Ty jak zwykle bardzo miły! Dawno Ciebie tutaj nie było. Jak się mieszka? Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 09.11.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No, w końcu dachówke widzę..... Ładnie jest i tyle Pozdróffka Witaj! Zdrowa????? Co u Ciebie słychać? Napisz coś. Pokaż zdjęcia....Fundamenty ocieplone?A ścianki działowe???? Hej, hej. Jeszcze na antybiotykach, ale juz można żyć Fundamenty ocieplone, a ścianki działowe czekają na niepogodę. Jak tylko zrobie zdjęcia to załączę. Cieszę się, że budowa zaczyna powodować, że śmiejesz się i że sprawia radość. W końcu po deszczu przychodzi słońce i teraz Twoja budowa nabierze takiego tempa, że nawet struś nie dogoni http://www.animowane-gify.com/gify%20kreskowki/gify-loney-toones/wara0030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.11.2005 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 W końcu po deszczu przychodzi słońce i teraz Twoja budowa nabierze takiego tempa, że nawet struś nie dogoni http://www.animowane-gify.com/gify%20kreskowki/gify-loney-toones/wara0030.gif Pędziwiatr! Jak będziesz w Oławie, to musimy się spotkać. Ciekawa jestem jak u Ciebie wykończyli okap. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.11.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Oj Żabciu, a mówią, że to kobiety są plotkarami Szkoda, że ten "szef" nie czyta Twojego dziennika A może jednak czyta? Mam nadzieje, że mu w pięty poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.11.2005 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Oj Żabciu, a mówią, że to kobiety są plotkarami Szkoda, że ten "szef" nie czyta Twojego dziennika A może jednak czyta? Mam nadzieje, że mu w pięty poszło Ja też. Jak o nim myślę, to mnie mdli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.11.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Żabciu oglądam Twój dziennik po raz 100 i ciągle zatrzymuję się przy zdjeciach Twoich chłopców szególnie te wcześniej i 10 lat później i ciągle w tym samym miejscu kręcę głową jak krowa, i powtarzam że to niemożliwe aby taka młoda laska miała takich dużych chłopaków SZOK!!!! Ale do rzeczy, to co dzisiaj opisujesz to drugi SZOK, skąd ty wytrzasnęłaś takiego szefa to cham i gbur, czy to jest też ten co dachy robi, ten niby rewelacyjny co cholernie drogi jest jak tak to ci współczuję takiego pajaca, niech kończy szybko sprząta po sobie i spada, a ty krzycz, tup nogami nie daj się bo kobita bardzo dzielna jesteś A doemk śliczny jest i będzie nie pozwól go zmarnować draniowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.11.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Żaba wspólczuje Ci takiego szefa, czy oprócz dachu ma robić Wam cos jeszcze Poprostu wredby typ Niech kończy zabiera manatki i ucieka od Was jak najdalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.11.2005 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Żabciu oglądam Twój dziennik po raz 100 i ciągle zatrzymuję się przy zdjeciach Twoich chłopców szególnie te wcześniej i 10 lat później i ciągle w tym samym miejscu kręcę głową jak krowa, i powtarzam że to niemożliwe aby taka młoda laska miała takich dużych chłopaków SZOK!!!! Ale do rzeczy, to co dzisiaj opisujesz to drugi SZOK, skąd ty wytrzasnęłaś takiego szefa to cham i gbur, czy to jest też ten co dachy robi, ten niby rewelacyjny co cholernie drogi jest jak tak to ci współczuję takiego pajaca, niech kończy szybko sprząta po sobie i spada, a ty krzycz, tup nogami nie daj się bo kobita bardzo dzielna jesteś A doemk śliczny jest i będzie nie pozwól go zmarnować draniowi Masz rację! Dawno nie miałam do czynienia z takim człowiekiem. Z nim nawet nie potrafię rozmawiać ( a mówią mi, ze umiem rozmawiać z ludźmi), jest obłudny i skąpy. 2 dni temu np. dostałam smsa proszę przynieść 20 zł na wiertła . A wcześniej zanim zaczął budowac zapewniał, ze to jego wydatki. A poczucia humoru to nie ma za grosz. Wszystkich wykonawców krytykuje, a sam nie widzi swoich błędów. Jego ciągle powtarzane słowo to: PORAŻKA.Porażką jest hurtownia, z której bierzemy materiały, porażka to betoniarz, pan od dachówek, okna, które wybraliśmy na dach....itd A dla mnie on jest jedną wielką PORAŻKĄ!!!!! To sobie ulżyłam.... Ty, wiesz jak powiedzić kobiecie, żeby się cieszyła?????? Dziękuję za te komplementy Mi też się nie chce wierzyć, że mam już ....lat, czuję się dużo młodziej... Tylko moi synowie mi o tym przypomninają. Kuba ma już 178 cm wzrostu A niedawno piersią go karmiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.11.2005 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Żaba wspólczuje Ci takiego szefa, czy oprócz dachu ma robić Wam cos jeszcze Poprostu wredby typ Niech kończy zabiera manatki i ucieka od Was jak najdalej. Chciał nam robić ścianki działowe, ale niech zapomni. mamy ochotę na odchodnym powiedzieć mu, co o nim myślimy. Prosto w twarz, ale obawiamy się, ze w razie jakiś usterek nie przyjdzie naprawić. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu sie wyniesie......Nie mogę sie doczekać!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.11.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Żabciu tak to jest dzieci rosną a My wiecznie młodzi Własnie wczoraj wracając z zebrania rady szkoły przyszła mi do głowy taka mysl że jeszcze niedawno jak dzieci miały po 16 lat to mówiłam że to młodzież a teraz mówię że to dzieci - chyba się starzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.11.2005 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Żabciu tak to jest dzieci rosną a My wiecznie młodzi Własnie wczoraj wracając z zebrania rady szkoły przyszła mi do głowy taka mysl że jeszcze niedawno jak dzieci miały po 16 lat to mówiłam że to młodzież a teraz mówię że to dzieci - chyba się starzeję Jak zaczynałam pracę w liceum ( 15 lat temu) to ostatnia maturalna klasa wydawała mi sie taka dorosła. A teraz to dzieciaki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.11.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Żabciu tak to jest dzieci rosną a My wiecznie młodzi Własnie wczoraj wracając z zebrania rady szkoły przyszła mi do głowy taka mysl że jeszcze niedawno jak dzieci miały po 16 lat to mówiłam że to młodzież a teraz mówię że to dzieci - chyba się starzeję Jak zaczynałam pracę w liceum ( 15 lat temu) to ostatnia maturalna klasa wydawała mi sie taka dorosła. A teraz to dzieciaki!!!!!! Ważne że My młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.11.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Żaba wspólczuje Ci takiego szefa, czy oprócz dachu ma robić Wam cos jeszcze Poprostu wredby typ Niech kończy zabiera manatki i ucieka od Was jak najdalej. Chciał nam robić ścianki działowe, ale niech zapomni. mamy ochotę na odchodnym powiedzieć mu, co o nim myślimy. Prosto w twarz, ale obawiamy się, ze w razie jakiś usterek nie przyjdzie naprawić. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu sie wyniesie......Nie mogę sie doczekać!!!!!!!!!! Żabciu trzymam kciuki żeby pan zrobił wszystko dobrze i sobie poszedł, aby już Was nigdy więcej nie musiał nawiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.11.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Chcialbym miec u siebie na budowie taka wredna i bezszczelna Babe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.11.2005 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Chcialbym miec u siebie na budowie taka wredna i bezszczelna Babe Jesteś pewny?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.11.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 A jestes chetna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.11.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 178 cm !!!!!!!!!!!!!!!!!! toż to chłop jak dąb matko jedyna te dzieciaki dzisiaj jak na drożdżach rosną ale fajne chłopaki Dziwię się, że facet wobec Ciebie taki arogancki jest, z tego co opisujesz w dzienniku, jak to opisujesz to spoko babka jesteś taka pogodna i wesoła, palant powinien się cieszyć, że taką inwestorkę ma, jak taki odważny to ja mu polecę inwestora byłego gliniarza, ten to by mu pokazał jak sie budowy pilnuje i wytyka błędy nawet te których nie ma czy ten pan PORAŻKA to robi to dla Ciebie za darmo, ze takie nastawienie ma!!!!!!!!, szkoda żabciu że na takiego dziwaka trafiłaś. A z tymi wiertłami za 20 zł to już przesadził, po zakończeniu roboty upominij się o te wiertła, przecież są Twoje Kurcze żaba trzymaj się, ja też nie mam na budowie za wesoło ale już mi to obojętne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.11.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Moja ekipa przy Waszych to cud miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 11.11.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Chcialbym miec u siebie na budowie taka wredna i bezszczelna Babe Jesteś pewny?????? sorki że się wtrącam... JA CHCIAŁBYM... ps. ale się narobiło Żabciu z tym dachem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts