Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, w końcu dachówke widzę.....

Ładnie jest i tyle :)

Pozdróffka

Witaj!

Zdrowa????? Co u Ciebie słychać? Napisz coś. Pokaż zdjęcia....Fundamenty ocieplone?A ścianki działowe????

Hej, hej.

Jeszcze na antybiotykach, ale juz można żyć :)

Fundamenty ocieplone, a ścianki działowe czekają na niepogodę.

Jak tylko zrobie zdjęcia to załączę.

Cieszę się, że budowa zaczyna powodować, że śmiejesz się i że sprawia radość.

W końcu po deszczu przychodzi słońce :) i teraz Twoja budowa nabierze takiego tempa, że nawet struś nie dogoni http://www.animowane-gify.com/gify%20kreskowki/gify-loney-toones/wara0030.gif

W końcu po deszczu przychodzi słońce :) i teraz Twoja budowa nabierze takiego tempa, że nawet struś nie dogoni http://www.animowane-gify.com/gify%20kreskowki/gify-loney-toones/wara0030.gif

Pędziwiatr!

Jak będziesz w Oławie, to musimy się spotkać. Ciekawa jestem jak u Ciebie wykończyli okap.

Pozdrawiam

Żabciu oglądam Twój dziennik po raz 100 i ciągle zatrzymuję się przy zdjeciach Twoich chłopców szególnie te wcześniej i 10 lat później i ciągle w tym samym miejscu kręcę głową jak krowa, i powtarzam że to niemożliwe aby taka młoda laska miała takich dużych chłopaków SZOK!!!! :o

Ale do rzeczy, to co dzisiaj opisujesz to drugi SZOK, skąd ty wytrzasnęłaś takiego szefa :evil: to cham i gbur, czy to jest też ten co dachy robi, ten niby rewelacyjny co cholernie drogi jest :evil: jak tak to ci współczuję takiego pajaca, niech kończy szybko sprząta po sobie i spada, a ty krzycz, tup nogami nie daj się bo kobita bardzo dzielna jesteś :wink: A doemk śliczny jest i będzie nie pozwól go zmarnować draniowi :evil:

Żabciu oglądam Twój dziennik po raz 100 i ciągle zatrzymuję się przy zdjeciach Twoich chłopców szególnie te wcześniej i 10 lat później i ciągle w tym samym miejscu kręcę głową jak krowa, i powtarzam że to niemożliwe aby taka młoda laska miała takich dużych chłopaków SZOK!!!! :o

Ale do rzeczy, to co dzisiaj opisujesz to drugi SZOK, skąd ty wytrzasnęłaś takiego szefa :evil: to cham i gbur, czy to jest też ten co dachy robi, ten niby rewelacyjny co cholernie drogi jest :evil: jak tak to ci współczuję takiego pajaca, niech kończy szybko sprząta po sobie i spada, a ty krzycz, tup nogami nie daj się bo kobita bardzo dzielna jesteś :wink: A doemk śliczny jest i będzie nie pozwól go zmarnować draniowi :evil:

Masz rację! Dawno nie miałam do czynienia z takim człowiekiem. Z nim nawet nie potrafię rozmawiać ( a mówią mi, ze umiem rozmawiać z ludźmi), jest obłudny i skąpy. 2 dni temu np. dostałam smsa proszę przynieść 20 zł na wiertła . A wcześniej zanim zaczął budowac zapewniał, ze to jego wydatki. A poczucia humoru to nie ma za grosz. Wszystkich wykonawców krytykuje, a sam nie widzi swoich błędów. Jego ciągle powtarzane słowo to: PORAŻKA.Porażką jest hurtownia, z której bierzemy materiały, porażka to betoniarz, pan od dachówek, okna, które wybraliśmy na dach....itd

A dla mnie on jest jedną wielką PORAŻKĄ!!!!!

To sobie ulżyłam....

Ty, wiesz jak powiedzić kobiecie, żeby się cieszyła??????

Dziękuję za te komplementy :oops:

Mi też się nie chce wierzyć, że mam już ....lat, czuję się dużo młodziej...

Tylko moi synowie mi o tym przypomninają. Kuba ma już 178 cm wzrostu :o A niedawno piersią go karmiłam.... :-?

Żaba wspólczuje Ci takiego szefa, czy oprócz dachu ma robić Wam cos jeszcze :o :roll:

Poprostu wredby typ :evil:

Niech kończy zabiera manatki i ucieka od Was jak najdalej.

Chciał nam robić ścianki działowe, ale niech zapomni. mamy ochotę na odchodnym powiedzieć mu, co o nim myślimy. Prosto w twarz, ale obawiamy się, ze w razie jakiś usterek nie przyjdzie naprawić.

Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu sie wyniesie......Nie mogę sie doczekać!!!!!!!!!!

Żabciu tak to jest dzieci rosną a My wiecznie młodzi :)

Własnie wczoraj wracając z zebrania rady szkoły przyszła mi do głowy taka mysl że jeszcze niedawno jak dzieci miały po 16 lat to mówiłam że to młodzież a teraz mówię że to dzieci - chyba się starzeję :wink: :)

Własnie wczoraj wracając z zebrania rady szkoły przyszła mi do głowy taka mysl że jeszcze niedawno jak dzieci miały po 16 lat to mówiłam że to młodzież a teraz mówię że to dzieci - chyba się starzeję :wink: :)

Jak zaczynałam pracę w liceum ( 15 lat temu) to ostatnia maturalna klasa wydawała mi sie taka dorosła. A teraz to dzieciaki!!!!!! :roll:

Jak zaczynałam pracę w liceum ( 15 lat temu) to ostatnia maturalna klasa wydawała mi sie taka dorosła. A teraz to dzieciaki!!!!!! :roll:

Ważne że My młode :lol:

Żaba wspólczuje Ci takiego szefa, czy oprócz dachu ma robić Wam cos jeszcze :o :roll:

Poprostu wredby typ :evil:

Niech kończy zabiera manatki i ucieka od Was jak najdalej.

Chciał nam robić ścianki działowe, ale niech zapomni. mamy ochotę na odchodnym powiedzieć mu, co o nim myślimy. Prosto w twarz, ale obawiamy się, ze w razie jakiś usterek nie przyjdzie naprawić.

Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu sie wyniesie......Nie mogę sie doczekać!!!!!!!!!!

Żabciu trzymam kciuki żeby pan zrobił wszystko dobrze i sobie poszedł, aby już Was nigdy więcej nie musiał nawiedzać 8)

178 cm !!!!!!!!!!!!!!!!!! toż to chłop jak dąb :o :o matko jedyna te dzieciaki dzisiaj jak na drożdżach rosną :D ale fajne chłopaki :wink:

Dziwię się, że facet wobec Ciebie taki arogancki jest, z tego co opisujesz w dzienniku, jak to opisujesz to spoko babka jesteś taka pogodna i wesoła, palant powinien się cieszyć, że taką inwestorkę ma, jak taki odważny to ja mu polecę inwestora byłego gliniarza, ten to by mu pokazał jak sie budowy pilnuje i wytyka błędy nawet te których nie ma :evil: :evil: czy ten pan PORAŻKA to robi to dla Ciebie za darmo, ze takie nastawienie ma!!!!!!!!, szkoda żabciu że na takiego dziwaka trafiłaś. A z tymi wiertłami za 20 zł to już przesadził, po zakończeniu roboty upominij się o te wiertła, przecież są Twoje :evil: :evil:

Kurcze żaba trzymaj się, ja też nie mam na budowie za wesoło ale już mi to obojętne jest. :wink: