bonbon 13.11.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Prawdy są trzy: 1. Cycto prowda 2. Tys prowda 3. Goowno prowda To nie moje, to pewien ksiądzd zapisał. U mnie punkt pierwszy, wykonawca pierwszej budowy abdykował w zaświaty metodą j.w. opisawszy... To było 12 lat temu. Teraz mam drugą budowę, i opisuję fakty, wg pkt. 1. (cysto prowda) Pozdrawiam Żabę, do której zapałałem sympatią, odkąd zauważyła krzywiznę komina swojego (mój komin burzył i stawiał wykonawca dwa razy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.11.2005 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Pozdrawiam Żabę, do której zapałałem sympatią, odkąd zauważyła krzywiznę komina swojego (mój komin burzył i stawiał wykonawca dwa razy) Ja też Ciebie pozdrawiam! U Ciebie na budowie musi być jeszcze ciekawiej!. Na jakim etapie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonbon 13.11.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Mam więźbę na placu i na dachu, proporcji nie ustaliłem, chorego rotwailera, któego leczę herbatką z lipy , z miodem i sokiem malinowyym, oraz cytrynowym. Dwóch synów mniejszych ogółem, o pół metra od Twoich.Kreuję się na dobrego męza i ojca, może to prowda nr 1? Nieodmiennie pozdrawiam Żabę ( Ty wiesz [tu na "Ty"] przeszliśmy bezbrudziowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.11.2005 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Mam więźbę na placu i na dachu, proporcji nie ustaliłem, chorego rotwailera, któego leczę herbatką z lipy , z miodem i sokiem malinowyym, oraz cytrynowym. Dwóch synów mniejszych ogółem, o pół metra od Twoich. Kreuję się na dobrego męza i ojca, może to prowda nr 1? Nieodmiennie pozdrawiam Żabę ( Ty wiesz [tu na "Ty"] przeszliśmy bezbrudziowo) No to już sie poznaliśmy! Dlaczego nazywasz tak żonę????? Naprawdę taka ostra...? A chłopcy też wiecznie się kłócą? Nie napisałeś jeszcze gdzie budujesz.... Nie dosyć, że wredna baba, to jeszcze ciekawska........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonbon 13.11.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Żona ma to uosobienie delikatności i subtelnego piekna (tWOJE ODBICIE), Walczę sam na budowie, i jak jej uświadomię, jakie wredne te Wykonacy, to lepiej złożyć jej kaganiec! To się nazywa Żona! Jak już mi brak argumentów merytorycznych , jeśli takowe do czegos obligują plemię murzarzy i ich szefów, to sciagam żonę. Efekt murowany! Tak sobie zauważyłem, że na budowie warto mieć silny argument... Qrde, Żaba, w powyższym łopisie wylazłem na zdechlaka Pozdraiam Żabę, choć jej filter założyłem: ŻABY DRENY ZATYKAJĄ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonbon 13.11.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 NO I NA RAZIE NIE MOGĘ NAPISAĆ GDZIE BUDUJĘ, PEWNIE PO UJAWNIENIU ROZPISAŁBYM SIĘ, NA RAZIE SIĘ ZAKAMUFLUJĘ, OKI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.11.2005 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 NO I NA RAZIE NIE MOGĘ NAPISAĆ GDZIE BUDUJĘ, PEWNIE PO UJAWNIENIU ROZPISAŁBYM SIĘ, NA RAZIE SIĘ ZAKAMUFLUJĘ, OKI? ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonbon 13.11.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 No i ROWER, to mój bzik!!!! Robię 3kkm rocznie!!! No i basen, .. Qrna, na macho wyjde, a nie o to, tylko o krzywy komin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.11.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 ... Robię 3kkm rocznie!!! No i basen, .. basen..basen basen is cool A rowera nie skomentuje bo to dziwne zeby tak tyle na rowerze ?? A jeszcze Żaba na rowerze ?? Żaba bardziej do basenu pasuje !! Gonia a dach masz śliczny. Niestety "moja" chce coś z ceglastych A po "latach" małżeństwa nauczyłem się już trzech różnych zwrotów ...tak kochanie...oczywiscie kochanie...naturalnie kochanie. Więc będzie ceglasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.11.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 WitajFajnie domek zaczyna wyglądać.Podsunęłam znajomym ten projekt i zaczęli z uwagą śledzić Twój dziennik, bo projekt wydał im się "szyty na miarę".Przekazuję jedną ich prośbę. Napisz ile kosztowały Was kolejne etapy budowy; np. ile wyszedł dach (bo boją się, że w wypadku tego projektu będzie to dużo).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 15.11.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 żaba jesteś po prostu świetna, trzymaj tak dalej i nie daj się, pisz bo bardzo lubię czytać twój dziennik, czekam na dalsze odcinki. Ten twój Pan Porażka to faktycznie porażka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.11.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Niezłe z tym właśnie przyszła Ten Pan Porażka niedługo bedzie cię wszędzie widział Dobra jesteś Jak już zbudujesz swój dom to będziesz isę nadawała na inspektora nadzoru budowlanego Nic nie przejdzie na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 15.11.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 żabka, bo Ci jajo zamuruja .... Ty jestes gorsza ode mnie.... jacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.11.2005 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Andrzejka, Marcel 200, nie uważacie, że jestem trochę wredna... Przy panie Porażka pokazuję swoją gorszą osobowość.....No, cóż, nie ma ludzi doskonałych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.11.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 No i powiedzcie szczerze. Jak można mnie lubić ??????? Aha, oławscy kominiarze to sami idioci i głąby....to oczywiście tekst pana Porażki. 1. Żabciu jak mozna Ciebie nie lubić??? 2. p. Porażka to palant ps. to pisałem ja facio - nie mogłem powstrzymać się od komentarza... ps. nie abym potępiam ale.... zbyt krótko siedziałaś na tej drabinie w ukryciu - ciekawe co byś jeszcze usłyszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.11.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nie daj się , nie daj !!! Jaka ja jestem dumna z Twojej asertywności!! Im więcej takich inwestorów tym szybciej rynek wyczyści się z krętaczy, oszustów, naciągaczy , budowlanych filozofów i bajkopisarzy!!!! Uczyniłaś ( nie pierwszy i napewno nie ostatni krok ) w stonę LEOSZEJ , BUDOWLANEJ PRZYSZŁOŚCI!! Torujesz drogę następnym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.11.2005 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nie daj się , nie daj !!! Jaka ja jestem dumna z Twojej asertywności!! Im więcej takich inwestorów tym szybciej rynek wyczyści się z krętaczy, oszustów, naciągaczy , budowlanych filozofów i bajkopisarzy!!!! Uczyniłaś ( nie pierwszy i napewno nie ostatni krok ) w stonę LEOSZEJ , BUDOWLANEJ PRZYSZŁOŚCI!! Torujesz drogę następnym.... Nikt lepiej niż Ty alfredko, nie ujął tego w tak patetyczny sposób..... Powinnaś zawodowo pisać przemówienia! A może piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.11.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nic nie piszę, nawet nie pomagam młodemu w wypracowaniach! To Ty jesteś WIELKA. A opinia powyżej jest poprostu wynikiem obserwacji i niezgody na wszystko. I tylko przez takie , jak Twoje zachowania może być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.11.2005 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 [ ps. nie abym potępiam ale.... zbyt krótko siedziałaś na tej drabinie w ukryciu - ciekawe co byś jeszcze usłyszała Teraz też trochę żałuję, ale gdybym usłyszała naprawdę złe rzeczy na mój temat, to musiałabym go wyrzucić...I kto wtedy skończyłby mi dach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Och Żaba, ty jesteś SUUUPER! Oczywiście, hm, hm, tuż zaraz po mojej żonie, oczywiście, ten tego, uhmm i w ogóle, taaaaak, uff ale wpadłem... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts