zaba_gonia 16.11.2005 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 O rany, z Wami to rzeczywiscie lepiej nie zadzierać, bo zaraz pewnie pojawi się cytat z Barei (cytuję z pamięci): "To pewnie pijak a jak pijak to złodziej bo przecież każdy pijak to złodziej". Do nikogo, nomen omen, nie piję Nadobna Xenno. Ciekawe o co jeszcze zostanę posądzony za to, że chciałem wnieść trochę nowego tonu do Pań Szanownych dyskusji. Przepraszam za to wtrącenie się i obiecuję że już więcej nie będę Skruszony wielce - t My wcale takie złe nie jesteśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.11.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Tab, cieszę się, ze przyłączyłaś sie do mnie w tych narzekaniach. Zaraz ktoś się odezwie oburzony, że my jakieś feministki Gdyby ktoś mi powiedział, że w połowie listopada nie będę miała jeszcze kompletnego dachu, to bym go wyśmiała!!!!! A obiecywał, ze w sierpniu będzie stan surowy...... szkoda gadać.... Nie zostało Ci czasem kilka metrów taśmy kalenicowej????Zabrakło u nas 4m.... i 30 gąsiorów.... U mnie zostały 3 szt kosz, ok. 4m taśmy kalenicowej. 4 m taśmy do obróbki komina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.11.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 A moze ma zamiar całą noc robić by tylko zdążyć cooo Jutro może lepiej wyłacz komórę bo smsów może byc znacznie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 16.11.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Taaa było "gdzie te okna", "gdzie te dachówki", a teraz będą "gdzie ta kasa" A tu Żabka zonknie mu niespodziewajkę. A swoją droga to glupi on jak but. Czego się stawia sztorcem? Ale zaraz, czekaj czekaj...już wiem. Żaba on jest z tych, co jak zagrozisz mu, że nie zapłacisz, to wleci na drugi dzień z ekipą i Ci pościąga całą dachówkę... już widziałem, znaczy się czytałem na forum o takich debilach. Porażka pewnie zasila ich grono. Obym się kurna mylił. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.11.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 wilcza75 my tylko żatrowałysmy.A Xenna jest na przeczyszczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 17.11.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Xeno - przepraszam za pomyłkę, ale z nienacka napadnięty, w panicznej ucieczce straciłem okulary i niedowidziałem. Już spokojny - t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław G 17.11.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Po dzisiejszej nocy będziesz musiała się przesiąść z roweru na sanki. Chciałbym zobaczyć Żabkę na sankach Nie martw się o dach. Pan Porażka będzie kończył dach na pewno w nocy. Czeka na duuuuuużą kasę od Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Blecharz 17.11.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 SMS:" jutro jesteśmy ostatni dzień na waszej budowie" Brawo dla pana porazki. Zagrania ekip sa na poziomie ich pracy. Chyba Ci grozi ze nie wykona do konca swojej pracy i bedziesz musiala na zime zostac z "otwartym" dachem. Kichaj go, nie plac mu calosci, nie daj sie naciagnac na hasla "ida swieta". Jestes juz tak daleko zaawansowana, ze ewentulana zmiana ekipy bedzie bezproblemowa. Jestes u siebie na budowie - przypomnij mu kto tutaj trzyma kase i jest szefem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.11.2005 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 U mnie zostały 3 szt kosz, ok. 4m taśmy kalenicowej. 4 m taśmy do obróbki komina . Kiedy mógłybyś podrzucic mi to na budowę? Albo ja podjadę rowerem... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Żabciu trzymam kciuki za Twój dachi ostateczne pożegnanie z panem P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.11.2005 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Żabciu trzymam kciuki za Twój dachi ostateczne pożegnanie z panem P. Dzięki. Mam nadzieję, ze tak będzie.... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Żabciu trzymam kciuki za Twój dachi ostateczne pożegnanie z panem P. Dzięki. Mam nadzieję, ze tak będzie.... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.11.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 UFF żabcia fajnie, że wszystko się dobrze skończyło pan Porażka czuje, że przegrywa i dał sobie na wstrzymanie i dobrze, przecież nie zadziera się z pracodawcą A co do męża do humor czarny mu dopisuje, sama byłam w szoku jak zaczęłam czytać początek dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Iska jakbyś miała męża podobnego chrakterkiem do męża Żaby to byś czytała do końca bez zawału Moj tez lubi takie wkręty, teraz uż się wzięłam na sposób i po kilka razy pytam czy napewno to prawda zanim zaczne się denerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.11.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Dzisiaj rano dzwoni do mnie mąż z budowy ...... Jedno onko dachowe pęknięte! Siatka też uszkodzona.....Próbowali ukraść okna, ale widocznie ktoś ich przegonił... Zrobiło mi się gorąco Tak czułam....Nie ściągnęliśmy okien na noc, bo padało ..... -NAPRAWDĘ!!!- pytam A ON ( znaczy się mój mąż) SIĘ ŚMIEJE.... -BAAAAAAAARDZO ŚMIESZNE... Chyba chce, żebym umarła na zawał serca...... Nie chcę Cię buntować, ale wiesz gdzie mu trzeba za takie żarty nakopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Dzisiaj rano dzwoni do mnie mąż z budowy ...... Jedno onko dachowe pęknięte! Siatka też uszkodzona.....Próbowali ukraść okna, ale widocznie ktoś ich przegonił... Zrobiło mi się gorąco Tak czułam....Nie ściągnęliśmy okien na noc, bo padało ..... -NAPRAWDĘ!!!- pytam A ON ( znaczy się mój mąż) SIĘ ŚMIEJE.... -BAAAAAAAARDZO ŚMIESZNE... Chyba chce, żebym umarła na zawał serca...... Nie chcę Cię buntować, ale wiesz gdzie mu trzeba za takie żarty nakopać U mnie nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.11.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Właśnie opijam zakończenie stanu surowego z Mirasem i nie wiem jak to się skończy ( dzieci wyszły......) (a i mogą wyjść następne...tak to sie może skończyć) Na szczęście nowa chata pojemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Właśnie opijam zakończenie stanu surowego z Mirasem i nie wiem jak to się skończy ( dzieci wyszły......) (a i mogą wyjść następne...tak to sie może skończyć) Na szczęście nowa chata pojemna A straszą na Forum, że nowy dom nowe dziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.11.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Właśnie opijam zakończenie stanu surowego z Mirasem i nie wiem jak to się skończy ( dzieci wyszły......) (a i mogą wyjść następne...tak to sie może skończyć) Na szczęście nowa chata pojemna A straszą na Forum, że nowy dom nowe dziecie Zaraz strasza Tylko obiecuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.11.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Zaraz strasza Tylko obiecuja No nie wiem. Wprowadzamy się w grudniu a żonka rodzi w marcu Żaba - Wasze zdrowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts