Aga J.G 18.11.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Właśnie opijam zakończenie stanu surowego z Mirasem i nie wiem jak to się skończy ( dzieci wyszły......) (a i mogą wyjść następne...tak to sie może skończyć) Na szczęście nowa chata pojemna A straszą na Forum, że nowy dom nowe dziecie Zaraz strasza Tylko obiecuja Ja tu znam więcej takich jak Nurni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.11.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 No bo to normalne na nowy domek nowy potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 No bo to normalne na nowy domek nowy potomek Dlatego kupilismy psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.11.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 No bo to normalne na nowy domek nowy potomek Dlatego kupilismy psa Ala psa kupiliscie w starym domku W waszej rodzinie to by jednak sie przydal jakis chlopaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 No bo to normalne na nowy domek nowy potomek Dlatego kupilismy psa Ala psa kupiliscie w starym domku W waszej rodzinie to by jednak sie przydal jakis chlopaczek Mamy już chłopaczka W starym ale liczy się jak w nowym I nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.11.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 No bo to normalne na nowy domek nowy potomek Dlatego kupilismy psa Ala psa kupiliscie w starym domku W waszej rodzinie to by jednak sie przydal jakis chlopaczek Mamy już chłopaczka W starym ale liczy się jak w nowym I nie strasz Przecie w tym nic strasznego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 No bo to normalne na nowy domek nowy potomek Dlatego kupilismy psa Ala psa kupiliscie w starym domku W waszej rodzinie to by jednak sie przydal jakis chlopaczek Mamy już chłopaczka W starym ale liczy się jak w nowym I nie strasz Przecie w tym nic strasznego nie ma A ile dzieci kolega posiada, że wie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.11.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 No bo to normalne na nowy domek nowy potomek Dlatego kupilismy psa Ala psa kupiliscie w starym domku W waszej rodzinie to by jednak sie przydal jakis chlopaczek Mamy już chłopaczka W starym ale liczy się jak w nowym I nie strasz Przecie w tym nic strasznego nie ma A ile dzieci kolega posiada, że wie ???? NIech no policze ............. hmm ............... jeden synek............... i drugi synek ............... o innych nic mi nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 W takim razie kolega zna trud wychowania chyba mi na tyle wystarczy Ale widze że koledze jakaś dziewczynka by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.11.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 W takim razie kolega zna trud wychowania chyba mi na tyle wystarczy Ale widze że koledze jakaś dziewczynka by się przydała Ja tego ... no .... hm .... wydaje mi sie ze to komentarze do dziennika zaby a nie mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Może Żaba nas nie wychrzci Albo poprosi Maksia i jej wyczyści komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.11.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.11.2005 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Może Żaba nas nie wychrzci Albo poprosi Maksia i jej wyczyści komentarze Fajnie sobie pogadaliście....w czasie mojego oblewania... Maksiu, proszę niczego tu nie czyścić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.11.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Może Żaba nas nie wychrzci Albo poprosi Maksia i jej wyczyści komentarze Fajnie sobie pogadaliście....w czasie mojego oblewania... Maksiu, proszę niczego tu nie czyścić! A jak sie oblewanie skonczylo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.11.2005 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Może Żaba nas nie wychrzci Albo poprosi Maksia i jej wyczyści komentarze Fajnie sobie pogadaliście....w czasie mojego oblewania... Maksiu, proszę niczego tu nie czyścić! A jak sie oblewanie skonczylo ?? Jak Ci to powiedzieć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.11.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Może Żaba nas nie wychrzci Albo poprosi Maksia i jej wyczyści komentarze Fajnie sobie pogadaliście....w czasie mojego oblewania... Maksiu, proszę niczego tu nie czyścić! A jak sie oblewanie skonczylo ?? Jak Ci to powiedzieć...... Jak Zgodnie z prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.11.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 W takim razie kolega zna trud wychowania chyba mi na tyle wystarczy Ale widze że koledze jakaś dziewczynka by się przydała Ja tego ... no .... hm .... wydaje mi sie ze to komentarze do dziennika zaby a nie mojego Jak to Żaby to i jej moze dziewczynka tez by się przydała Co Zaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.11.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Może Żaba nas nie wychrzci Albo poprosi Maksia i jej wyczyści komentarze Fajnie sobie pogadaliście....w czasie mojego oblewania... Maksiu, proszę niczego tu nie czyścić! A jak sie oblewanie skonczylo ?? Jak Ci to powiedzieć...... Jak Zgodnie z prawdą Czyli jest szansa na mala zabcie w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.11.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Może Żaba nas nie wychrzci Albo poprosi Maksia i jej wyczyści komentarze Fajnie sobie pogadaliście....w czasie mojego oblewania... Maksiu, proszę niczego tu nie czyścić! A jak sie oblewanie skonczylo ?? Jak Ci to powiedzieć...... Jak Zgodnie z prawdą Czyli jest szansa na mala zabcie w nowym domku Warunki to napewno będą wyśmienite Duży dom, ogród a więc i sznasa pewnie duża na malutkie żabeczki istneje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.11.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Może Żaba nas nie wychrzci Albo poprosi Maksia i jej wyczyści komentarze Fajnie sobie pogadaliście....w czasie mojego oblewania... Maksiu, proszę niczego tu nie czyścić! A jak sie oblewanie skonczylo ?? Jak Ci to powiedzieć...... Jak Zgodnie z prawdą Czyli jest szansa na mala zabcie w nowym domku Warunki to napewno będą wyśmienite Duży dom, ogród a więc i sznasa pewnie duża na malutkie żabeczki istneje W koncu zabcia jedna z trzema chopami jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts