i_ska 19.11.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Żabciu Zośka jest cudowna, piękny masz ten dom i muszę ci powiedzieć, że bardzo starannie zrobiony widzisz gdybyś nie pilnowała, to napewno nie przyłożyliby się do roboty a tak po krótkiej serii wymiany zdań Panowie stanęli na wysokości zadania. Żabcia właśnie piję Twoje zdrowie jako dzielnej inwestroki pogromczyni wrednych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.11.2005 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Może Żaba nas nie wychrzci Albo poprosi Maksia i jej wyczyści komentarze Fajnie sobie pogadaliście....w czasie mojego oblewania... Maksiu, proszę niczego tu nie czyścić! A jak sie oblewanie skonczylo ?? Jak Ci to powiedzieć...... Jak Zgodnie z prawdą Czyli jest szansa na mala zabcie w nowym domku Warunki to napewno będą wyśmienite Duży dom, ogród a więc i sznasa pewnie duża na malutkie żabeczki istneje W koncu zabcia jedna z trzema chopami jest No dobra, powiem Wam! Było gorąco, ale kijanek z tego nie będzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.11.2005 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Żabciu Zośka jest cudowna, piękny masz ten dom i muszę ci powiedzieć, że bardzo starannie zrobiony widzisz gdybyś nie pilnowała, to napewno nie przyłożyliby się do roboty a tak po krótkiej serii wymiany zdań Panowie stanęli na wysokości zadania. Żabcia właśnie piję Twoje zdrowie jako dzielnej inwestroki pogromczyni wrednych wykonawców Dzięki Iwonko! Nie pij za dużo, bo skończysz tak jak ja wczoraj!!!! Miło mi bardzo, że podoba Ci się Zośka. Najważniejsze, że dobrze się tam czuję i jak dotąd wszystko mi tam odpowiada...A jak zaświeci słońce, to jset tam booosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Może Żaba nas nie wychrzci Albo poprosi Maksia i jej wyczyści komentarze Fajnie sobie pogadaliście....w czasie mojego oblewania... Maksiu, proszę niczego tu nie czyścić! A jak sie oblewanie skonczylo ?? Jak Ci to powiedzieć...... Jak Zgodnie z prawdą Czyli jest szansa na mala zabcie w nowym domku Warunki to napewno będą wyśmienite Duży dom, ogród a więc i sznasa pewnie duża na malutkie żabeczki istneje W koncu zabcia jedna z trzema chopami jest No dobra, powiem Wam! Było gorąco, ale kijanek z tego nie będzie..... Pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.11.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 PIĘĘKNYY DOMECZEK...............A zdjątka, juz tradycyjnie rewelacyjne!!!Strona północna robi niesamowite wrażenie!!! Naprawdę ekstra!!!!Żaba , aby do wiosny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.11.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 żaba gratuluję zamknięcia tego etapu , myślę , że choczas zima to raczej czas odpoczynku na budowie, co pwien czas będziesz jednak umieszczała swoje wpisy tak wiec nie zapominaj o nas i pisz , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.11.2005 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Dziękuję! Marcel2000, pewnie że będę tutaj zaglądała! Coś zawsze napiszę, tylko nie jestem pewna, czy na temat..... A wiedzieć, że ktoś lubi to czytać, jest naprawdę miłe Alfredko, Ta strona północna to trochę taki wagon, nie? Ale już też mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 21.11.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Żabko, bardzo fajny domek i z zewnątrz naprawdę niebanalny. Mi się kojarzy z chińskimi budowlami. Postawisz nefrytowe żaby i przypływ gotówki murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Gratuluje zakończenia prac. to bardzo duży dom, dopiero teraz widać. Mam nadzieje, że to co pisałaś o "ostatnich zdjęciach" to nie prawda...Jeszcze będzie zima i śniegowe widoki chcemy pooglądać. No i napisz od czasu do czasu jakie plany robicie na wiosnę, co, kiedy i jak... Bo już się tu dużo ludzi uzależniło od Twojego dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.11.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Nie tylko dobrze ale super dobrze sie spisałaś O 8 min to masz całkiem blisko do pracy A co do rozplanowania to fakt trzeba dobrze wszystko przemyśleć by wszystkim pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.11.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Jak na ubijanie piany to spisałaś się rewelacyjnie. Pozdrowienia zwłaszcza dla długiego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 21.11.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Pewnie sobie myślicie.....Nie ma o czym pisać ...... bije pianę.... Pisz pisz Żabko... czytam na bieżąco z komentarzami troszkę gorzej oprócz fotek interesują mnie również koszty budowy... więc do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.11.2005 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Abromba poradź mi jeszcze, gdzie te żaby umieścić.... Zelijka, ten dom wcale nie jest bardzo duży. Przez to, że nie ma ścianki kolankowej część poddasza jest nieużytkowa, a na dole jest duży garaż i pomieszczenia gospodarcze. Andrzejko, wiedziałam, ze Ty na pewno mnie pochwalisz! nurni,mój długi mąż dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawia facio, mówisz, ze ciekawią Cię, oprócz fotek, koszty budowy?????pomyślę.. I jeżeli myślicie, że się mnie pozbędziecie to zapewniam Was, że zamęczę Was na tym forum swoją pisaniną!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.11.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Żabcia nie bijesz piany pisz pisz co tam u Zoski słychać , a co do wanny to mój mąż tysz wielki i marzy o wannie w której mółby nogi wyciągnąć porządnie, ja też nie mam konceptu co do ścianek, ustawień wystroju wnętrza nie lubię tego robić bo zawsze jak coś wymyslę to zaraz przestaje mi sie podobać a jest juz za późno aby zmienić. Niestety co do kosztów budowy to ja się przeszacowałam i to dobre 30 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław G 22.11.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Pisz Żabka!!! Pisz!!! Nie koniecznie o budowie. Fajnie się czyta Twoje posty. A teraz pochwalę się moim małym domkiem: http://img465.imageshack.us/img465/4737/pa0900014xm.jpg http://img465.imageshack.us/img465/1471/pa0900030yh.jpg http://img503.imageshack.us/img503/672/pa0900044cl.jpg Ufff. Udało się. No i jak? Nie zapomnij o nas. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 22.11.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 pisz, pisz... szczególnie o tych kosztach. chociaż to akurat chyba najprzyjemniejsze nie jest, bo sam się od dłuższego czasu zbieram do podliczeń, ale jakoś mi się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.11.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 O tych kosztach to ostrożnie!!!!!!!!!!SKARBÓWKA CZUWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.11.2005 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 pisz, pisz... szczególnie o tych kosztach. chociaż to akurat chyba najprzyjemniejsze nie jest, bo sam się od dłuższego czasu zbieram do podliczeń, ale jakoś mi się nie chce... Sam widzisz....po co sobie psuć humor????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.11.2005 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Mirosław G, jest mi baaardzo miło, ze umieściłeś swój domek w moim dzienniku Bardzo zgrabna parteróweczka! ile ma powierzchni użytkowej? Też robisz sobie przerwę zimową??? długi, nie strasz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.11.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 O tych kosztach to ostrożnie!!!!!!!!!! SKARBÓWKA CZUWA Może na zimę przyśnie Mirosław fajny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts