Jajcek 27.11.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Zabcia chcialbym Cie spotkac na ulicy w tych butkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Zaba, buty odlotowe, a powiedz jak sie w tym chodzi, jakie to uczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 28.11.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Sąsiad miły czy nie, pewnie czycha na Wasz dom. Jak będzie wszystko skończone przyjdzie i powie: " a co Wy tu robicie - wcześniej was tu nie było" i Was przepędzi... Tak więc może najpierw go wybadaj co zamierza Pozdrawiam i życzę sprawnego zabicia okien... wiem jak to jest jak łapki marzną a roboty jeszcze cała masa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.11.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Żaba - no w końcu sposób porusznia zgodny z naturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.11.2005 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Zaba, buty odlotowe, a powiedz jak sie w tym chodzi, jakie to uczucie? Myślałam na początku, że będzie trudno, ale po założeniu okazało się, że z utrzymaniem równowagi nie mam żadnego problemu. Od razu można biegać w podskokach. Wspaniała zabawa, uczucie bardzo fajne, ruchy trochę w zwolnionym tempie....Przy okazji wspaniały trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.11.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A na łyzwach też smigasz Zabciu Jak przystało na wfistkę jesteś chyba we wszystkich sportach obeznana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.11.2005 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A na łyzwach też smigasz Zabciu Jak przystało na wfistkę jesteś chyba we wszystkich sportach obeznana Na łyżwac tak średnio! Ale ulubioną moją dyscypliną jest pchnięcie kulą i rzut oszczepem.....Zawsze wbija się odwrotną stroną... A.... jeszcze pływanie delfinem.... Jak kiedyś Miras zobaczył mnie w akcji, to powiedział, żebym przestała, bo zaraz ratownicy rzucą sie na ratunek Co tam jeszcze... Aha, mój drugi ulubiony sport to sumo i zapasy oraz podnoszenie cieżarów A to ostatnie zdanie napisał mój syn Kuba Sportowiec się znalazł od siedmiu boleści.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.11.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Coś mi sie widzi,ze w gimnastyce artystycznej jesteś niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.11.2005 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Coś mi sie widzi,ze w gimnastyce artystycznej jesteś niezła Czy to aluzja do tańca przy stemplu???? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Coś mi sie widzi,ze w gimnastyce artystycznej jesteś niezła Czy to aluzja do tańca przy stemplu???? : Ech, ten słynny żabi taniec na rurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.11.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Coś mi sie widzi,ze w gimnastyce artystycznej jesteś niezła Czy to aluzja do tańca przy stemplu???? : Ehe i nie tylko jakoś mi pasujesz z wyglądu do tej dyscypliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.11.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Żabciu świetne buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 30.11.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Żabciu świetne buty Buty jak buty, ale te DWIE żaby w tle ;-D pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.12.2005 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Żabciu świetne buty Buty jak buty, ale te DWIE żaby w tle ;-D To moje koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 a powiesz nam skad sie wzielo to "zaba gonia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.12.2005 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 a powiesz nam skad sie wzielo to "zaba gonia"? Pewnie, od zawsze Miras do mnie mówi Żaba, a ten drugi człon to zdrobnienie od imienia, bardzo popularnego, zresztą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A to imie na "M" sie zaczyna? bo ja nie tutejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.12.2005 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A to imie na "M" sie zaczyna? bo ja nie tutejsza? Tak, tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 01.12.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Żaba nie bądź aż taka tajemnicza... M jak Małgorzata uff ale dziwnie brzmi w odniesieniu do Żaby. A "Gonia" bo jak zaczynaliśmy kiedyś (pisałem)to zaczęło się od zdrobnienia MałGonia Bywa, że zapominam sie przy naprawdę poważnych chwilach. Imię Żaba brzmi wtedy nieco dziwnie ale wprowadza odrobinę swojskości. Przecież każdy wie co to żaba... pzdr Miras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.12.2005 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ty Miras to wszystko wygadasz!!!!! A miała być zagadka! O jakich szczególnych chwilach pisałeś?????? Zaraz zaczniesz je opisywać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts