Aga J.G 01.12.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ty Miras to wszystko wygadasz!!!!! A miała być zagadka! O jakich szczególnych chwilach pisałeś?????? Zaraz zaczniesz je opisywać????? Teraz to dopiero zrobiło się tajemniczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.12.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ty Miras to wszystko wygadasz!!!!! A miała być zagadka! O jakich szczególnych chwilach pisałeś?????? Zaraz zaczniesz je opisywać????? Teraz to dopiero zrobiło się tajemniczo No to co to za chwile były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.12.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Hihihihi ale trafiłam na fajny wątek, tak sie domyślałam, że nasza tajmenicza zaba_gonia ma na imę Małgorzata. Tylko nie domyślałam się dlaczego żaba, teraz już wiem . Ale czekam na pikantne szczegóły powstania tak świetnego nicka zaba_gonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 01.12.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ty Miras to wszystko wygadasz!!!!! A miała być zagadka! O jakich szczególnych chwilach pisałeś?????? Zaraz zaczniesz je opisywać????? Teraz to dopiero zrobiło się tajemniczo No to co to za chwile były No dobra wymiękam i napiszę Brałem Żabę 18 lat temu i zauważyłem, że po naszej randce jest ładniejsza, a po każdej nastepnej jeszcze bardziej.... Po czasie doszedłem do wniosku, że pięknieje po całuskach i nie tylko Od tego czasu kocham i całuję wszędzie. Im więcej, tym ona piękniejsza... Powziąłem się zatem misji upiększania Żaby - to bardzo odpowiedzialne zadanie I to by było na tyle - nie wiem czy to odpowiednie miesjsce na ten post. Może powinienem się przenieść do Psychologa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Miejsce jak najbardziej odpowiednie Tylko czy Ty jeszcze masz po co wracać do domu I tajemnica zdradzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 18 lat temu!!!! To chyba ją z piaskownicy zabrałeś? Wyglądacie tak młodo, że trudno uwierzyć , że już 18 lat macie wspólnego życia... Jedynie, że dzieciaki nie małe i to Was trochę zdradza, bo trudno cos zmodzic mając 4 latka... Ale bardzo Was podziwiam, że tyle lat i ciągle taka miłość... Teraz już wiem dlaczego Żaba taka ładna i z błyskiem w oku... To wszystko szczęście i miłość... Tylko Wam tego gratulować.... A co do imion, próbowałam Wasze imiona na język chorwacki przetłumaczyć i wyszło mi tam... Miras to Mirko.., ale z Małgorzatą mam kłopot. Była by to Margareta, ale to nie do końca chorwackie imię. Ale bajka po polsku - Jaś i Małgosia, to po chorwacku – Ivica i Marica... Więc, może Marica... A żaba to u nas tez żaba, choć pisze się inaczej, nie ma kropki nad „z” tylko jest taki ptaszek jakby małe „V” Co wy na to – Mirko i Marica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.12.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ty Miras to wszystko wygadasz!!!!! A miała być zagadka! O jakich szczególnych chwilach pisałeś?????? Zaraz zaczniesz je opisywać????? Teraz to dopiero zrobiło się tajemniczo No to co to za chwile były No dobra wymiękam i napiszę Brałem Żabę 18 lat temu i zauważyłem, że po naszej randce jest ładniejsza, a po każdej nastepnej jeszcze bardziej.... Po czasie doszedłem do wniosku, że pięknieje po całuskach i nie tylko Od tego czasu kocham i całuję wszędzie. Im więcej, tym ona piękniejsza... Powziąłem się zatem misji upiększania Żaby - to bardzo odpowiedzialne zadanie I to by było na tyle - nie wiem czy to odpowiednie miesjsce na ten post. Może powinienem się przenieść do Psychologa... Czyżby to długotrwała przemiana z Zabci w prześliczną księżniczkę Zaba ale ci dobrze nie tak hop siup ale na lata mile chwile rozłożone Super z was para Czyli już w dorosłośc wspólną wkraczacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.12.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Żaba jesteś niepowtarzalna żeby nie powiedzieć "nienaturalna" .Z reguły ta ewolucja idzie w zupełnie innym kierunku . One najpierw są księżniczkami a później przekształcają się w pewną odmianę żab Miras masz fart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.12.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Zabciu jaka piękna historia, ten Twój Miras to romantyk, takie sczęście macie 18 lat razem z miłością w roli głównej, której w naszych czasach coraz mniej.. ŻABA TYLKO MI NIE MÓW, ŻE MASZ POD 40 -TKĘ!!!!!!!!!!!! nie uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 02.12.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 i_ska może nie powinenem tego zdradzać, ale Zaba ma 64 lata i jak na Żabę to się naprawdę nieźle trzyma. Wiesz, to taki długowieczny gatunek, przy 85 latach zaczynają się pojawiać pierwsze pryszcze, a po 124 roku życia pierwszy siwy włos na skroni.... a poważnie - ja tam bym się nie pytał ile kto ma lat pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.12.2005 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 ŻABA TYLKO MI NIE MÓW, ŻE MASZ POD 40 -TKĘ!!!!!!!!!!!! nie uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.12.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Żabciu, gratuluję surowego stanu. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej nieustępliwości względem fachowców , pogody ducha i akrobatycznych umiejetności przy prezentacji domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 ŻABA TYLKO MI NIE MÓW, ŻE MASZ POD 40 -TKĘ!!!!!!!!!!!! nie uwierzę. Żabciu a co to za smutna mina To co w dowodzie jest mało ważne,liczy się to co w duszy i w sercu, a Ciebie oceniam tak na 20 Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.12.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Hmmm...czy ładne, pewnie tak, ale jakaś Żaba w nich stoi i wszystko zasłania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.12.2005 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Hmmm...czy ładne, pewnie tak, ale jakaś Żaba w nich stoi w wszystko zasłania . Zaraz wkleję zbliżenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.12.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Hmmm...czy ładne, pewnie tak, ale jakaś Żaba w nich stoi w wszystko zasłania . Zaraz wkleję zbliżenie... Zblizenie Zaby czy drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.12.2005 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Hmmm...czy ładne, pewnie tak, ale jakaś Żaba w nich stoi w wszystko zasłania . Zaraz wkleję zbliżenie... Zblizenie Zaby czy drzwi ? Jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Drzwi bardzo gustowne I ładniejsze od moich Zosia prezentuje sie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Żaba a Wam schodów nie zrobili w ramach reszty? A drzwi fajne.., ale lepsze będą... Jak z robotami na wiosnę, już macie cos dogadane ? Pytam, bo my na razie nic nie mamy ugadane i tak sobie myślę.., kiedy to trzeba zacząć udeptywać i umawiać się z ekipami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.12.2005 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Żaba a Wam schodów nie zrobili w ramach reszty? A drzwi fajne.., ale lepsze będą... Jak z robotami na wiosnę, już macie cos dogadane ? Pytam, bo my na razie nic nie mamy ugadane i tak sobie myślę.., kiedy to trzeba zacząć udeptywać i umawiać się z ekipami? No, niestety, nie zrobili (tak było w umowie), musimy wchodzić po palecie.... My też jeszcze nie szukamy ekip. Odreagowujemy ..... Myslę, że zaczniemy w styczniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts