Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Droga Żabciu - najlepszego na ten Nowy rok, a w szeczgólności by wszystkie postanowienia noworoczne zostały zrealizowane (bez wyjątku). Wierzę, że się Wam uda, o Twojej determinacji świadczy choćby fakt, że zima za oknami aż miło a Ty TU na forum a nie śpiąca pod kupą liści :wink:

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaba trzymam kciuki za postanowienia noworoczne :p

szczególnie za to ostatnie :wink:

O kurcze a ten Pan to wszystkjie problemy rozwiązuje czy tylko :-? finansowe :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Mówił, że wszystkie.... :wink:

Dać Ci namiary... 8)

Może na razie nie :-?

Jeszcze sie przyzwyczaję i przestanę sobie sama radzić z problemami :-? :roll: :wink: 8) 8) 8) :lol:

Ale jakby co, to wiesz gdzie mnie szukać.... :wink: :lol:

Zaba trzymam kciuki za postanowienia noworoczne :p

szczególnie za to ostatnie :wink:

O kurcze a ten Pan to wszystkjie problemy rozwiązuje czy tylko :-? finansowe :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Mówił, że wszystkie.... :wink:

Dać Ci namiary... 8)

Może na razie nie :-?

Jeszcze sie przyzwyczaję i przestanę sobie sama radzić z problemami :-? :roll: :wink: 8) 8) 8) :lol:

Ale jakby co, to wiesz gdzie mnie szukać.... :wink: :lol:

Ok 8) 8) 8)

:wink:

Żabcia postanowienia noworoczne the best :D szczególnie to pierwsze, do którego też się zabieram ale coś mi nie wychodzi :( żaba ale po co ci ćwiczyć przecież ty wf uczysz tam się naćwiczysz, kurcze to był mój najulubiony przedmiot :) ech kiedy to było. Żabcia życzę ci wytrwałości w postanowieniach a szczególnie w tym ostatnim postanowieniu :wink: :D

Żabcia postanowienia noworoczne the best :D szczególnie to pierwsze, do którego też się zabieram ale coś mi nie wychodzi :( żaba ale po co ci ćwiczyć przecież ty wf uczysz tam się naćwiczysz, kurcze to był mój najulubiony przedmiot :) ech kiedy to było. Żabcia życzę ci wytrwałości w postanowieniach a szczególnie w tym ostatnim postanowieniu :wink: :D

Dzięki Iwonko!

A z tymi ćwiczeniami w szkole to jest tak, że owszem, demonstruję ćwiczenia, ale tak porządnie poćwiczyć to lubię po pracy. A poza tym, czasem nie ma warunków.

Wczoraj rozpoczęłam :D

Na pierwszy rzut poszły mm. piersiowe....kilka serii po 20 powtórzeń na atlasie, potem najszerszy grzbietu i bicepsy oraz tricepsy....Czuję lekkie zakwasy

Dzisiaj zabieram sie za pośladki i uda... :wink:

Może i Ty się przyłączysz?????

Żabko - my wszystkie bardzo chętnie się zapiszemy i..............

tylko z działaniem może być trochę gorzej :oops: :oops: :oops:

Tiaaa zapisac sie to i ja sie mogie tylko z tym cwiczeniem to ........

To........co???

Ja chętnie pomogę... :wink:

No gorzej, wiesz ja na drugie pietro wejde i ja to moj ojciec mowi d....pą powietrze lapie ;-)

Żabko - my wszystkie bardzo chętnie się zapiszemy i..............

tylko z działaniem może być trochę gorzej :oops: :oops: :oops:

Tiaaa zapisac sie to i ja sie mogie tylko z tym cwiczeniem to ........

To........co???

Ja chętnie pomogę... :wink:

No gorzej, wiesz ja na drugie pietro wejde i ja to moj ojciec mowi d....pą powietrze lapie ;-)

:lol: :lol: :lol: