rafałek 03.01.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Droga Żabciu - najlepszego na ten Nowy rok, a w szeczgólności by wszystkie postanowienia noworoczne zostały zrealizowane (bez wyjątku). Wierzę, że się Wam uda, o Twojej determinacji świadczy choćby fakt, że zima za oknami aż miło a Ty TU na forum a nie śpiąca pod kupą liści Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Zaba trzymam kciuki za postanowienia noworoczne szczególnie za to ostatnie O kurcze a ten Pan to wszystkjie problemy rozwiązuje czy tylko finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.01.2006 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Zaba trzymam kciuki za postanowienia noworoczne szczególnie za to ostatnie O kurcze a ten Pan to wszystkjie problemy rozwiązuje czy tylko finansowe Mówił, że wszystkie.... Dać Ci namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Zaba trzymam kciuki za postanowienia noworoczne szczególnie za to ostatnie O kurcze a ten Pan to wszystkjie problemy rozwiązuje czy tylko finansowe Mówił, że wszystkie.... Dać Ci namiary... Może na razie nie Jeszcze sie przyzwyczaję i przestanę sobie sama radzić z problemami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.01.2006 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Zaba trzymam kciuki za postanowienia noworoczne szczególnie za to ostatnie O kurcze a ten Pan to wszystkjie problemy rozwiązuje czy tylko finansowe Mówił, że wszystkie.... Dać Ci namiary... Może na razie nie Jeszcze sie przyzwyczaję i przestanę sobie sama radzić z problemami Ale jakby co, to wiesz gdzie mnie szukać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Zaba trzymam kciuki za postanowienia noworoczne szczególnie za to ostatnie O kurcze a ten Pan to wszystkjie problemy rozwiązuje czy tylko finansowe Mówił, że wszystkie.... Dać Ci namiary... Może na razie nie Jeszcze sie przyzwyczaję i przestanę sobie sama radzić z problemami Ale jakby co, to wiesz gdzie mnie szukać.... Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 04.01.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabcia postanowienia noworoczne the best szczególnie to pierwsze, do którego też się zabieram ale coś mi nie wychodzi żaba ale po co ci ćwiczyć przecież ty wf uczysz tam się naćwiczysz, kurcze to był mój najulubiony przedmiot ech kiedy to było. Żabcia życzę ci wytrwałości w postanowieniach a szczególnie w tym ostatnim postanowieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.01.2006 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabcia postanowienia noworoczne the best szczególnie to pierwsze, do którego też się zabieram ale coś mi nie wychodzi żaba ale po co ci ćwiczyć przecież ty wf uczysz tam się naćwiczysz, kurcze to był mój najulubiony przedmiot ech kiedy to było. Żabcia życzę ci wytrwałości w postanowieniach a szczególnie w tym ostatnim postanowieniu Dzięki Iwonko! A z tymi ćwiczeniami w szkole to jest tak, że owszem, demonstruję ćwiczenia, ale tak porządnie poćwiczyć to lubię po pracy. A poza tym, czasem nie ma warunków. Wczoraj rozpoczęłam Na pierwszy rzut poszły mm. piersiowe....kilka serii po 20 powtórzeń na atlasie, potem najszerszy grzbietu i bicepsy oraz tricepsy....Czuję lekkie zakwasy Dzisiaj zabieram sie za pośladki i uda... Może i Ty się przyłączysz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.01.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Kochana żabko -gratuluję i zazdroszczę Przed świętami tak ładnie schudłam(dzieki ospie moich chłopaków) a po świętach dżinsy jakieś takie dopasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.01.2006 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Kochana żabko -gratuluję i zazdroszczę Przed świętami tak ładnie schudłam(dzieki ospie moich chłopaków) a po świętach dżinsy jakieś takie dopasowane No to Kasieńko zacznij z nami! Jak wiosną wskoczysz w te dżinsy, to wszystkim facetom szczena opadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żaba.... ehh podziwiam mi sie tak strasznie nie chce cwiczyc, a musze musze.... po swietach tyez ...ciut za duzo ...mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.01.2006 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żaba.... ehh podziwiam mi sie tak strasznie nie chce cwiczyc, a musze musze.... po swietach tyez ...ciut za duzo ...mnie:D Podobno kochanego ciała..... No to jesteś trzecia! Wkrótce założę forumowy klub fittnes! Kto chce się jeszcze zapisać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.01.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabko - my wszystkie bardzo chętnie się zapiszemy i.............. tylko z działaniem może być trochę gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.01.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabko - my wszystkie bardzo chętnie się zapiszemy i.............. tylko z działaniem może być trochę gorzej Tiaaa zapisac sie to i ja sie mogie tylko z tym cwiczeniem to ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.01.2006 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabko - my wszystkie bardzo chętnie się zapiszemy i.............. tylko z działaniem może być trochę gorzej Tiaaa zapisac sie to i ja sie mogie tylko z tym cwiczeniem to ........ To........co??? Ja chętnie pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.01.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabko - my wszystkie bardzo chętnie się zapiszemy i.............. tylko z działaniem może być trochę gorzej Tiaaa zapisac sie to i ja sie mogie tylko z tym cwiczeniem to ........ To........co??? Ja chętnie pomogę... No gorzej, wiesz ja na drugie pietro wejde i ja to moj ojciec mowi d....pą powietrze lapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.01.2006 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabko - my wszystkie bardzo chętnie się zapiszemy i.............. tylko z działaniem może być trochę gorzej Tiaaa zapisac sie to i ja sie mogie tylko z tym cwiczeniem to ........ To........co??? Ja chętnie pomogę... No gorzej, wiesz ja na drugie pietro wejde i ja to moj ojciec mowi d....pą powietrze lapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.01.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabko dzięki serdecznie za chęć pomocy ale jeszcze w domku są świąteczne kruche ciasteczka(4 rodzaje) i pierniczki ,które rozpływają się w buzi, więc na razie wymiękam i podgryzam owe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.01.2006 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabko dzięki serdecznie za chęć pomocy ale jeszcze w domku są świąteczne kruche ciasteczka(4 rodzaje) i pierniczki ,które rozpływają się w buzi, więc na razie wymiękam i podgryzam owe ja też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabka ja sie musze zmobilizowac:D kochane cialko kochanym cialkiem ale w portki sie nie dopinam na razie przeszlam na lekka dietke (juz 3 dzien wytrzymuje!!) a za chwilke musze sie zapisac na jakas silownie albo areobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts