Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Żabka

ja sie musze zmobilizowac:D

kochane cialko kochanym cialkiem ale w portki sie nie dopinam :lol: :(

na razie przeszlam na lekka dietke (juz 3 dzien wytrzymuje!!)

a za chwilke musze sie zapisac na jakas silownie albo areobic

:roll:

Brawo! :D

Najlepiej ćwiczy się z grupą. samej trudno sie zmobilizować...

Trzymam kciuki!

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żabciu właśnie mnie zdopingowałaś i zapisałam się na aerobik :D :D ciekawe jak długo wytrwam :-? a propo żabciu (tylko tak na ucho ci powiem) na sylwestra nasi chłopcy zamontowali nam na sali rurę na drugi dzień nie miałam pojęcia skąd mam bóle mięśni na udach, brzuchu i karku, ale jak zobaczyłam zdjęcia to zrozumiałam. :oops: :oops:

Żabciu właśnie mnie zdopingowałaś i zapisałam się na aerobik :D :D ciekawe jak długo wytrwam :-? a propo żabciu (tylko tak na ucho ci powiem) na sylwestra nasi chłopcy zamontowali nam na sali rurę na drugi dzień nie miałam pojęcia skąd mam bóle mięśni na udach, brzuchu i karku, ale jak zobaczyłam zdjęcia to zrozumiałam. :oops: :oops:

No,no.... :wink:

Musisz je koniecznie pokazać!!!! 8)

Wytrwasz! Trzymam kciuki :D

w końcu dorwałem się do netu w wolnym czasie

Żaba, pomyślności i wytrwałości w postanowieniach. Zwłaszcza tym ostatnim. Niech (jak to Mamoń pisze) fachofcy i papudroki omijają Waszą budowę szerokim łukiem.

Niby tak cicho, ale pewnie coś tam kombinujecie na temat budowy? Roztocz no jakieś wizje, jak w środku będziesz urządzać, albo co inszego ciekawego? Zawsze to miło poczytać.

pozdrówka

Gerion

w końcu dorwałem się do netu w wolnym czasie

Żaba, pomyślności i wytrwałości w postanowieniach. Zwłaszcza tym ostatnim. Niech (jak to Mamoń pisze) fachofcy i papudroki omijają Waszą budowę szerokim łukiem.

Niby tak cicho, ale pewnie coś tam kombinujecie na temat budowy? Roztocz no jakieś wizje, jak w środku będziesz urządzać, albo co inszego ciekawego? Zawsze to miło poczytać.

Dzięki! :D

mam nadzieje, że już niedługo zacznie sie coś dziać na budowie i wtedy wszystko opiszę. Teraz myślę o oknach, na pewno będą plastiki .

Kominek z płaszczem wodnym......i ogrzewanie podłogowe, ale tylko pod kaflami....

Pisz czasami, bo tu pusto troche bez naszej Zaby... :wink:

U mnie po staremu...Leci, leci...czas... A ja w miejscu stoje i sama nie wiem na co czekam... No chyba, ze na zbudowanie domku... :p

Jak już coś się zacznie, to na pewno napiszę....

Może nie piszę, ale jestem tu codziennie :wink:

rodzina się martwi, że sie uzależniłam..... :roll:

Bardzo mnie się podobają te postanowienia. Ja już od paru lat postanawiam ,że zacznę chodzić na basen , zapiszę się na angielski ,itp. .......... i jakoś nic :lol:

Raz tylko parę lat temu obiecałem sobie ,że rzucę palenie i rzuciłem.

Ale mimo wszystko podziwiam i będę pilnie śledził realizację a szczególnie ....ee ostatniego punktu

Witaj Żaba,

chciałabym powiedzieć, że "znam" Cię od dawna i jest mi bardzo miło, iż wreszcie mogę się z Tobą przywitać :D

Na forum jestem od listopada, bo dopiero na wiosnę chcemy ruszyć z budową, ale Muratora czytam już jakiś czas. To właśnie w nim po raz pierwszy "spotkałam " się z Tobą. Pismo zacytowało Twój post, w którym opisywałaś swój sposób na zakupy w hurtowniach i składach budowlanych. Twoje zdjęcie rzuciło mi się w oczy - dziewczyna na rowerze, zadowolona, uśmiechnięta. Plecaczek - w nim dachówka, cegła... Trzeba wziąść z niej przykład - pomyślałam (również lubię i często jeżdżę na rowerze). To fantastyczny sposób na zaznajomienie się z ofertą pobliskich hurtowni, spasowanie jedno do drugiego.

Masz niesamowitą werwę , pogodę ducha. Wasze zmagania z budową stały mi się bliskie. Tak wspaniale wszystko opisujesz. :D

Życzę abyście ukończyli swój domek jak najszybciej, bez stresów i złych fachowców. Aby nie powtórzyły się "przygody" murarzy, aby wszystko szło jak trzeba. Trzymam kciuki za pomyślny finał . Na pewno taki będzie ! Powodzenia ! :D

Serdecznie pozdrawiam

---------------------

Agnieszka