zaba_gonia 04.01.2006 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabka ja sie musze zmobilizowac:D kochane cialko kochanym cialkiem ale w portki sie nie dopinam na razie przeszlam na lekka dietke (juz 3 dzien wytrzymuje!!) a za chwilke musze sie zapisac na jakas silownie albo areobic Brawo! Najlepiej ćwiczy się z grupą. samej trudno sie zmobilizować... Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 04.01.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabciu właśnie mnie zdopingowałaś i zapisałam się na aerobik ciekawe jak długo wytrwam a propo żabciu (tylko tak na ucho ci powiem) na sylwestra nasi chłopcy zamontowali nam na sali rurę na drugi dzień nie miałam pojęcia skąd mam bóle mięśni na udach, brzuchu i karku, ale jak zobaczyłam zdjęcia to zrozumiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.01.2006 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Żabciu właśnie mnie zdopingowałaś i zapisałam się na aerobik ciekawe jak długo wytrwam a propo żabciu (tylko tak na ucho ci powiem) na sylwestra nasi chłopcy zamontowali nam na sali rurę na drugi dzień nie miałam pojęcia skąd mam bóle mięśni na udach, brzuchu i karku, ale jak zobaczyłam zdjęcia to zrozumiałam. No,no.... Musisz je koniecznie pokazać!!!! Wytrwasz! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.01.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Ja chętnie pomogę... Z ŻABĄ to i ja bym chętnie parę kilo stracił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.01.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ...Z ŻABĄ to i ja bym chętnie parę kilo stracił. marzyciel erotoman he he Mówią że nie musi być długi ale gruby.... ....mówię oczywiscie o ....portfelu ...Dzisiaj zabieram sie za pośladki i uda... Może i Ty się przyłączysz????? A ja myślałem że to do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.01.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Jabko sam nie wiesz ile masz racji . Yylko nie mogę dojść czego we mnie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.01.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 A tak w ogóle to chodziło mi o to ,że z taką trenerką ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 04.01.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 w końcu dorwałem się do netu w wolnym czasie Żaba, pomyślności i wytrwałości w postanowieniach. Zwłaszcza tym ostatnim. Niech (jak to Mamoń pisze) fachofcy i papudroki omijają Waszą budowę szerokim łukiem. Niby tak cicho, ale pewnie coś tam kombinujecie na temat budowy? Roztocz no jakieś wizje, jak w środku będziesz urządzać, albo co inszego ciekawego? Zawsze to miło poczytać. pozdrówkaGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Zaba co slychac? Czy juz jakies poczynania w zwiazku z wiosenna budowa poczynilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.01.2006 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Zaba co slychac? Czy juz jakies poczynania w zwiazku z wiosenna budowa poczynilas? Witaj! Na poważnie zacznę myśleć o budowie na feriach. Teraz mało czasu. A co u Ciebie???? O zdrówko nie pytam, żeby nie zapeszyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Pisz czasami, bo tu pusto troche bez naszej Zaby... U mnie po staremu...Leci, leci...czas... A ja w miejscu stoje i sama nie wiem na co czekam... No chyba, ze na zbudowanie domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.01.2006 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 w końcu dorwałem się do netu w wolnym czasie Żaba, pomyślności i wytrwałości w postanowieniach. Zwłaszcza tym ostatnim. Niech (jak to Mamoń pisze) fachofcy i papudroki omijają Waszą budowę szerokim łukiem. Niby tak cicho, ale pewnie coś tam kombinujecie na temat budowy? Roztocz no jakieś wizje, jak w środku będziesz urządzać, albo co inszego ciekawego? Zawsze to miło poczytać. Dzięki! mam nadzieje, że już niedługo zacznie sie coś dziać na budowie i wtedy wszystko opiszę. Teraz myślę o oknach, na pewno będą plastiki . Kominek z płaszczem wodnym......i ogrzewanie podłogowe, ale tylko pod kaflami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.01.2006 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Pisz czasami, bo tu pusto troche bez naszej Zaby... U mnie po staremu...Leci, leci...czas... A ja w miejscu stoje i sama nie wiem na co czekam... No chyba, ze na zbudowanie domku... Jak już coś się zacznie, to na pewno napiszę.... Może nie piszę, ale jestem tu codziennie rodzina się martwi, że sie uzależniłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.01.2006 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ja chętnie pomogę... Z ŻABĄ to i ja bym chętnie parę kilo stracił Niech ja Cię długi dorwę!!!!!!!! Zrobię Ci taki trening, że bedziesz mnie błagał na kolanach, żebym już skończyła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.01.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Już się boję taka pchła ............... o przepraszam ŻABA to skacze i to skacze to mogło się pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.01.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Bardzo mnie się podobają te postanowienia. Ja już od paru lat postanawiam ,że zacznę chodzić na basen , zapiszę się na angielski ,itp. .......... i jakoś nic Raz tylko parę lat temu obiecałem sobie ,że rzucę palenie i rzuciłem. Ale mimo wszystko podziwiam i będę pilnie śledził realizację a szczególnie ....ee ostatniego punktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 16.01.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Droga Żabko - okna z roletami to niezły pomysł, tylko czy przewidziałaś to na etapie wykonywania otworów okiennych? Chodzi o to by było gdzie schować cały mechanizm pod nadprożem - czy też chcesz mieć te "puszki" na elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.01.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Gdzie się podział ten mój zapał ........ mój też gdzieś się zawieruszył . Czas rozpocząć poszukiwania. Mam nadzieję,że coraz dłuższe dni pomogą nam w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.01.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witaj Żaba, chciałabym powiedzieć, że "znam" Cię od dawna i jest mi bardzo miło, iż wreszcie mogę się z Tobą przywitać Na forum jestem od listopada, bo dopiero na wiosnę chcemy ruszyć z budową, ale Muratora czytam już jakiś czas. To właśnie w nim po raz pierwszy "spotkałam " się z Tobą. Pismo zacytowało Twój post, w którym opisywałaś swój sposób na zakupy w hurtowniach i składach budowlanych. Twoje zdjęcie rzuciło mi się w oczy - dziewczyna na rowerze, zadowolona, uśmiechnięta. Plecaczek - w nim dachówka, cegła... Trzeba wziąść z niej przykład - pomyślałam (również lubię i często jeżdżę na rowerze). To fantastyczny sposób na zaznajomienie się z ofertą pobliskich hurtowni, spasowanie jedno do drugiego. Masz niesamowitą werwę , pogodę ducha. Wasze zmagania z budową stały mi się bliskie. Tak wspaniale wszystko opisujesz. Życzę abyście ukończyli swój domek jak najszybciej, bez stresów i złych fachowców. Aby nie powtórzyły się "przygody" murarzy, aby wszystko szło jak trzeba. Trzymam kciuki za pomyślny finał . Na pewno taki będzie ! Powodzenia ! Serdecznie pozdrawiam --------------------- Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.01.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Zapał właczył sobie tablicę świetlną o nazwie ferie. zaba może powinnaś wyluzować chociaż na połowę feriów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts