zaba_gonia 18.01.2006 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Tak mnie wszyscy namawiacie, a to ma być UROCZYSTA GALA 53. Plebiscytu na najlepszego Sportowca I Trenera Dolnego Śląska 2005W duzym studio TV3 Wrocław!!!!!!!! A ja mam być zaproszonym gościem Ja na taka impreze nie pasuję, gdyby przynajmniej w programie było jakieś ognisko, kiełbaski, piwo.. .....A co ja tam bedę robiła????/ Uśmiechała się? Sztywno będzie i już! Nawet nie będe mogła się zarechotać tak jak lubię, bo nie wypada..... A ubrać to naprawdę nie mam się w co.....Przeciez bojówek nie włożę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 19.01.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Skoro to gala sportowca to DRESY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 19.01.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Sztywno będzie i już! Nawet nie będe mogła się zarechotać tak jak lubię, bo nie wypada..... A ubrać to naprawdę nie mam się w co.....Przeciez bojówek nie włożę....... Jedź rowerem - może wybiorą Ciebie "Budującym kolarzem 2005" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.01.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Ja też chcem na narty http://www.millan.net/anims/giffar/moooom.gif Cudnie miałaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 22.01.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 A tak pięknie jest w górach na nartach...... Zazdrość to brzydka cecha... co tu mam więcej napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.01.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Żabciu ja też wczoraj byłam na nartach w Lubawce, ale nie miałam tak pięknych widoków, to znaczy miałam, tylko śnieg padał i mała widoczność była ale jazda na nartach to wspaniała rzecz ja dopiero zaczynam ale lepiej późno niż wcale w przyszłą sobotę też jadę!!!!!!! Żabciu napisz gdzie byłaś!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.01.2006 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Żabciu ja też wczoraj byłam na nartach w Lubawce, ale nie miałam tak pięknych widoków, to znaczy miałam, tylko śnieg padał i mała widoczność była ale jazda na nartach to wspaniała rzecz ja dopiero zaczynam ale lepiej późno niż wcale w przyszłą sobotę też jadę!!!!!!! Żabciu napisz gdzie byłaś!!!!!!!!!!!!! Ja jeżdżę do Czech. Te zdjęcia są z Pradziada koło Vbrna. Wcześniej jeżdziłam do Czarnej Góry. Masz rację, narty są wspaniałe..... Juz skręcasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.01.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 A czy małe zielone smoki też mogą pomarzyć o nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.01.2006 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 A czy małe zielone smoki też mogą pomarzyć o nartach? Jak najbardziej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 23.01.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Ziaba tak zazdroszczę - nawet nie tych nart i śniegu - ile humoru i zdrowego trybu życia ps. Czy jest jakaś dyscyplina, której nie uprawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.01.2006 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Ziaba tak zazdroszczę - nawet nie tych nart i śniegu - ile humoru i zdrowego trybu życia ps. Czy jest jakaś dyscyplina, której nie uprawiasz? Muszę Ci sie przyznać, że jem za dużo słodkiego... Jakoś nie przepadam za sumo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.01.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Żabciu no Czechy to dla mnie odległe marzenia jeszcze, ale może, może, a jeżeli chodzi o skręcanie to jakoś mi to wychodzi, fakt co 5 raz, bo zazwyczaj ląduję w zaspach ale wiesz trening czyni mistrza, następny sezon to już bedę skręcać ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 23.01.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 żaba , cudo, jak też tak chcę, pokaż przynajmniej więcej zdjęć, to sobie pomarzę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.01.2006 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 żaba , cudo, jak też tak chcę, pokaż przynajmniej więcej zdjęć, to sobie pomarzę ..... Najlepiej wybierz sie w góry. Zobaczysz na własne oczy jak jest pięknie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.01.2006 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Żabciu no Czechy to dla mnie odległe marzenia jeszcze, ale może, może, a jeżeli chodzi o skręcanie to jakoś mi to wychodzi, fakt co 5 raz, bo zazwyczaj ląduję w zaspach ale wiesz trening czyni mistrza, następny sezon to już bedę skręcać ładnie Mi tez czasem zdarza lądować....ostatnio nieźle koziołkowałam, myślałam, że się połamałam, ale na szczęście uszkodziłam sobie tylko kciuk.... A w Czechach są lepiej przygotowane stoki i troche taniej niż w Polsce i lepsza infrastruktura. Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale z Oławy jedziemy tam ok. 2 godzin. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.01.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Tak tak - kolejne wybory i znowu jasno widać, że inwestor powinien znać się na wszystkim. Jak można się było przekonać jajko okazało się mądrzejsze od kury a właściwie żaba od... sam nie wiem. Pozdrawiam i trzymam kciuki za trafne wybory i uczciwe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.01.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Myśmy też mieli szczęście trafić na laika( laikównę) w jednej z firm okniarskich..POEZJA!!! Tak kobietka, a raczej dziewczę bardzo młode miala za zadanie chyba TYLKO wyglądać!!! Bo wiedzy ZERO!!!! Rozmawialiśmy z nią jak z.....Taboretem!! Bardzo to było denerwujące, a później tylko śmieszne....Aż mi szkoda tego właściciela.Naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.01.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Żaba nie ma to jak dobrze sie przygotowac do rozmowy A szczególnie takie po której to ty podejmujesz decyzję czy u nich kupujesz Dobre to było A zdjęcia zimowe to poezja , nie masz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.01.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Weź jeszcze doczytaj o ilości mocowań na m2 okna czy jakoś tak. Sprawdź gdzie masz ten punkt rosy i bierz najtańszych ale ich dopilnuj, i w umowie i w robocie. PS. Z tym punktem rosy to żartowałem (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.01.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Żabciu dziękuję Bogu razem z Toba, że nie stało nic Tobie ani Twoim chłopakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts