Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Tak mnie wszyscy namawiacie, a to ma być UROCZYSTA GALA 53. Plebiscytu na najlepszego Sportowca I Trenera Dolnego Śląska 2005W duzym studio TV3 Wrocław!!!!!!!! :o :o :o

A ja mam być zaproszonym gościem :-? :-? :-?

Ja na taka impreze nie pasuję, gdyby przynajmniej w programie było jakieś ognisko, kiełbaski, piwo.. 8) .....A co ja tam bedę robiła????/

Uśmiechała się? :-?

Sztywno będzie i już!

Nawet nie będe mogła się zarechotać tak jak lubię, bo nie wypada..... :lol: :lol: :lol:

A ubrać to naprawdę nie mam się w co.....Przeciez bojówek nie włożę.......

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żabciu ja też wczoraj byłam na nartach w Lubawce, :D ale nie miałam tak pięknych widoków, to znaczy miałam, tylko śnieg padał i mała widoczność była ale jazda na nartach to wspaniała rzecz ja dopiero zaczynam ale lepiej późno niż wcale w przyszłą sobotę też jadę!!!!!!! Żabciu napisz gdzie byłaś!!!!!!!!!!!!!

Żabciu ja też wczoraj byłam na nartach w Lubawce, :D ale nie miałam tak pięknych widoków, to znaczy miałam, tylko śnieg padał i mała widoczność była ale jazda na nartach to wspaniała rzecz ja dopiero zaczynam ale lepiej późno niż wcale w przyszłą sobotę też jadę!!!!!!! Żabciu napisz gdzie byłaś!!!!!!!!!!!!!

Ja jeżdżę do Czech. Te zdjęcia są z Pradziada koło Vbrna.

Wcześniej jeżdziłam do Czarnej Góry.

Masz rację, narty są wspaniałe..... :wink: Juz skręcasz?

Żabciu no Czechy to dla mnie odległe marzenia jeszcze, ale może, może, a jeżeli chodzi o skręcanie to jakoś mi to wychodzi, fakt co 5 raz, bo zazwyczaj ląduję w zaspach :oops: ale wiesz trening czyni mistrza, następny sezon to już bedę skręcać ładnie :D

Mi tez czasem zdarza lądować....ostatnio nieźle koziołkowałam, myślałam, że się połamałam, ale na szczęście uszkodziłam sobie tylko kciuk....

A w Czechach są lepiej przygotowane stoki i troche taniej niż w Polsce i lepsza infrastruktura. Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale z Oławy jedziemy tam ok. 2 godzin. Polecam :wink:

Myśmy też mieli szczęście trafić na laika( laikównę) w jednej z firm okniarskich..POEZJA!!! Tak kobietka, a raczej dziewczę bardzo młode miala za zadanie chyba TYLKO wyglądać!!! Bo wiedzy ZERO!!!! Rozmawialiśmy z nią jak z.....Taboretem!! Bardzo to było denerwujące, a później tylko śmieszne....Aż mi szkoda tego właściciela.Naprawdę!