aha26 31.01.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Zaba to straszne co Wam się przydazylo!Dzięki Bogu wszystko dobrze się skonczyło,ale wspolczuje,ze musialas przez to przechodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 31.01.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Ło matko.... Jak dobrze, że tylko tak się skończyło.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 31.01.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Żabciu czytałam to jak jakiś horror, gęsią skórkę miałam na całym ciele, matko kochana tyle teraz się słyszy o tym cholernym tlenku węgla, człowiek nie zdaje sobie sprawy dopóki sam tego nie uraczy, Boże jaka tragedia mogła sie wydarzyć, żabciu jak dobrze, że usłyszałaś hałas w łazience i w porę znalazłaś Kubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 To musiało być straszne Dobrze, ze się tak skończyło. Zobacz jak to nigdy nie wiadomo co człowieka czeka a swoją drogą to zawsze trzeba chuchać na zimne w takich przypadkach Dobrze, że nie był sam w domu Żaba życzę szybkiego powrotu do zdrówka synowi a tobie dużo spokoju. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.01.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Żaba, ogromnie Ci współczuję. Wyobrażam sobie co przeżyłaś ... Ale najważniejsze, że wzsystko dobrze się skończyło ! Może nie powinnam tego pisać, ale tak ku przestrodze dla tych co czytają .... jakieś trzy lata temu w mojej dzielnicy, gdzie wszyscy się znają, a dzieci chodzą do tej samej szkoły doszło do tragicznego w skutkach wydarzenia. W podobny sposób (podczas przygotowywania się do kąpieli) zaczadził się 19 letni chłopak. Również piecyk gazowy był w łazience, a komin bez przeglądu. To co się stało bardzo nami wstrząsnęło...Tlenek węgla jest cichym i bezwonnym zabójcą... ... Jak to dobrze, że w porę usłyszałaś i zaaragowałaś. Twoja intuicja i matczyne serce podpowiedziało Ci, że coś jest nie tak. To co złe minęło ! Ściskam Cię ! Gorąco pozdrawiam całą Twoją rodzinkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.01.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Historia dramatyczna, na szczęście z dobrym zakończeniem. I chyba wiem, dlaczego nie chcę mieć gazu w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.01.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Żaba mogę się tylko domyślać co przeżyliście całe szczęście że to się tak skończyło. Trzymajcie się ciepło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.01.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Żabo Kochana jak dobrze że już po wszystkim i dobrze się skończyło. Serdecznie Cię pozdrawiam i całą twoją rodzinkę.Trzymajcie się ciepło i pilnujcie tego cholernego gazu.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Straszne to co pisałaś. Jak to dobrze, że w tym wszystkim ktoś jednak nad Wami czuwał i wszystko dobrze się skończyło... Trzymajcie się i pilnujcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.01.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Żaba aż mi się chce płakać. Krok od tragedii. Nie wiem co napisać.Proszę uważajcie na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.01.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Jejku?!?! Tak często słyszy się o takich wypadkach, ale zawsze dotyczą "Kogoś".Jak tknie kogoś znajomego( ) to staje się straszne, niemozliwe...Cale szczęscie ze już jest dobrze! Zdrówka Wam wszystkim życzę i trzymajcie się!! Żaba podziwiam Cię że moglaś tak wszystko ogarnąć, zadziałać!!! Zuch Dziewczyna!!!! Jeszcze raz ZDRÓWKA I SPOKOJU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Rany, Żaba, gdy to czytałam futro na głowie mi na baczność stanęło z przerażenia. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 31.01.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Teraz już wiem czemu mam wentylację mechaniczną Jak działa to wszystko OK, a jak nie to wszyscy się nie obudzimy albo wylecimy w powietrze. A na serio, dzięki Bogu (lub Tobie) wszystko dobrze się skończyło. A nawiązując do Katowic, Ty nie musisz o tym wiedzieć - sprawny system ma eliminować takie przypadki a nie widzimisię inwestora, właściciela czy dzierżawcy. Pozdrawiam i zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.01.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Zabciu bardzo Ci współczuje, wiem jak to jest bo sama w ten sposób mało nie wylądowałam na drugiej stronie. Jakąś siłą dotarłam do pokoju i tam padłam Życzę Wam dużo zdrówka. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.02.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Żabciu, ściskam Ciebie i całą Twoją rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.02.2006 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Bardzo Wam dziekuję . Już wszystko wróciło do normy. Kuba znów "burczy"...znaczy się....wszystko po staremu A ja wcale nie byłam taka dzielna. Przecież wiem, jak udziela się pierwszej pomocy, a nawet nie sprawdziłam, czy oddycha. Czuje wielką ulgę. Jak miło usłyszeć tyle ciepłych słów. DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.02.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Zawsze możesz na nas liczyć - nawet na mnie mimo, że jestem niekiedy lekko złośliwy... tam mi się przynajmniej wydaje. W końcu łączy nas Wszystkich tak wiele... Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.02.2006 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Zawsze możesz na nas liczyć - nawet na mnie mimo, że jestem niekiedy lekko złośliwy... tam mi się przynajmniej wydaje. Rafałku, nie wiem oczym mówisz Ty złosliwy?????? Przeciez Ty zawsze wspaniale doradzasz! Nigdy Ciebie tak nie odebrałam, myslę, że inni mnie poprą [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.02.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Zawsze możesz na nas liczyć - nawet na mnie mimo, że jestem niekiedy lekko złośliwy... tam mi się przynajmniej wydaje. Rafałku, nie wiem oczym mówisz Ty złosliwy?????? Przeciez Ty zawsze wspaniale doradzasz! Nigdy Ciebie tak nie odebrałam, myslę, że inni mnie poprą [/b] No powiedzmy, że niekiedy mam "specyficzne poczucie humoru", ale w zamierzeniu chcę by było wesoło. To miło, że tak mnie odbierasz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.02.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 o kurcze Zaba, bardzo Ci wspolczuje takiego przeżycia.Piec gazowy dostał eksmisję do pomieszczenia dostępnego tylko z zewnątrz, bez połączenia z domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts