Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żabciu :o :o :o czytałam to jak jakiś horror, gęsią skórkę miałam na całym ciele, matko kochana tyle teraz się słyszy o tym cholernym tlenku węgla, człowiek nie zdaje sobie sprawy dopóki sam tego nie uraczy, Boże jaka tragedia mogła sie wydarzyć, żabciu jak dobrze, że usłyszałaś hałas w łazience i w porę znalazłaś Kubę.

To musiało być straszne :-?

Dobrze, ze się tak skończyło. Zobacz jak to nigdy nie wiadomo co człowieka czeka a swoją drogą to zawsze trzeba chuchać na zimne w takich przypadkach :-? Dobrze, że nie był sam w domu :-?

Żaba życzę szybkiego powrotu do zdrówka synowi a tobie dużo spokoju.

Pozdrawiam

Żaba,

ogromnie Ci współczuję. Wyobrażam sobie co przeżyłaś ... Ale najważniejsze, że wzsystko dobrze się skończyło !

Może nie powinnam tego pisać, ale tak ku przestrodze dla tych co czytają .... jakieś trzy lata temu w mojej dzielnicy, gdzie wszyscy się znają, a dzieci chodzą do tej samej szkoły doszło do tragicznego w skutkach wydarzenia. W podobny sposób (podczas przygotowywania się do kąpieli) zaczadził się 19 letni chłopak. Również piecyk gazowy był w łazience, a komin bez przeglądu. To co się stało bardzo nami wstrząsnęło...Tlenek węgla jest cichym i bezwonnym zabójcą...

... Jak to dobrze, że w porę usłyszałaś i zaaragowałaś. Twoja intuicja i matczyne serce podpowiedziało Ci, że coś jest nie tak. To co złe minęło ! Ściskam Cię !

Gorąco pozdrawiam całą Twoją rodzinkę ! :D

Jejku?!?! Tak często słyszy się o takich wypadkach, ale zawsze dotyczą "Kogoś".Jak tknie kogoś znajomego( :wink: ) to staje się straszne, niemozliwe...Cale szczęscie ze już jest dobrze! Zdrówka Wam wszystkim życzę i trzymajcie się!! :D

Żaba podziwiam Cię że moglaś tak wszystko ogarnąć, zadziałać!!! Zuch Dziewczyna!!!! Jeszcze raz ZDRÓWKA I SPOKOJU.

Teraz już wiem czemu mam wentylację mechaniczną :wink: :-?

Jak działa to wszystko OK, a jak nie to wszyscy się nie obudzimy albo wylecimy w powietrze. A na serio, dzięki Bogu (lub Tobie) wszystko dobrze się skończyło.

A nawiązując do Katowic, Ty nie musisz o tym wiedzieć - sprawny system ma eliminować takie przypadki a nie widzimisię inwestora, właściciela czy dzierżawcy.

Pozdrawiam i zdrowia życzę

Bardzo Wam dziekuję .

Już wszystko wróciło do normy. Kuba znów "burczy"...znaczy się....wszystko po staremu :lol: :lol: :lol:

A ja wcale nie byłam taka dzielna. Przecież wiem, jak udziela się pierwszej pomocy, a nawet nie sprawdziłam, czy oddycha.

Czuje wielką ulgę.

Jak miło usłyszeć tyle ciepłych słów.

DZIĘKUJĘ :D

Zawsze możesz na nas liczyć - nawet na mnie mimo, że jestem niekiedy lekko złośliwy... tam mi się przynajmniej wydaje.

Rafałku, nie wiem oczym mówisz :roll: Ty złosliwy??????

Przeciez Ty zawsze wspaniale doradzasz!

Nigdy Ciebie tak nie odebrałam, myslę, że inni mnie poprą :wink: [/b]

No powiedzmy, że niekiedy mam "specyficzne poczucie humoru", ale w zamierzeniu chcę by było wesoło. To miło, że tak mnie odbierasz.

Pozdrawiam