Aga J.G 01.02.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Zawsze możesz na nas liczyć - nawet na mnie mimo, że jestem niekiedy lekko złośliwy... tam mi się przynajmniej wydaje. Rafałku, nie wiem oczym mówisz Ty złosliwy?????? Przeciez Ty zawsze wspaniale doradzasz! Nigdy Ciebie tak nie odebrałam, myslę, że inni mnie poprą [/b] Ja popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.02.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Dobrze, że to domena Naszej Żaby (komentarze Jej dziennika) bo by zaraz ktoś nam dowalił, że tworzymy grupę wzajemnej adoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.02.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Zawsze możesz na nas liczyć - nawet na mnie mimo, że jestem niekiedy lekko złośliwy... tam mi się przynajmniej wydaje. Rafałku, nie wiem oczym mówisz Ty złosliwy?????? Przeciez Ty zawsze wspaniale doradzasz! Nigdy Ciebie tak nie odebrałam, myslę, że inni mnie poprą [/b] Ja popieram I ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.02.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 nawet nie chce sobie wyobrazac co przezylas pozdrawiam cieplutko Ciebie i cala Twoja rodzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Dobrze, że to domena Naszej Żaby (komentarze Jej dziennika) bo by zaraz ktoś nam dowalił, że tworzymy grupę wzajemnej adoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 01.02.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Ech Żaba, potrafisz nastraszyć.... Włosiska stanęły dębiska - całe szczęście, że finał szczęśliwy. Zróbcie coś z tą wentylacją i jak najszybciej wykańczajcie własny domek - tam zapewne zadbaliście o to należycie.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 02.02.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Żaba - dobrze że się szczęśliwie skończyło. Na pocieszenie Ci powiem że w przedostatni niedzielny wieczór tlenkiem węgla zatruło się małżeństwo z mojej pracy (z 3 letnim dzieckiem). Na szczęście szybko zauważyli objawy, pogotowie itd. Przyczyna - słaba wentylacja - stare przedwojenne budownictwo + jakiś kłopot z gazowym piecykiem. Mieli zabawę cały poprzedni tydzień z dzieckiem w szpitalu. Bo właściwie już po dniu dziecko było OK - ale zaraziło się jakimś paskudztwem. Siedzieli więc na zmianę w szpitalu by się nim opiekować. Przy okazji sami się pozarażali (temperatura, chrypka, ból gardło) i co najmniej do końca tygodnia zwolnienie dla obojga. Czyli takie zaczadzenie - i 2 tygodnie dla 2 osób zwolnienie z pracy + kłopoty z dzieckiem itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.02.2006 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Zabciu bardzo Ci współczuje, wiem jak to jest bo sama w ten sposób mało nie wylądowałam na drugiej stronie. Jakąś siłą dotarłam do pokoju i tam padłam Aga, co Ty mówisz? też masz junkers w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.02.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Ja na szczęście w bloku nie mam ( mamy wodę z ciepłowni ) Moja mama ma junkers teraz jest to piec do c.o w dobrze zrobionej łazience A ten przypadek przytrafił mi się jakieś 13- 14 lat temu ( ratował mnie mój jeszcze wtedy nie mąż ) Moje szczęście polegało tylko na tym że jakoś przyczłapałam się do pokoju gdzie mój przyszły mąz już spał. Gdybym padła w łazience byłomałe prawdopodobieństwo żeby ktośmnie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.02.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 No a ja mam junkers w łazience... Ale za jakieś dwa latka, jak już będę mieć swój wymarzony domek, to tego gościa nie zaproszę. A tak w ogóle, to co z Twoim dziennikiem? Ja Ci tak kibicuję i z ogromną niecierpliwością czekam na ciąg dalszy, a tu cicho Zresztą jak prawie wszędzie. Ach ta zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.02.2006 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 A tak w ogóle, to co z Twoim dziennikiem? Ja Ci tak kibicuję i z ogromną niecierpliwością czekam na ciąg dalszy, a tu cicho ... Obiecuję, że wkrótce się poprawię.... Na budowie cisza...... I wiecie co Wam powiem. BYŁAM NA BALU w samej Warszawie!!!!! Szczerze, na tak odjazdowym balu jeszcze nie byłam..Właściwie zamknęliśmy imprezę z inną parą z Warszawy ok. 4.30 Po prostu było SUPER!!!!Muza, żarełko, pitko, atmosferka, nocleg....wszystko na najwyższym poziomie. Chyba zacznę chodzić....na te...... bale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Bardzo się cieszę że zabawa się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.02.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 No, skoro zabawa była udana, to super. Taki odpoczynek na pewno był Ci potrzebny, a teraz czekamy na dalszy ciąg dziennika.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.02.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Kiedy to byl ten bal, bo jakis pare dni temu slonko w Warszawie zaswiecilo, to pewnie aby przywitac Zabę.., a nam nic nie mowili. Zaba wrocila do domku i slonko tez zniknelo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.02.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Ale sobie EKSTRA przerywnik sprawiłaś!!! Taki z klasą . Mój osttni bal w karnawale miał miejsce we wczesnej podstawówce i przebrana byłam za robaka( wynik jakiejś kultowej na tamte czasy bajeczki )No ale każdy ma to na co sobie zasłużył! Teraz oczekuję relacji z postępów na budowie.Przyzwyczaiłam się , że u Ciebie ZAWSZE COŚ SIĘ DZIEJE!!! Więc do dzieła !!!Bo tak smutno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.02.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A jakieś fotki z balu są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.02.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Już dawno u ciebie fotek nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.02.2006 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Z balu nie.....czasu nie było Ale mam za to z hotelu... Ale nie mogę ich pokazać, bo mnie wsadzą za rozpowszechnianie treści..... A tak na poważnie, to było super! Dawno tak dobrze się nie bawiłam.... Miałam taką cichą nadzieję, że spotkam na tym balu kogoś z forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.02.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Kogos z forum to na pewno spotkasz na zlocie 4 marca Ale mam za to z hotelu... Ale nie mogę ich pokazać, bo mnie wsadzą za rozpowszechnianie treści..... No tak lepiej z tym ostrożnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.02.2006 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Kogos z forum to na pewno spotkasz na zlocie 4 marca ? Niestety, będę w tym czasie na nartach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts