wilcza75 22.02.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Ja miałem coś takiego pomyśleć o niewiaście? ... no jasne że sztama (mam nadzieję że znowu nie podpadnę Klubowi Majstrognębicielek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Ja miałem coś takiego pomyśleć o niewiaście? ... no jasne że sztama (mam nadzieję że znowu nie podpadnę Klubowi Majstrognębicielek) Ciesze się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 22.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Hej ! przeczytałam twój dziennik i ..............bardzo , bardzo mi sie podoba! Będę śledzić dalsze losy Zosi. pozdrawiam marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betoniarz 23.02.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Co do przeczytania całego dziennika to fakt nie przeczytałem go bardzo dokładnie, bardziej przejrzałem. A co do pana to na pewno nim nie jestem, na szczęście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Hej ! przeczytałam twój dziennik i ..............bardzo , bardzo mi sie podoba! Będę śledzić dalsze losy Zosi. ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.02.2006 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Co do przeczytania całego dziennika to fakt nie przeczytałem go bardzo dokładnie, bardziej przejrzałem. A co do pana to na pewno nim nie jestem, na szczęście. Pozdrawiam ufffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.02.2006 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Hej ! przeczytałam twój dziennik i ..............bardzo , bardzo mi sie podoba! Będę śledzić dalsze losy Zosi. pozdrawiam marzena dzieki.i ..zapraszam chyba że na tym bedzie koniec.... Tobie tabaluga1 również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betoniarz 24.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Myślę że nie raz będziemy się jeszcze spotykać w tej społeczności, bo łączy nas wspólna pasja a to jest bardzo wiele. Tym bardziej ze ja zaczynam iść drogą, którą Ty już kroczysz. Jak zabłądzę to będę się pytał o drogę, może usłyszysz moje pytanie i znowu się spotkamy. Po świat jest taki mały, jeśli mamy oczy szeroko otwarte. Tylko głupcy nie poznają raz spotkanych ludzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.02.2006 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Myślę że nie raz będziemy się jeszcze spotykać w tej społeczności, bo łączy nas wspólna pasja a to jest bardzo wiele. Tym bardziej ze ja zaczynam iść drogą, którą Ty już kroczysz. Jak zabłądzę to będę się pytał o drogę, może usłyszysz moje pytanie i znowu się spotkamy. Po świat jest taki mały, jeśli mamy oczy szeroko otwarte. Tylko głupcy nie poznają raz spotkanych ludzi. Pozdrawiam WOW!!!! Ale patetycznie!!!!! Nie piszesz czasem przemówień.... Oczywiście, że poprowadzę Cie właściwą drogą, jak zbłądzisz.....Pytaj o co chcesz.... Równiez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.02.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 W takim razie mniej patetycznie Ja też będę CIĘ śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.02.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 .....Pytaj o co chcesz.... Ja też mogę? ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.02.2006 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 W takim razie mniej patetycznie Ja też będę CIĘ śledzić Pytaj i krocz za mną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.02.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Nie pisz krocz bo za świntuszene to Seluś już dostał banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.02.2006 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Nie pisz krocz bo za świntuszene to Seluś już dostał banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 co ten dziennik taki zaniedbany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 co ten dziennik taki zaniedbany? obiecuje poprawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.03.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Popraw się popraw bo sam bym coś poczytał jakieś nowe zdjęcia bym pooglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.03.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zabcia Twoj dziennik jest wspaniały i bez sciemy czytalem z zapartym tchem go od poczatku mojej bytnosci na forum i nawet cos kiedys chyba w komentarzach skrobnąłem, ale mi mo wszystko nie przejmuj sie ze spadl na trzecia strone bo i ja i tak wole jak jestes na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.03.2006 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zabcia Twoj dziennik jest wspaniały i bez sciemy czytalem z zapartym tchem go od poczatku mojej bytnosci na forum i nawet cos kiedys chyba w komentarzach skrobnąłem, ale mi mo wszystko nie przejmuj sie ze spadl na trzecia strone bo i ja i tak wole jak jestes na RW Pisałam Ci juz że Cię lubię i że fajnie się ubierasz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.03.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zabcia Twoj dziennik jest wspaniały i bez sciemy czytalem z zapartym tchem go od poczatku mojej bytnosci na forum i nawet cos kiedys chyba w komentarzach skrobnąłem, ale mi mo wszystko nie przejmuj sie ze spadl na trzecia strone bo i ja i tak wole jak jestes na RW Pisałam Ci juz że Cię lubię i że fajnie się ubierasz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts