Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Zabcia Twoj dziennik jest wspaniały i bez sciemy czytalem z zapartym tchem go od poczatku mojej bytnosci na forum i nawet cos kiedys chyba w komentarzach skrobnąłem, ale mi mo wszystko nie przejmuj sie ze spadl na trzecia strone bo i ja i tak wole jak jestes na RW :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pisałam Ci juz że Cię lubię i że fajnie się ubierasz??????

:D :D :D

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ale filtrują sobie :lol:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zabcia Twoj dziennik jest wspaniały i bez sciemy czytalem z zapartym tchem go od poczatku mojej bytnosci na forum i nawet cos kiedys chyba w komentarzach skrobnąłem, ale mi mo wszystko nie przejmuj sie ze spadl na trzecia strone bo i ja i tak wole jak jestes na RW :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pisałam Ci juz że Cię lubię i że fajnie się ubierasz??????

:D :D :D

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ale filtrują sobie :lol:

No i przylapal nas :oops: znaczy sie zabe jak na dwa fronty daje :lol: :lol: :lol:

Cześć , pozdrawiam cie bardzo serdecznie i trzymam kciuki za dalszą część budowy. Czytam twoj dziennik zawsze z zapartym tchem.

Zabko zdradź czy zdecydowalas jaki kominek wziąć bo ja stoje przed wyborem i nie wiem na co sie zdecydować może ty coś ciekawego wymysliłas. ja za czynam dopiero budowac ale to musze już miec ustalone aby potem nie panikowac .

Pozdrówka .

Zabko zdradź czy zdecydowalas jaki kominek wziąć bo ja stoje przed wyborem i nie wiem na co sie zdecydować może ty coś ciekawego wymysliłas. ja za czynam dopiero budowac ale to musze już miec ustalone aby potem nie panikowac .

Pozdrówka .

Na pewno bedzie to kominek z płaszczem wodnym. Jeszcze nie wiem czy Lechma, czy CTM....Bedzie on współpracował z instalacją gazową. Mam nadzieję , że to dobry wybór.

Pozdrawiam :D

Szykuję rower na otwarcie sezonu budowlanego..... kupiłam sobi nowy plecak :D i poszukuje wykonawców dalszych prac....biedaki ..nie maja pojęcia co ich czeka. :lol: :lol: :lol:

ps. dzisiaj byłam na wagarach... 8)

Jak na byłą uczennicę a obecną nauczycielkę przystało. :D

Bardzo ciekawy dziennik.

Fachowcy czują przed Tobą respekt. :wink: