inż. Mamoń 06.03.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zabcia Twoj dziennik jest wspaniały i bez sciemy czytalem z zapartym tchem go od poczatku mojej bytnosci na forum i nawet cos kiedys chyba w komentarzach skrobnąłem, ale mi mo wszystko nie przejmuj sie ze spadl na trzecia strone bo i ja i tak wole jak jestes na RW Pisałam Ci juz że Cię lubię i że fajnie się ubierasz?????? Ale filtrują sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.03.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zabcia Twoj dziennik jest wspaniały i bez sciemy czytalem z zapartym tchem go od poczatku mojej bytnosci na forum i nawet cos kiedys chyba w komentarzach skrobnąłem, ale mi mo wszystko nie przejmuj sie ze spadl na trzecia strone bo i ja i tak wole jak jestes na RW Pisałam Ci juz że Cię lubię i że fajnie się ubierasz?????? Ale filtrują sobie No i przylapal nas znaczy sie zabe jak na dwa fronty daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Cześć , pozdrawiam cie bardzo serdecznie i trzymam kciuki za dalszą część budowy. Czytam twoj dziennik zawsze z zapartym tchem.Zabko zdradź czy zdecydowalas jaki kominek wziąć bo ja stoje przed wyborem i nie wiem na co sie zdecydować może ty coś ciekawego wymysliłas. ja za czynam dopiero budowac ale to musze już miec ustalone aby potem nie panikowac .Pozdrówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.03.2006 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Zabko zdradź czy zdecydowalas jaki kominek wziąć bo ja stoje przed wyborem i nie wiem na co sie zdecydować może ty coś ciekawego wymysliłas. ja za czynam dopiero budowac ale to musze już miec ustalone aby potem nie panikowac . Pozdrówka . Na pewno bedzie to kominek z płaszczem wodnym. Jeszcze nie wiem czy Lechma, czy CTM....Bedzie on współpracował z instalacją gazową. Mam nadzieję , że to dobry wybór. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.03.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 [No i przylapal nas znaczy sie zabe jak na dwa fronty daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Żaba - widze, że mam ściany wymurowane tez z pth, a teraz pewnie będę miał .. dachówkę tego samoego koloru ! Mamy (to znaczy Ty i moja Żona) te same gusta co do kolorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.03.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 A żabcia dziennik zawiesiła i tylko rekordy bije. Pozdrowienia dla porucznika Borewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 zabaaaaaa, co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.03.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Żaba Ty wiesz ,odezwij się chyba nie jest aż tak zle?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.03.2006 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Szykuję rower na otwarcie sezonu budowlanego..... kupiłam sobi nowy plecak i poszukuje wykonawców dalszych prac....biedaki ..nie maja pojęcia co ich czeka. ps. dzisiaj byłam na wagarach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.03.2006 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Żaba Ty wiesz ,odezwij się chyba nie jest aż tak zle?! Dzisiaj jest wspaniale! Ale różnie bywało... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Szykuję rower na otwarcie sezonu budowlanego..... kupiłam sobi nowy plecak i poszukuje wykonawców dalszych prac....biedaki ..nie maja pojęcia co ich czeka. ps. dzisiaj byłam na wagarach... Jak na byłą uczennicę a obecną nauczycielkę przystało. Bardzo ciekawy dziennik. Fachowcy czują przed Tobą respekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.03.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Żabko Kochana wiele przypomniałam sobie mądrości życiowych rozmyślając o Tobie, ale Ty jesteś taka fajowa więc nie będę się wymądrzać tylko Ci prześlę te kwiatki, żebyś w wolnych chwilach poskakała po nich http://img387.imageshack.us/img387/2203/liliewodne5oo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.03.2006 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Kochana jestes !Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.03.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 http://img150.imageshack.us/img150/8452/363165bp7jq.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witaj Żabko, ponieważ wkleiłam Andrzejce żabki,wlkeję Tobie też http://img102.imageshack.us/img102/3701/6014rk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Żaba a co poweisz na taki rowerykhttp://www.gify.com.pl/albums/rowery/rowery_6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.03.2006 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Rower jak rower, ale ta kobietka na nim jest taka sexi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 27.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 żaba a ja jestem ciekaw co u Waszej Zośki, obiecywałaś pisać i co? tak więc szybko bierz się do dzieła bo masz niezłe zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.03.2006 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 żaba a ja jestem ciekaw co u Waszej Zośki, obiecywałaś pisać i co? tak więc szybko bierz się do dzieła bo masz niezłe zaległości Właśnie dzisiaj ustaliłam z moim wykonawcą, że zaczynaja od poniedziałku.. Wkrótce najnowsze doniesienia... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts