Adriano Komputero 29.03.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Właśnie dzisiaj ustaliłam z moim wykonawcą, że zaczynaja od poniedziałku.. Wkrótce najnowsze doniesienia... pozdrawiam A więc czekamy !!! Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 30.03.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Właśnie dzisiaj ustaliłam z moim wykonawcą, że zaczynaja od poniedziałku... Pewnie do niedzieli będą się "znieczulać" by robota raźno szła Czekam z niecierpliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 I ja czekam ...i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.03.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Żabciu Droga no to czekamy na start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 To i ja z chęcią poczekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 http://www.colray-crafts.com/images2/JCA03082.JPG zaba, aby sie znow dobrze na budowie dzialo i do budowy dojezdzalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.04.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Żabko jak to miło, że wiosna się zaczęła nie tylko w naturze ale i na Waszej budowie.Czekam na wrażenia po wizycie projektantki wnętrz.Uważam, że jeżeli nie ma konkretnego pomysłu na wnętrze to dobrze jest skorzystać z porady fachowca - od tego oni są.Nie musimy przecież się na wszystko zgadzać tylko skorzystać z ich pomysłów w/g naszego uznania.Pozdrowionka.http://img112.imageshack.us/img112/2721/egg161uq.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 03.04.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witaj żabciu, jak miło cię "usłyszeć" po tak długiej przerwie mam nadzieję, że panowie budowlańcy sprawdzą się, po tych przebojach które miałaś z poprzednią ekipą należy ci się spokój ducha A propo tego oświetlenia to masz rację, powiedz żabciu skąd ta Pani bo jak gdzieś bliżej twoich okolic to pewnie do mnie jej będzie daleko a może ma jakąś koleżnkę projektantkę z okolic Legnicy bo chętnie bym skorzystała pozdrawiam i trzymam kciuki za rozwój wydarzeń, czekam na zdjęcia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.04.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A wracając do mojego kolegi, to mam nadzieję, że nie doprowadzi mnie do takiej furii, jak ową histo(e)ryczkę, chyba że postawi ściankę w połowie okna..... A nie boisz się, że on zagląda na to forum, że czyta ten dziennik i teraz już wie jak Ciebie "uszczęśliwić" Czego oczywiście niezyczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.04.2006 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A wracając do mojego kolegi, to mam nadzieję, że nie doprowadzi mnie do takiej furii, jak ową histo(e)ryczkę, chyba że postawi ściankę w połowie okna..... A nie boisz się, że on zagląda na to forum, że czyta ten dziennik i teraz już wie jak Ciebie "uszczęśliwić" Czego oczywiście niezyczę. Pozdrawiam Witaj ! Znajac jego poczucie humoru, to kto wie?? Wtedy ja jego "uszczęśliwię" swoimi metodami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.04.2006 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witaj żabciu, jak miło cię "usłyszeć" po tak długiej przerwie mam nadzieję, że panowie budowlańcy sprawdzą się, po tych przebojach które miałaś z poprzednią ekipą należy ci się spokój ducha A propo tego oświetlenia to masz rację, powiedz żabciu skąd ta Pani bo jak gdzieś bliżej twoich okolic to pewnie do mnie jej będzie daleko a może ma jakąś koleżnkę projektantkę z okolic Legnicy bo chętnie bym skorzystała pozdrawiam i trzymam kciuki za rozwój wydarzeń, czekam na zdjęcia!!!! Iwonko, ona jest z Wrocławia, ale spytam, może ma jakąś koleżankę w Legnicy. ps.moja teściowa mieszka koło Legnicy ( w Chojnowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Właśnie dzisiaj ustaliłam z moim wykonawcą, że zaczynaja od poniedziałku... Pewnie do niedzieli będą się "znieczulać" by robota raźno szła Czekam z niecierpliwością... Ja też czekam na doniesienia co ze ściankami. Mam nadzieję, że dobrze - w końcu to tylko ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A poza tym rozwiązywaliśmy wspólnie wiele istotnych tematów dotyczących np. czajnikowania, wyboru gatek czy miejsca do spania po 23.00…. W związku z tymi wątpliwościami podjęliśmy decyzję.. Zatrudniamy profesjonalistę. W środę umówiona jestem z projektantka wnętrz, którą poleciła mi koleżanka. Podobno jest bardzo kontaktowa, elastyczna, zadaje dużo pytań, no i ceny ma konkurencyjne. Bardzo dobry pomysł. Jestem ciekawa ile by kosztował pomysł na mój salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 04.04.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Żabciu dzięki za namiary tej Pani, fakt z Wrocka jest do mnie 70 km trochę dużo. Żabciu Chojnów to rzut kamieniem od Legnicy a moja budowa rzut kamieniem od Legnicy zatem zapraszam do mnie na budowę jak będziecie przejazdem w Chojnowie. A tak na marginesie gdzieś ty tu chłopa szukała Żaba . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.04.2006 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Żabciu dzięki za namiary tej Pani, fakt z Wrocka jest do mnie 70 km trochę dużo. Żabciu Chojnów to rzut kamieniem od Legnicy a moja budowa rzut kamieniem od Legnicy zatem zapraszam do mnie na budowę jak będziecie przejazdem w Chojnowie. A tak na marginesie gdzieś ty tu chłopa szukała Żaba . Pozdrawiam Dzieki Iwonko za zaproszenie. Jak będziemy u teściowej, to dam znać. Pytałam mojej projektantki, czy ma koleżankę w Legnicy. Niestety, nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 06.04.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Hej, hej, z 1000000000000000000 lat nie byłam u Ciebie:) Cieszę się, że coś zaczęło sie dziać u Ciebie. Muszę w końcu wybrac się na Twoje włości popodziwiać to i owo:) ps. zginął nam pomarańczowy przedłużacz - ciekawe kto go ma ? JW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.04.2006 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Hej, hej, z 1000000000000000000 lat nie byłam u Ciebie:) Cieszę się, że coś zaczęło sie dziać u Ciebie. Muszę w końcu wybrac się na Twoje włości popodziwiać to i owo:) ps. zginął nam pomarańczowy przedłużacz - ciekawe kto go ma ? JW? czesć! Jeszcze nie ma co podziwiać. U Ciebie juz coś się dzieje na budowie??? Ps. na pewno JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 06.04.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Nic, tylko wiatr hula. Zamówilismy brame garażową i chcemy w końcu okna zamówić, bo czas goni A poza tym zbieramy papierki do US, dzisiaj pół dnia szukałam pozwolenia na budowę. Spokojnie na szafie sobie leżało, tylko że z mego poziomu to ja tego nie widziałam, mąż owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Żaba a meble do nowego domu to będziesz miała nowe? Czy pani architekt projektując salon wykorzystała to co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.04.2006 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Żaba a meble do nowego domu to będziesz miała nowe? Czy pani architekt projektując salon wykorzystała to co masz? To co mam to raczej sie nie nadaje...właściwie niewiele tego mam.... Ona raczej podpowie mi jakie położyć płytki, jak wykończyc sciany, jakieś podświetlane półki..itp... Pewnie zaproponuje jakieś meble, ale czy będzie mnie na nie stać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts