Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żabko jak to miło, że wiosna się zaczęła nie tylko w naturze ale i na Waszej budowie.Czekam na wrażenia po wizycie projektantki wnętrz.Uważam, że jeżeli nie ma konkretnego pomysłu na wnętrze to dobrze jest skorzystać z porady fachowca - od tego oni są.Nie musimy przecież się na wszystko zgadzać tylko skorzystać z ich pomysłów w/g naszego uznania.Pozdrowionka.http://img112.imageshack.us/img112/2721/egg161uq.gif

Witaj żabciu, jak miło cię "usłyszeć" po tak długiej przerwie :D mam nadzieję, że panowie budowlańcy sprawdzą się, po tych przebojach które miałaś z poprzednią ekipą należy ci się spokój ducha :D A propo tego oświetlenia to masz rację, powiedz żabciu skąd ta Pani bo jak gdzieś bliżej twoich okolic to pewnie do mnie jej będzie daleko a może ma jakąś koleżnkę projektantkę z okolic Legnicy bo chętnie bym skorzystała :wink: pozdrawiam i trzymam kciuki za rozwój wydarzeń, czekam na zdjęcia!!!!

A wracając do mojego kolegi, to mam nadzieję, że nie doprowadzi mnie do takiej furii, jak ową histo(e)ryczkę, chyba że postawi ściankę w połowie okna.....

A nie boisz się, że on zagląda na to forum, że czyta ten dziennik i teraz już wie jak Ciebie "uszczęśliwić" :wink: :lol: :lol:

Czego oczywiście niezyczę.

Pozdrawiam

A wracając do mojego kolegi, to mam nadzieję, że nie doprowadzi mnie do takiej furii, jak ową histo(e)ryczkę, chyba że postawi ściankę w połowie okna.....

A nie boisz się, że on zagląda na to forum, że czyta ten dziennik i teraz już wie jak Ciebie "uszczęśliwić" :wink: :lol: :lol:

Czego oczywiście niezyczę.

Pozdrawiam

Witaj !

Znajac jego poczucie humoru, to kto wie?? :wink:

Wtedy ja jego "uszczęśliwię" swoimi metodami.. :wink:

Witaj żabciu, jak miło cię "usłyszeć" po tak długiej przerwie :D mam nadzieję, że panowie budowlańcy sprawdzą się, po tych przebojach które miałaś z poprzednią ekipą należy ci się spokój ducha :D A propo tego oświetlenia to masz rację, powiedz żabciu skąd ta Pani bo jak gdzieś bliżej twoich okolic to pewnie do mnie jej będzie daleko a może ma jakąś koleżnkę projektantkę z okolic Legnicy bo chętnie bym skorzystała :wink: pozdrawiam i trzymam kciuki za rozwój wydarzeń, czekam na zdjęcia!!!!

Iwonko,

ona jest z Wrocławia, ale spytam, może ma jakąś koleżankę w Legnicy.

ps.moja teściowa mieszka koło Legnicy ( w Chojnowie) :wink:

A poza tym rozwiązywaliśmy wspólnie wiele istotnych tematów dotyczących np. czajnikowania, wyboru gatek czy miejsca do spania po 23.00….

:lol: :lol: :lol:

W związku z tymi wątpliwościami podjęliśmy decyzję.. Zatrudniamy profesjonalistę. W środę umówiona jestem z projektantka wnętrz, którą poleciła mi koleżanka. Podobno jest bardzo kontaktowa, elastyczna, zadaje dużo pytań, no i ceny ma konkurencyjne.

Bardzo dobry pomysł. Jestem ciekawa ile by kosztował pomysł na mój salon.

Żabciu dzięki za namiary tej Pani, fakt z Wrocka jest do mnie 70 km :-? trochę dużo. Żabciu Chojnów to rzut kamieniem od Legnicy a moja budowa rzut kamieniem od Legnicy zatem zapraszam do mnie na budowę jak będziecie przejazdem w Chojnowie. A tak na marginesie gdzieś ty tu chłopa szukała Żaba :D :D. Pozdrawiam :wink:

Żabciu dzięki za namiary tej Pani, fakt z Wrocka jest do mnie 70 km :-? trochę dużo. Żabciu Chojnów to rzut kamieniem od Legnicy a moja budowa rzut kamieniem od Legnicy zatem zapraszam do mnie na budowę jak będziecie przejazdem w Chojnowie. A tak na marginesie gdzieś ty tu chłopa szukała Żaba :D :D. Pozdrawiam :wink:

Dzieki Iwonko za zaproszenie. :D Jak będziemy u teściowej, to dam znać.

Pytałam mojej projektantki, czy ma koleżankę w Legnicy. Niestety, nie ma.... :(

Hej, hej,

z 1000000000000000000 lat nie byłam u Ciebie:)

Cieszę się, że coś zaczęło sie dziać u Ciebie.

Muszę w końcu wybrac się na Twoje włości popodziwiać to i owo:)

ps. zginął nam pomarańczowy przedłużacz - ciekawe kto go ma ?:) JW? :)

czesć!

:D :D Jeszcze nie ma co podziwiać. U Ciebie juz coś się dzieje na budowie???

Ps. na pewno JW 8)

Nic, tylko wiatr hula.

Zamówilismy brame garażową i chcemy w końcu okna zamówić, bo czas goni :)

A poza tym zbieramy papierki do US, dzisiaj pół dnia szukałam pozwolenia na budowę. Spokojnie na szafie sobie leżało, tylko że z mego poziomu to ja tego nie widziałam, mąż owszem :)

Żaba a meble do nowego domu to będziesz miała nowe? Czy pani architekt projektując salon wykorzystała to co masz?

To co mam to raczej sie nie nadaje...właściwie niewiele tego mam.... :roll:

Ona raczej podpowie mi jakie położyć płytki, jak wykończyc sciany, jakieś podświetlane półki..itp...

Pewnie zaproponuje jakieś meble, ale czy będzie mnie na nie stać!