i_ska 06.04.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Żabciu ale ci zazdroszczę tej projektantki, też tak chcę kurcze jak sobię pomyślę o projektowaniu oświetlenia, kolorów ścian itp żeby pasowało to mi gęsia skórka wyskakuje, że cos źle zrobię lub zapomnę i będzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.04.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Dodatkowo, gdybym chciała wizualizację, musiałabym dopłacić 1000zł za każde pomieszczenie. Zrezygnowałam z tego. Ma zaproponować kilka rozwiązań, a my wybierzemy takie, które będzie nam najbardziej pasowało. Sama jestem ciekawa co wymyśli.... . 2000 zł za każde pomieszczenie? a może i więcej jak ją fantazja poniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Zabo, to z projektantem, to moim zdaniem bardzo dobry pomysl. Jak tylko Was stac, a maz nie marudzi .., to jak najbardziej. Jednak oni maja pewna wiedze, ktora sie zdobywa i w pracy i z nauki. A tak to niby czlowiek wie co chce ale zebracto do kupy aby dobrze gralo i wygladalo, to inna sprawa. Tam gdzie oni urzadzaja wnetrza, to jednak widac, ze ten klimat nie przypadkowy. Dlatego jak masz kogos sprawdzonego, to mysle, ze bedzies zadowolona, ze tak zrobilas...Ja tak jak i-ska, zazdroszcze Wam tej mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Żabciu cieszę sie że wena budowlana wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 06.04.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Ja też bardzom rada z powrotu na lamy!!! Jak już będziesz miala te projekty to się pochwal!!! Przyżekam nie ściągać ( byłoby to świństo, ktoś płaci,a inni korzystają..A FE!) Fajnie że Pani projektant, na surowaciznę wgląd miała !!! Można jeszcze coś niecoś pozmieniać, a nie tak jak ja, w brodę pluć sobie, że można było tak czy siak!!Gratulacje za pomysł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.04.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ................i znowu wszystko na twojej głowie............http://www.jok.pl/uploads/galery/10/43/minis/norm_2137.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 07.04.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 zaba fajnie, ze sie juz dzieje coś na twojej budowie, czekamy na dalsze wiesci noi oczywiscie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.04.2006 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Zabo, to z projektantem, to moim zdaniem bardzo dobry pomysl. Jak tylko Was stac, a maz nie marudzi .. teraz jeszcze nas stać...to właśnie pomysł męża.....z tą projektantką zaba fajnie, ze sie juz dzieje coś na twojej budowie, czekamy na dalsze wiesci noi oczywiscie zdjecia Zdjęcia wkrótce będą! ................i znowu wszystko na twojej głowie............ http://www.jok.pl/uploads/galery/10/43/minis/norm_2137.jpg urocze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A oto pierwsze wiosenne zdjęcie. Rozpoczęło sie murowanie scianek działowych. Domyślacie sie chyba co będzie w tym miejscu.. http://foto.onet.pl/upload/7/18/_591733_n.jpg zupełnie się domyślić nie mogę pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.04.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Zabko Bomba !!!!! Cieszę się, że z projektantką obyło się bez zgrzytów to wielka sztuka umieć słuchać drugiego człowieka.Czekam na kolejne zdjątka, to z domyślnym WC rewelacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Szczególnie zależy mi na tym, żeby wnętrze nie było sterylne, nie lubię pasteli, połysku i białych ścian. Uwielbiam kolor ziemi, drewna, cegły, kamieni, piasku. .Lubię otaczać się naturalnymi materiałami... Ale ja się cieszę, że zatrudniliście fachowca a masz podobne upodobania jak ja! Co do wyboru płytek, podłóg itp, to już u mnie po ptokach, ale przecież dasz zerknąć na jakieś fajowe pomysły z wykończeniem wykończenia, nieeeee? http://manu.dogomania.pl/emot/zeby.gif A co do tego zdjęcia, że niby to co? Kibelek? Oooo, coś takiego... Myślałam, że to kuchnia i dziwiłam się, dlaczego Żabcia w szafce siedzi....http://manu.dogomania.pl/emot/nie_wiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.04.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Facio mówi, że seksownie wyglądasz na tej muszli klozetowej. A ja myślałam, że Żaba przysiady robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.04.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Domyślacie sie chyba co będzie w tym miejscu.. A ja myślę, że to kuchnia, siedzisz na taborecie i obierasz ziemniaki. Ściany piękne, przyćmione jednak Twą urodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A ja nawet nie patrzałam co jest dookoła, po minie widziałam gdzie Ty "siedzisz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.04.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Żaba, jesteś taka pogodna i uśmiechnięta, że widać gołym okiem co będzie w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 09.04.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Żaba niech zgadnę co tym miejscu będzie - pomieszczenie do ogólnego skupienia Żaba ale ci ścianki rosną ładnie, pomieszczenia zaczynają się ukazywać, żaba kiedy okna zamawiasz ???? Żaba i tak z innej beczki, ty lekko przesadzasz z tym wyglądem, wypadało by się trochę postarzyć jak na matkę takich dużych synów, a nie ty co roku młodziej i ładniej wyglądasz i kosisz te licealistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.04.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Moi drodzy, NIKT NIE ZGADŁ jaki kibelek? jaka szafka kuchenna????? Przeciez ja siedzę na krześle przy biurku i przeglądam forum Dlatego jestem zadowolona i skupiona zarazem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Żabciu fajnie że znowu piszesz Czyżby tam miała być oaza spokoju i skupienia czekam na efekty pracy pani od wizji wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ale numer Żabko Zagadka była super a my forumowicze takie GAPY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.04.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 A oto pierwsze wiosenne zdjęcie. Rozpoczęło sie murowanie scianek działowych. Domyślacie sie chyba co będzie w tym miejscu.. http://foto.onet.pl/upload/7/18/_591733_n.jpg Tylko jak już będzie ......to i mina będzie inna http://erotyka.hoomor.pl/albums/ero/normal_00020495.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts