Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dodatkowo, gdybym chciała wizualizację, musiałabym dopłacić 1000zł za każde pomieszczenie. Zrezygnowałam z tego.

Ma zaproponować kilka rozwiązań, a my wybierzemy takie, które będzie nam najbardziej pasowało. Sama jestem ciekawa co wymyśli.... .

2000 zł za każde pomieszczenie? a może i więcej jak ją fantazja poniesie... 8)

Zabo, to z projektantem, to moim zdaniem bardzo dobry pomysl. Jak tylko Was stac, a maz nie marudzi :wink: .., to jak najbardziej. Jednak oni maja pewna wiedze, ktora sie zdobywa i w pracy i z nauki. A tak to niby czlowiek wie co chce ale zebracto do kupy aby dobrze gralo i wygladalo, to inna sprawa. Tam gdzie oni urzadzaja wnetrza, to jednak widac, ze ten klimat nie przypadkowy.

Dlatego jak masz kogos sprawdzonego, to mysle, ze bedzies zadowolona, ze tak zrobilas...Ja tak jak i-ska, zazdroszcze Wam tej mozliwosci. :wink:

Ja też bardzom rada z powrotu na lamy!!! :lol: :lol: Jak już będziesz miala te projekty to się pochwal!!! Przyżekam nie ściągać ( byłoby to świństo, ktoś płaci,a inni korzystają..A FE!) Fajnie że Pani projektant, na surowaciznę wgląd miała !!! Można jeszcze coś niecoś pozmieniać, a nie tak jak ja, w brodę pluć sobie, że można było tak czy siak!!Gratulacje za pomysł!! :lol: :lol:

Zabo, to z projektantem, to moim zdaniem bardzo dobry pomysl. Jak tylko Was stac, a maz nie marudzi :wink: ..:wink:

teraz jeszcze nas stać...to właśnie pomysł męża.....z tą projektantką :wink:

zaba fajnie, ze sie juz dzieje coś na twojej budowie, czekamy na dalsze wiesci noi oczywiscie zdjecia :wink:

Zdjęcia wkrótce będą! :D

................i znowu wszystko na twojej głowie............

http://www.jok.pl/uploads/galery/10/43/minis/norm_2137.jpg

urocze.... :p :p :p

Szczególnie zależy mi na tym, żeby wnętrze nie było sterylne, nie lubię pasteli, połysku i białych ścian. Uwielbiam kolor ziemi, drewna, cegły, kamieni, piasku. .Lubię otaczać się naturalnymi materiałami...

Ale ja się cieszę, że zatrudniliście fachowca a masz podobne upodobania jak ja! Co do wyboru płytek, podłóg itp, to już u mnie po ptokach, ale przecież dasz zerknąć na jakieś fajowe pomysły z wykończeniem wykończenia, nieeeee? http://manu.dogomania.pl/emot/zeby.gif

A co do tego zdjęcia, że niby to co? Kibelek?

Oooo, coś takiego... Myślałam, że to kuchnia i dziwiłam się, dlaczego Żabcia w szafce siedzi....http://manu.dogomania.pl/emot/nie_wiem.gif :wink:

Żaba niech zgadnę co tym miejscu będzie - pomieszczenie do ogólnego skupienia :wink:

Żaba ale ci ścianki rosną ładnie, pomieszczenia zaczynają się ukazywać, żaba kiedy okna zamawiasz ????

Żaba i tak z innej beczki, ty lekko przesadzasz z tym wyglądem, wypadało by się trochę postarzyć jak na matkę takich dużych synów, a nie ty co roku młodziej i ładniej wyglądasz i kosisz te licealistki :wink: