długi 10.04.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Wszyćkiego najlepszego , ukończenia chałupki, dużo kasy do wydania i spełnienia marzeń (nie tylko własnych) i czego tylko sobie życzysz cmok cmok cmokhttp://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/roza_10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dziękuję długi...piękna róża.... , mam nadzieje, że te życzenia się spełnią ( te w nawiasie też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.04.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 A oto pierwsze wiosenne zdjęcie. Rozpoczęło sie murowanie scianek działowych. Domyślacie sie chyba co będzie w tym miejscu.. http://foto.onet.pl/upload/7/18/_591733_n.jpg Czyż Żaba nie jest śliczna i sympatyczna? Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.04.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 http://img70.imageshack.us/img70/1235/rose25qo.gifKOCHANA ŻABKO W DNIU URODZIN 100 LAT I WSZYSTKIEGO LEPSZEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ŻABA wszystkiego najmilszego, zdrowia, szczęścia, wybudowania zośki i spełnienia marzeń życzy i_ska i mąż_iskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.04.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Żabko nasza kochanaw dniu twego świetowniażyczymy wszystkiego dobregożycia wspaniałegomęża cudownegosynów superowychsąsiadów ugodowychdomu wyjątkowegospełnienia marzenia skrytego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.04.2006 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dziękuję Wam kochani za miłe słowa.... Wprawdzie nie ma sie z czego cieszyć, bo lat przybywa .....ale co tam....nie bede sie tym przejmowała.... Zapraszam na imprezkę na rw. tylko musze coś eleganckiego na siebie włożyć i przygotować drinki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 10.04.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Czyż Żaba nie jest śliczna i sympatyczna? Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Żabko Potwierdzam, Żaba jest śliczna i sympatyczna i wygląda jakby była rocznik osiemdziesiąty któryś, zresztą jej mąż równie dobrze Żaba od gerionów życzonka zdrowia i pomyślności, pogody ducha i wszystkiego naj. A przede wszystkim sukcesów w budowaniu i o połowę mniej nerwów niż w zeszłym roku. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Żabciu wszystkiego naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 11.04.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zabko, Ty im kazesz robic jakies skomplikowane czynnosci.Mysle, ze skusiliby sie tylko na Toy toya. Manewry z wiadrem i płukaniem myślę, ze sa nie do przejscia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 11.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Spóźnione ale za to najszczersze życzenia dla Naszej Uroczej solenizaztki Żaby!!! Życzymy Ci spełnienia się najskrytszych Twoich marzeń. Bardzo chętnie zaglądamy do Waszego dziennika . Bardzo interesująca i wesoła lektura. Zapraszamy do odwiedzenia dziennika Roberta i Agi! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witaj Żabko Czytałem Twój ostatni wpis w dzienniku. Koniecznie powinnaś postawić na działce tymczasowy drewniany wychodek! Wogóle budowę powinno się zaczynać od postawienia tego przybytku. W tartakach czasem można taki wychodek kupić albo można we własnym zakresie pozbijać z desek i nakryć papą. Jeszcze nie jedna ekipa będzie u Ciebie pracować a potrzeby gdzieś muszą załatwiać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Powiem jedno... straaaasznie zaluje nie bede przy Twojej rozmowie z Ekipa budowlana w celu ustalenia logistyki siusiania obiecaj ze napiszesz chociaz... ps, podobno obsikanie fundamentow przynosi szescie (patrz: Ziemia Obiecana Wajdy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.04.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Żabko jak tam humorek? nóżki i główka po wczorajszej imprezie? Cieszę się że prace postępują do przodu.Tak trzymać i nie poddawać się NIGDY W ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.04.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witaj Żabko Czytałem Twój ostatni wpis w dzienniku. Koniecznie powinnaś postawić na działce tymczasowy drewniany wychodek! Wogóle budowę powinno się zaczynać od postawienia tego przybytku. W tartakach czasem można taki wychodek kupić albo można we własnym zakresie pozbijać z desek i nakryć papą. Jeszcze nie jedna ekipa będzie u Ciebie pracować a potrzeby gdzieś muszą załatwiać. Pozdrawiam Popieram w całej rozciągłości.Pierwszą budowlą na moim placu była wygódka , zresztą bardzo solidna. I przestaję się dziwić ,że poprzednia ekipa tak z przerwami pracowała przecież jak się komuś s.... zachciało to musiał lecieć do domu a jak który miał daleko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.04.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Tacy sikający w fundamenty fachowcy coż ciekawa sprawa pozdrówka ps. ja starym zwyczajem przypominam, ze działówki - aby były proste - należy porządnie oblać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.04.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Żaba dzisiaj miałam zły humor (kontrola w pracy), ale jak przeczytałam Twój opis w dzinniku o sikajacych murarzach i drących ryja kotach to wyłam ze śmiechu, Żaba rozwaliłaś mnie tym opisem. Moja koleżanka buduje dom z piwnicą, to wyobraź sobie co jej murarze tam zrobili, matko jedyna tam to wucet był dopiero. teraz jest spokój bo ciepło i są drzewka niedaleko. Żabciu mam nadzieję, że poprawisz sobie humor hasając z panią od design po sklepach i wybierając sanitariaty, fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.04.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jako stała (choć ukryta ) czytelniczka twojego dziennika całkowicie zgodze sie z i_ska - jeszcze teraz geba mi sie smieje A tak nawiasem mowiac - to twj dzienik jest jednym z niewielu, ktore systematycznie poczytuje moj maz Jednak aktrakcyjna Inwestorka robi swoje Jak zobaczyl zdjecie na wizbie to az mnie do kompa zawolal! (jakbym sama wczesniej nie podziwiala ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.04.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Żabciu gratuuję postępów na budowie swoja drogą skąd ty wiedziałaś co robia MOJE KOTY o 3-4 nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.04.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Sprawy kibelkowe pominę......Ale koty...za nic!!!! Mój pupilek o 3-4 nad ranem , leci z dzikim wizgiem i subtelnie wskakuje na włącznik światła w sypialni... Takim to sposobem próbuje nieśmiało zaznaczyć że micha pusta!! Sposób wybrał efektywny, jak tak w środku snu 100watową żerówką po twarzy dostanę, nie chcę ryzykować następnym takim doświadczeniem....Daję flimonowi żryć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts