Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyż Żaba nie jest śliczna i sympatyczna? :D

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Żabko :D

Potwierdzam, Żaba jest śliczna i sympatyczna i wygląda jakby była rocznik osiemdziesiąty któryś, zresztą jej mąż równie dobrze ;-)

Żaba od gerionów życzonka zdrowia i pomyślności, pogody ducha i wszystkiego naj. A przede wszystkim sukcesów w budowaniu i o połowę mniej nerwów niż w zeszłym roku.

pozdrawiam

Gerion

Spóźnione ale za to najszczersze życzenia dla Naszej Uroczej solenizaztki Żaby!!!

Życzymy Ci spełnienia się najskrytszych Twoich marzeń.

Bardzo chętnie zaglądamy do Waszego dziennika :D . Bardzo interesująca i wesoła lektura.

Zapraszamy do odwiedzenia dziennika Roberta i Agi!

Pozdrowionka!

Witaj Żabko :D

Czytałem Twój ostatni wpis w dzienniku.

Koniecznie powinnaś postawić na działce tymczasowy drewniany wychodek!

Wogóle budowę powinno się zaczynać od postawienia tego przybytku.

W tartakach czasem można taki wychodek kupić albo można we własnym zakresie pozbijać z desek i nakryć papą.

Jeszcze nie jedna ekipa będzie u Ciebie pracować a potrzeby gdzieś muszą załatwiać.

Pozdrawiam :D

Witaj Żabko :D

Czytałem Twój ostatni wpis w dzienniku.

Koniecznie powinnaś postawić na działce tymczasowy drewniany wychodek!

Wogóle budowę powinno się zaczynać od postawienia tego przybytku.

W tartakach czasem można taki wychodek kupić albo można we własnym zakresie pozbijać z desek i nakryć papą.

Jeszcze nie jedna ekipa będzie u Ciebie pracować a potrzeby gdzieś muszą załatwiać.

Pozdrawiam :D

Popieram w całej rozciągłości.Pierwszą budowlą na moim placu była wygódka , zresztą bardzo solidna.

I przestaję się dziwić ,że poprzednia ekipa tak z przerwami pracowała :lol: :lol: :lol: :lol: przecież jak się komuś s.... zachciało to musiał lecieć do domu :lol: :lol: a jak który miał daleko :wink: ??

Żaba dzisiaj miałam zły humor (kontrola w pracy), ale jak przeczytałam Twój opis w dzinniku o sikajacych murarzach i drących ryja kotach :D :p :p to wyłam ze śmiechu, Żaba rozwaliłaś mnie tym opisem. Moja koleżanka buduje dom z piwnicą, to wyobraź sobie co jej murarze tam zrobili, matko jedyna tam to wucet był dopiero. :o teraz jest spokój bo ciepło i są drzewka niedaleko.

Żabciu mam nadzieję, że poprawisz sobie humor hasając z panią od design :-? po sklepach i wybierając sanitariaty, fajnie masz :wink:

Jako stała (choć ukryta :D ) czytelniczka twojego dziennika całkowicie zgodze sie z i_ska - jeszcze teraz geba mi sie smieje :D A tak nawiasem mowiac - to twj dzienik jest jednym z niewielu, ktore systematycznie poczytuje moj maz :wink: Jednak aktrakcyjna Inwestorka robi swoje :wink: Jak zobaczyl zdjecie na wizbie to az mnie do kompa zawolal! (jakbym sama wczesniej nie podziwiala :wink: )

Sprawy kibelkowe pominę......Ale koty...za nic!!!! Mój pupilek o 3-4 nad ranem , leci z dzikim wizgiem i subtelnie wskakuje na włącznik światła w sypialni... Takim to sposobem próbuje nieśmiało zaznaczyć że micha pusta!! Sposób wybrał efektywny, jak tak w środku snu 100watową żerówką po twarzy dostanę, nie chcę ryzykować następnym takim doświadczeniem....Daję flimonowi żryć...