Gość 15.04.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Radosnych Świąt w rodzinnej atmosferzehttp://www.uszata.com/eksplorer/rabbit_day/wielkanoc/WielkanocWiki1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Wesołego królika, co po stole bryka Spokoju świętego i czasu wolnego Życia zabawnego w jaja bogatego I w ogóle wszystkiego najlepszego . Żabko, Tobie i Twoim facetom życzę wesołych, zdrowych i szczęśliwych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 15.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ojej! Przepraszam!!!!!! Przez przypadek zamiast w komentarzach wpisałam się w dziennik!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 18.04.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Hej, hej. Nie wiem czy wiesz, ale u Ciebie na budowie trwała wczoraj wojna Chyba z 10 dzieciaków urządziło sobie niezłe pole bitwy, nawet nie przejęli sie tym, że ktoś przyjechał (my). Zamaskowani, z kijami, pistoletami na wodę. Skakali z piętra na parter, przez okna, koczowali w garażu... Mąż stwierdził, że fajnie Wasz domek z dachówką wyląda. Nie widział wcześniej, efekt super. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.04.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Hej, hej. Nie wiem czy wiesz, ale u Ciebie na budowie trwała wczoraj wojna Chyba z 10 dzieciaków urządziło sobie niezłe pole bitwy, nawet nie przejęli sie tym, że ktoś przyjechał (my). Zamaskowani, z kijami, pistoletami na wodę. Skakali z piętra na parter, przez okna, koczowali w garażu... Tab, wstyd mi się do tego przyznać, ale to były moje własne dzieci z ekipą z podwórka... Poinformowali nas o tym sąsiedzi. Odbyliśmy juz rozmowę z naszymi synami....wytłumaczyliśmy, że budowa to nie plac zabaw.... A tak sie staram, żeby wychować ich na ludzi.... aha, oni strzelali takimi malutkimi żółtymi kulkami, stąd na ich oczach były.....okularki pływackie.... Pozdrawiam i zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 18.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Żaba, mąż do mnie wczoraj powiedział, że to na pewno Wasze dzieci. Ja do niego, że to niemozliwe, bo: 1. mieszkacie kawałek od budowy, 2. są grzeczniejsze , 3. trochę późna pora. To dlatego nie przejęli się samochodem, który podjechał Ale co się dziwić dzieciakom Sama się tak bawiłam jak miałam te "kilka.... naście" lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.04.2006 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Dzisiaj mówili mi, że ktoś podjechał i patrzył z samochodu.... Twierdzili tez, że wcale tak bardzo nie szaleli...i tak im nie wierzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.04.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Żabko - czas leci, a u Ciebie brak wpisów Proszę się natychmiast poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.04.2006 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Żabko - czas leci, a u Ciebie brak wpisów Proszę się natychmiast poprawić Właśnie uzupełniłam..... Niestety, nie mam dobrych wiesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.04.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 raz im przebacz.Jak sie powtorzy to lej jak popadnie kijem i wydrzyj sie tonem syreny strażackiej żeby natychmiast spadali z Zosi.tak ja bym zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.04.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Też myślę, że raz można wybaczyć, ale tylko raz. A kto to jest ten kogo masz powiadomić albo nie powiadamiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.04.2006 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Też myślę, że raz można wybaczyć, ale tylko raz. A kto to jest ten kogo masz powiadomić albo nie powiadamiać? Ich szefem jest mój kolega z podstawówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 20.04.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Żaba, ale ładne okna masz. Poproszę więcej zdjęć. i juz koniec z wojnami na budowie Żabciu Droga, mam pytanie ( wiem, że juz kiedys pytałam, ale zapodziałam zapiski:) ). Ile płaciliście za krawężniczki do ogrodzenia i jakiej sa długości, i skąd Musimy kupić, a ceny jakie nam podają są "poniewierające człowiekiem". W sobotę wpadnę na "prawie jak na żywca" obejrzeć Wasze "łindołsy" Więcej moich zapytań zaraz naskrobię na priva Pozdrowionka, T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Zabo ale ladne okna i rolety macie!!! no taki "drobiazg" prawie zapomnialas nam pokazac... Ale masz ladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.04.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Zaba -a jakiej firmy masz okna ? acha i rolety też masz złoty dąb czy ciemniejsze, bo ze zdjęcia dobrze nie widzę ? ps .doczytałam ,że znasz Poddąbie ...spędzałam tak kilkakrotnie wakacje ....tęsknię do tych miejsc ps 2 .... zapisałaś się na salsę ? (postanowienie noworoczne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.04.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................... Zapomniałabym jeszcze dodać, że......... MAMY JUZ OKNA!!!!!! http://foto.onet.pl/upload/27/85/_594787_n.jpg żaba super to wygląda napisz coś bliżej na temat tych okienek, a widze rownież i sliczniaste roletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.04.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 a propo zdarzenia na budowie , sam nie wiem jak bym zareagował, pomysl jednak ze w tym czasie mogło dojsc do jakiegos wypadku i co wtedy? Pamietaj, że Ty rowniez jako inwestor odpowiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.04.2006 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Zaba -a jakiej firmy masz okna ? acha i rolety też masz złoty dąb czy ciemniejsze, bo ze zdjęcia dobrze nie widzę ? ps .doczytałam ,że znasz Poddąbie ...spędzałam tak kilkakrotnie wakacje ....tęsknię do tych miejsc ps 2 .... zapisałaś się na salsę ? (postanowienie noworoczne ) Ewo dopisałam w dzienniku więcej o tych oknach. Poddąbie jest boskie.... Na salsę poszłam kilka razy...teraz brakuuje mi czasu. A ponieważ mam juz stół drewniany na budowie to sobie tam trochę ćwiczę http://images1.fotosik.pl/54/8vswe3f654u6cfqe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts