kasia64 20.04.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Żabko OKNA MIODZIO a brygadzie chyba bym nie odpuściła,zgadzam się z Marcelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 20.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Milusie te Twoje okienka, Żabciu!!! :D Co do ekipy, ja teraz podarowałbym im, ale następnym razem "KOPA W D...Ę i PaPa"!!! Pozdrawiam :D P.S.: Już ruszyliśmy z budową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Żaba, Ty coś w sobie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Potwierdzam, z eokna są super , i wymiar chyba w sam raz bo nie masz dziur pod nimi Zostaw ich jak tak prosili tylko raz ten jeden jedyny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Daj chłopakom JEDNĄ szansę i poinformuj ich, że następnym razem wylatują. Stanowczo, krótko i treściwie. Ty to potrafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.04.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Zaba ten stol jest pikny. A ja ciekawa jestem dlaczego jedny decyduja sie na okna przed tynkami a inny po...i jak jest wlasciwie poprawnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Daj chłopakom JEDNĄ szansę i poinformuj ich, że następnym razem wylatują. Stanowczo, krótko i treściwie. Ty to potrafisz. właśnie tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.04.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Żaba fajne sa te rolety - są zespolone z oknem?opowiedz troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Zabo teraz lepiej widac, piekne te okna. Czy to zloty dąb? Widze, ze rolety macie od srodka, ale to juz chyba kiedys pisalas, ze nie chcecie takich na elewacje. Pokazesz nam jak one wygladaja od srodka? Chodzi mi o to czy to "podlo" jest widoczne potem w srodku, czy bedzie pod firankamy go widac, czy jest to jakos ukryte albo w kolorze sciany albo jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Żaba fajne sa te rolety - są zespolone z oknem?opowiedz troche Rolety zostały przymocowane do okien przed montażem okna w scianie. Puszka do rolety jest w kolorze złoty dąb jak ramy okienne. Jest też widoczna wewnatrz pomieszczenia, ale mi to nie przeszkadza. Za to w razie awarii rolet jest łatwiejszy dostęp. A poza tym są najzwyklejsze na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Zabo teraz lepiej widac, piekne te okna. Czy to zloty dąb? Widze, ze rolety macie od srodka, ale to juz chyba kiedys pisalas, ze nie chcecie takich na elewacje. Pokazesz nam jak one wygladaja od srodka? Chodzi mi o to czy to "podlo" jest widoczne potem w srodku, czy bedzie pod firankamy go widac, czy jest to jakos ukryte albo w kolorze sciany albo jak... Tak to pudło jest widoczne, ale jest w kolorze ramy okiennej i mi sie nawet podoba. Można oczywiście ukryć ja za płyta g-k ale w razie awarii trzeba bedzie wszystko burzyc. U mnie firanek nie będzie ( chyba), ale na pewno jakieś roletki bambusowe, które ukryja te puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 21.04.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Śliczne okienka.wiem, wiem, juz chwaliłam, ale jeszcze raz pochwalę. oczywiście zapowiadam sie na sobotę, jak będę to zadzwonię. Pozdrowionka poranne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Zaba ten stol jest pikny. A ja ciekawa jestem dlaczego jedny decyduja sie na okna przed tynkami a inny po...i jak jest wlasciwie poprawnie... Drewniane okna powinno sie montować po wszystkich mokrych pracach ( po tynkach i wylewkach). Przy plasttikach wszystko jesdno Zresztą poczytaj sobie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=36263 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Śliczne okienka. wiem, wiem, juz chwaliłam, ale jeszcze raz pochwalę. oczywiście zapowiadam sie na sobotę, jak będę to zadzwonię. Pozdrowionka poranne. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.04.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Żaba piękne okienka, piekne ja też czekam podobno w przyszłym tygodniu będą mi zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Żaba piękne okienka, piekne ja też czekam podobno w przyszłym tygodniu będą mi zakładać Dzieki Iwonko. Powiem nieskromnie, że tez mi sie podobają. Juz niedługo też będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 21.04.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Daj im szansę, daj im szansę!!! ...ale poinformuj ich otwarcie, że jeszcze jeden taki numer i fiuuuu...... WYLATUJĄ! POZDRAWIAM AUTORKĘ JEDNEGO Z MOICH ULUBIONYCH DZIENNIKÓW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam okna miodzio! ekipa mniej - ale ja mam dooobre serce - chyba bym 2ga szanse dala... a jak by sie powtorzylo - na zbity pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.04.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No okna super. Jeszcze raz sie utwierdzam w przekonaniu, ze dobrze zrobilam decydujac sie na okleinowane pcv. Ach pieknie to wszystko sie u ciebie posuwac do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No nareszcie ZOSIA ma makijaż!!! Dom bez okien , to jak baba bez makijażu..niby ta sama , ale cosik ladniej jej w podkreślonej ( delikatnie) urodzie!!!GRATULACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts