Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zabo teraz lepiej widac, piekne te okna. Czy to zloty dąb? Widze, ze rolety macie od srodka, ale to juz chyba kiedys pisalas, ze nie chcecie takich na elewacje. Pokazesz nam jak one wygladaja od srodka? Chodzi mi o to czy to "podlo" jest widoczne potem w srodku, czy bedzie pod firankamy go widac, czy jest to jakos ukryte albo w kolorze sciany albo jak... :roll:

Żaba fajne sa te rolety - są zespolone z oknem?opowiedz troche

Rolety zostały przymocowane do okien przed montażem okna w scianie. Puszka do rolety jest w kolorze złoty dąb jak ramy okienne. Jest też widoczna wewnatrz pomieszczenia, ale mi to nie przeszkadza. Za to w razie awarii rolet jest łatwiejszy dostęp.

A poza tym są najzwyklejsze na świecie.

Zabo teraz lepiej widac, piekne te okna. Czy to zloty dąb? Widze, ze rolety macie od srodka, ale to juz chyba kiedys pisalas, ze nie chcecie takich na elewacje. Pokazesz nam jak one wygladaja od srodka? Chodzi mi o to czy to "podlo" jest widoczne potem w srodku, czy bedzie pod firankamy go widac, czy jest to jakos ukryte albo w kolorze sciany albo jak... :roll:

Tak to pudło jest widoczne, ale jest w kolorze ramy okiennej i mi sie nawet podoba.

Można oczywiście ukryć ja za płyta g-k ale w razie awarii trzeba bedzie wszystko burzyc.

U mnie firanek nie będzie ( chyba), ale na pewno jakieś roletki bambusowe, które ukryja te puszki

Zaba ten stol jest pikny. :wink:

A ja ciekawa jestem dlaczego jedny decyduja sie na okna przed tynkami a inny po...i jak jest wlasciwie poprawnie...

Drewniane okna powinno sie montować po wszystkich mokrych pracach ( po tynkach i wylewkach).

Przy plasttikach wszystko jesdno

Zresztą poczytaj sobie

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=36263