Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zabo teraz lepiej widac, piekne te okna. Czy to zloty dąb? Widze, ze rolety macie od srodka, ale to juz chyba kiedys pisalas, ze nie chcecie takich na elewacje. Pokazesz nam jak one wygladaja od srodka? Chodzi mi o to czy to "podlo" jest widoczne potem w srodku, czy bedzie pod firankamy go widac, czy jest to jakos ukryte albo w kolorze sciany albo jak... :roll:

Tak to pudło jest widoczne, ale jest w kolorze ramy okiennej i mi sie nawet podoba.

Można oczywiście ukryć ja za płyta g-k ale w razie awarii trzeba bedzie wszystko burzyc.

U mnie firanek nie będzie ( chyba), ale na pewno jakieś roletki bambusowe, które ukryja te puszki

Nie do końca ;-)

Jak weźmiesz rolety z rewizją od spodu to nic nie musisz burzyć. Bierzesz tylko śrubokręcik i cyk cyk, podważasz od spodu panel. A gipskarton od zewnątrz maskuje bezbobleśnie.

Nad oknami nie ma się co rozczulać, ważne, że nie masz uwag względem montazu. Acha nie widze nawiewników w ramach. Nie braliście ich wogóle pod uwagę? Czy też będą zamontowane później?

Ja raczej nie wyobrażam sobie szczelnych okien plastykowych bez nawiewników i wentylacji grawitacyjnej. Pomyśl o tym Żabciu, żeby później nie narzekać na grzybki czy zawilgocenie narozników sufitu.

A chłopakom daj spokój. I tak bylio mocno skruszeni. Po mojej ekipie dachowej wywiozłem 4 reklamówki flaszek. I żaden skurczybyk nie spadł z dachu!!

pozdrawiam

Gerion

pieknie wygladaja te okna w srodku tez, wcale to pudlo duze nie jest

a ja myslalam, ze to jakos tam widac bedzie a tu nic, nawet mi sie podoba jak to wyglada :p

U na tez bedzie zloty dab ale tylko zewnatrz.., wiadomo taniej bylo...

:-?

Żaba ile Ty masz wzrostu? ;-)

Tak przy tym oknie skromnie wyglądasz ;-)

pozdrawiam

Gerion

Gerion ale popatrz na ta postawe i te pieknie wyrzeźbione rece...Oj Zabka ale ci beda zazdroscic tego. Ja tez, skromnie dolaczam do tych co zazdroszcza... :oops:

Ja szczupla jestem.., ale powiem ci, ze tak jak ty to bym chciala wygladac... :p Bardzo...

No właśnie i-ska lata to ja się najbardziej boje... :lol: Bo wtedy już nic ukryć nie można... :lol: 8) :wink:

No a jak kobieta przed 40 ciuchy kupuje na dziecięcym to już raczej do tego konkursu się nie nadaje... :lol: Ale za sam pomysł Ci dziękuję bo się chociaż dobrze uśmiałam...

Poza tym ja swój tytuł już mam. 8) No i jestem z niego dumna, no bo, na to jaki się piękny urodzisz to wpływu nie masz, ale to inne samemu da się wypracować...A, ze mnie trochę polubili, to uznaje, ze może jednak cos mi się tez udało w życiu... :lol: :wink:

Zabka wybaczy, ze mi tutaj tak troche nie na temat???? :lol:

Zeljko mam rozumieć, że ty kupujesz ciuchy na dziecięcym :o zazdroszczę Ci a co ty chcesz latem ukrywać toż to pora dla takich jak ty :wink: :D myslę, że z tym to Tobie się udało czyż nie ??? :wink:

a Żabka musi nam wybaczyć, że my tak na jej forum tak o wyborach miss, bo sama zaczęła, po co pozuje na oknach :lol: :)

Czynnosci te powtarzałam 13 razy

A tak wygląda ubrane okno w folie....ładnie , prawda???

:D

ładnie...ładnie

choc bardziej zwrociłam uwage na Twoja figure :oops:

ps. stawiam ze Zaba ma 165 cm wzrostu

A ja wiem, że Żaba ma 162 cm wzrostu :D

ale,ale...dziewczyny też zwracają uwagę na super figurę Żabki? :o :D