Aggi 22.06.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Oooo , no to się zaczęło! Dobrze, że postanowiłaś być czujna . Skąd te garkotłuki? Polecił ich ktoś? Mam nadzieję, że na tym się skończy, bo jeśli nie... to przed wylaniem stropów należy ich przepędzić na cztery wiatry... Trzymam kciuki za rozwój umysłowy ekipy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 No nie wiem czy tak da się wrzucić na luz przy takich blędach majstra i murarzy Ale pewnie Nurni wie co mówi Mnie też by gotowlo ze zlości gdybym miala do czynienia z takimi ludzmi Uważam, że skoro ktos się zobowiązuje do czegoś to powinien wykonać to co najmniej przyzwoicie i nalezycie a nie takie cyrki odstawiac Pomylić się to mozna raz i tylko raz Trzymam kciuli za prawidlowe wymiary scian okien i wszystkiego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.06.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 ... Pomylić się to mozna raz i tylko raz... Dokładnie !!! A potem za każdą pomyłkę trzeba słono zapłacić. Tak jak każdy z nas w swojej pracy płaci za błędy w taki czy inny sposób. Nie chodziło mi o luz - dobre samopoczucie, bo tak nigdy nie będzie, tylko o zmianę filozofii / punktu patrzenia i ...zawsze niedopłacenia "fachowcom". Chociaż miałem u siebie kilku Fachowców, po których od pierwszego dnia widać było, że nawet można im przedpłacić . Ale albo to są dinozaury, albo ssaki w epoce dinazurów . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Dobrze kojarzysz....uczę wf , Ja również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Dobrze kojarzysz....uczę wf , Ja również . Od początku wydawalo mi się , ze coś was lączy mam na myśli jakąś taką specyficzną swobodę bycia w bardzo sympatycznym tego slowa znaczeniu W życiu spotkalam tylko jednego jedynego niesympatycznego wf -istę Pozdrowionka dla was mile Panie Chociaż miałem u siebie kilku Fachowców, po których od pierwszego dnia widać było, że nawet można im przedpłacić . Ale albo to są dinozaury, albo ssaki w epoce dinazurów . A gdzie ich znalazleś Bo ja myślę, że to raczej dinozaury jak w naszej epoce ich mialeś Nie bylam jeszcze u ciebie w dzinniku Nurni Chyba czas najwyższy to naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Dobrze kojarzysz....uczę wf , Ja również . Od początku wydawalo mi się , ze coś was lączy mam na myśli jakąś taką specyficzną swobodę bycia w bardzo sympatycznym tego slowa znaczeniu Andrzejko, wynika z Tego ,że Ty też jesteś albo powinnaś być w-f-istką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 No niestety zawód mam drętwy w mniemaniu wiekszości choć ja bardzo no może lubię to co robię Ale przyznam, że byl czas gdy to bylo moim marzeniem byc wf-istką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 A gdzie ich znalazleś Bo ja myślę, że to raczej dinozaury jak w naszej epoce ich mialeś Nie bylam jeszcze u ciebie w dzinniku Nurni Chyba czas najwyższy to naprawic Z Forum i polecenia. Sądząc z wieku wszyscy to raczej "młoda krew" - czyli ssaki w epoce dinozaurów - dzięki Bogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dobrze kojarzysz....uczę wf , Ja również . WITAM w klubie wuefistek !!!!! Miło mieć koleżankę po fachu i w dodatku o zainteresowaniach budowlanych!!! ANDRZEJKO, dzięki za miłe słowa . Przyjemnie czytać takie komplementy! NURNI, z uwagą przeczytałam Twój post, jeszcze wielu rzeczy muszę się nauczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dlaczego ostatnie piwo? Jest co świętowac - wakacje, budowę, a ZNP szybko przejdzie Pij na zdrowie (i za mnie kufelek - bo ja nie bardzo mogę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dlaczego ostatnie piwo? Jest co świętowac - wakacje, budowę, a ZNP szybko przejdzie Pij na zdrowie (i za mnie kufelek - bo ja nie bardzo mogę ) Funiu, na pewno to zrobię, tylko kto ma pójść po Gingersa!!! Dzieciom nie sprzedadzą, bo są nieletnie......Mąż jeszcze nie wrócił z wyjazdu No to mamy problemik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dlaczego ostatnie piwo? Jest co świętowac - wakacje, budowę, a ZNP szybko przejdzie Pij na zdrowie (i za mnie kufelek - bo ja nie bardzo mogę ) Funiu, na pewno to zrobię, tylko kto ma pójść po Gingersa!!! Dzieciom nie sprzedadzą, bo są nieletnie......Mąż jeszcze nie wrócił z wyjazdu No to mamy problemik.... Dzwoń po taksówkę - przywiozą na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dlaczego ostatnie piwo? Jest co świętowac - wakacje, budowę, a ZNP szybko przejdzie Pij na zdrowie (i za mnie kufelek - bo ja nie bardzo mogę ) Funiu, na pewno to zrobię, tylko kto ma pójść po Gingersa!!! Dzieciom nie sprzedadzą, bo są nieletnie......Mąż jeszcze nie wrócił z wyjazdu No to mamy problemik.... Dzwoń po taksówkę - przywiozą na pewno To jest jakieś wyjście z tej bardzo trudnej sytuacji...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.06.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 .....Obiecuję, to już ostatnie piwo...... No co Ty !!!! Tyle masz okazji: weekend, wakacje, ZNP minęło (nawet nie wiem co to jest), humor Ci się poprawił, murarze zaczną lepiej murować . Znaczy teraz masz kupę czasu na pilnowanie "placu boju" ? Pozdrowionka PS ...nie pozdrowiłaś jeszcze statystów, operatora koparki, geodety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dziękuje za pozdrowienia... rozumiem ze to nie ze względu na moderowanie, ale ze względu na sympatie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 .....Obiecuję, to już ostatnie piwo...... No co Ty !!!! Tyle masz okazji: weekend, wakacje, ZNP minęło (nawet nie wiem co to jest), humor Ci się poprawił, murarze zaczną lepiej murować . Znaczy teraz masz kupę czasu na pilnowanie "placu boju" ? Pozdrowionka PS ...nie pozdrowiłaś jeszcze statystów, operatora koparki, geodety ... Oj, to duży nietakt z mojej strony.... Zatem chciałabym pozdr....... Jesteś ciekawy co to ZNP? Ogłaszam konkurs!!!!Ale tylko dla PANÓW! Odpowiedzi proszę dopisywać do moich komentarzy. Nagroda to....niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.06.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Wiem: Związek Nauczycielstwa Polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 choć jestem facetem to wiem co to ZNP, ale zaproponuje inne rozwinięcie tego skrótu: Zarabianie Nędznych Pieniędzy pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 choć jestem facetem to wiem co to ZNP, ale zaproponuje inne rozwinięcie tego skrótu: Zarabianie Nędznych Pieniędzy pasuje? eee, co wy wiecie - To Zespół Napięcia Pudowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dziękuje za pozdrowienia... rozumiem ze to nie ze względu na moderowanie, ale ze względu na sympatie Jak mogłeś tak pomyśleć!!!!! Oczywiście, Ze powodem jest sympatia! A kto pomógł mi zlikwidować zdublowany dziennik 13 maja.....? A kto nauczył, że dziura to niekontrolowany otwór.....? A kto radzil, co zrobić z zuchwałym sąsiadem...? No kto????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts