Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Tak sobie czytam....i raz sie czerwienie ze wstydu :oops: , a raz się smieję... :lol:

Dziewczyny!!!!Wy tu ze mnie jakaś laskę zrobiłyście!!! :lol: :lol: :lol: Muszę Wam napisać, że jestem kurduplem( 160 w kapeluszu) w średnim wieku o przeciętnej urodzie.

Ale nie powiem miło sie czytało. :wink:

W jednym miałyście rację 8) .....ramiona mam ładne... 8) i dodam jeszcze nieskromnie, że mięśnie klatki piersiowej też niczego sobie. :wink: :oops:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

He he, aleś się Żaba skromnie podsumowała. A żadne Twoje zdjęcie nie jest korygowane w Photoshopie ;-)

ps. dziewczyny, jak ktora chce zobaczyć różnicę before i after, to proszę o zamieszczenie jakiejkolwiek fotki twarzy. Nie uwierzycie jak urodę poprawia retusz komputerowy (potrzebowałbym tylko 1-2 wolne wieczory przed kompem). Żadne zdjęcie w prasie kobiecej (i nie tylko) nie wchodzi do składu bez retuszu ;-) Tak więc na żywo, fotomodelki wyglądają baaardzo inaczej.

Ach, no i retusz komputerowy nie boli i nie kosztuje tyle siana co produkcja "bądź piękną: czy jak jej tam.

pozdrawiam

Gerion

He he, aleś się Żaba skromnie podsumowała. A żadne Twoje zdjęcie nie jest korygowane w Photoshopie ;-)

ps. dziewczyny, jak ktora chce zobaczyć różnicę before i after, to proszę o zamieszczenie jakiejkolwiek fotki twarzy. Nie uwierzycie jak urodę poprawia retusz komputerowy (potrzebowałbym tylko 1-2 wolne wieczory przed kompem). Żadne zdjęcie w prasie kobiecej (i nie tylko) nie wchodzi do składu bez retuszu ;-) Tak więc na żywo, fotomodelki wyglądają baaardzo inaczej.

Ach, no i retusz komputerowy nie boli i nie kosztuje tyle siana co produkcja "bądź piękną: czy jak jej tam.

pozdrawiam

Gerion

No nie powiem, bardzo kusząca propozycja.... :wink:

Gerion może najpierw dla potwierdzenia pokaż siebie przed i po....

Chetnie popatrzymy.... 8) 8) 8)

Prawda dziewczyny???? :D

8)

To ja może odejdę od tematu urody i wrócę do budowania. Żaba ile daliście tego ocieplenia na strop i jak było kładzione? No i co to za folia?

Rozumiem że upychali wzdłóż krokwi na szczelinie powietrznej a potem pasy wełny w poprzek a dopiero potem folia tyle że nie widzę stelażu do mocowania płyt karton gipsu.

Napisz proszę coś na temat tego ocieplenia.