zaba_gonia 24.04.2006 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Tak sobie czytam....i raz sie czerwienie ze wstydu , a raz się smieję... Dziewczyny!!!!Wy tu ze mnie jakaś laskę zrobiłyście!!! Muszę Wam napisać, że jestem kurduplem( 160 w kapeluszu) w średnim wieku o przeciętnej urodzie. Ale nie powiem miło sie czytało. W jednym miałyście rację .....ramiona mam ładne... i dodam jeszcze nieskromnie, że mięśnie klatki piersiowej też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.04.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Potwierdzam - nawet baaardzooooo zwracają! I chca tez taka miec! Żaba bedziesz jedna z moich inspiracji do wiosennych cwiczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.04.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Malo tego, ze ladna i zgrabna to jeszcze skromna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 24.04.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 w średnim wieku Żaba, sorki, ale położyłaś mnie na łopatki tym średnim wiekiem swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.04.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 żaba, z tym kurduplem to przegięłas. Ja mam 1.64.Protestuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 24.04.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Żaba ja mam 166 cm też nie dużo, ale małe jest piękne tak mówi mój mąż a co tu gadać fajna laska jesteś i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Takie, jak to Żaba określa "kurduple" to się dobrze na rękach nosi Pozdrawiam małą-wielką Żabkę. Małą ciałem, wielką duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 25.04.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Fakt figura bardzo bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 25.04.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 He he, aleś się Żaba skromnie podsumowała. A żadne Twoje zdjęcie nie jest korygowane w Photoshopie ps. dziewczyny, jak ktora chce zobaczyć różnicę before i after, to proszę o zamieszczenie jakiejkolwiek fotki twarzy. Nie uwierzycie jak urodę poprawia retusz komputerowy (potrzebowałbym tylko 1-2 wolne wieczory przed kompem). Żadne zdjęcie w prasie kobiecej (i nie tylko) nie wchodzi do składu bez retuszu Tak więc na żywo, fotomodelki wyglądają baaardzo inaczej. Ach, no i retusz komputerowy nie boli i nie kosztuje tyle siana co produkcja "bądź piękną: czy jak jej tam. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Gerion, czy Ty myślisz, ze damy rady to przeżyć...Zobaczyć siebie tak pięknie zretuszowana i potem znów w lustrze spotkać rzeczywistość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 He he, aleś się Żaba skromnie podsumowała. A żadne Twoje zdjęcie nie jest korygowane w Photoshopie ps. dziewczyny, jak ktora chce zobaczyć różnicę before i after, to proszę o zamieszczenie jakiejkolwiek fotki twarzy. Nie uwierzycie jak urodę poprawia retusz komputerowy (potrzebowałbym tylko 1-2 wolne wieczory przed kompem). Żadne zdjęcie w prasie kobiecej (i nie tylko) nie wchodzi do składu bez retuszu Tak więc na żywo, fotomodelki wyglądają baaardzo inaczej. Ach, no i retusz komputerowy nie boli i nie kosztuje tyle siana co produkcja "bądź piękną: czy jak jej tam. pozdrawiam Gerion No nie powiem, bardzo kusząca propozycja.... Gerion może najpierw dla potwierdzenia pokaż siebie przed i po.... Chetnie popatrzymy.... Prawda dziewczyny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 żaba, z tym kurduplem to przegięłas. Ja mam 1.64. Protestuje! Xena! Jestes prawie mojego wzrostu Ps,. prawie robi dużą różnicę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Takie, jak to Żaba określa "kurduple" to się dobrze na rękach nosi Pozdrawiam małą-wielką Żabkę. Małą ciałem, wielką duchem Dzięki Andre. Chyba wiem, skąd wiesz, że lubie być noszona na rękach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Takie, jak to Żaba określa "kurduple" to się dobrze na rękach nosi Pozdrawiam małą-wielką Żabkę. Małą ciałem, wielką duchem Dzięki Andre. Chyba wiem, skąd wiesz, że lubie być noszona na rękach... Tu się nic nie da ukryć Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.04.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Żabko tyle komplementów po niedawnych urodzinach to chyba najlepszy prezent?? Przyłączam się do tych wszystkich opinii - zgrabna i ładna z Ciebie Kobitka a jak by było mało to jeszcze budująca dom!!!SUPER!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 26.04.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 To ja może odejdę od tematu urody i wrócę do budowania. Żaba ile daliście tego ocieplenia na strop i jak było kładzione? No i co to za folia?Rozumiem że upychali wzdłóż krokwi na szczelinie powietrznej a potem pasy wełny w poprzek a dopiero potem folia tyle że nie widzę stelażu do mocowania płyt karton gipsu.Napisz proszę coś na temat tego ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.04.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 fajne poddasze podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 26.04.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 zaba_gonia możesz wrzucić jakieś twoje zdjęcie z końca prac nad oklejaniem okien? Bo z prostej rachuby mi wychodzi że 13 piw musiałaś wysączyć :D:D No i dobrze że masz rolety bo to przytulanie bioder do okien musiało ciekawie z zewnatrz wyglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zaba ale hajnie wygląda wasze poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 27.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Masz blad w opisie oklejania okien zuzylas wiecej niz jedno piwo Fajnie wygladasz na tle okna Pozdrawiam CMyK ps ja juz zaczalem jezdzic na rowerku do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts