zaba_gonia 28.04.2006 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 zaba_gonia możesz wrzucić jakieś twoje zdjęcie z końca prac nad oklejaniem okien? Bo z prostej rachuby mi wychodzi że 13 piw musiałaś wysączyć :D:D No i dobrze że masz rolety bo to przytulanie bioder do okien musiało ciekawie z zewnatrz wyglądać Pozdrawiam Chciałabym zdementować ( takie teraz popularne słowo na forum ) twoje podejrzenia co do ilosci piw, które rzekomo wypiłam . Piw wypitych przeze mnie było 2 ( słownie dwa) ( moja mam to czyta... ) Rydzu, wiesz , a ja zawsze tak okna myje w swoim mieszkaniu....i okna te nie maja rolet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.04.2006 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 To ja może odejdę od tematu urody i wrócę do budowania. Żaba ile daliście tego ocieplenia na strop i jak było kładzione? No i co to za folia? Rozumiem że upychali wzdłóż krokwi na szczelinie powietrznej a potem pasy wełny w poprzek a dopiero potem folia tyle że nie widzę stelażu do mocowania płyt karton gipsu. Napisz proszę coś na temat tego ocieplenia. Myślałeś pewnie o ociepleniu poddasza..... Spróbuje krótko napisać. 1. wełna 18 miedzy krokwiami przymocowana sznurkiem 2. wełna 5 w poprzek przymocowana drewnianymi łatami 3. folia paroizolacyjna stelażu jeszcze nie ma, dopiero po tynkowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 28.04.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Doradził mi,żeby w ciągu 6 miesięcy zrobić też projekt przyłącza wodnego i kanalizacji, bo potem mapka straci ważność. jak na mój gust to żeby dostać pozwolenie na budowę, to trzeba mieć projekt na podstawowe media: woda, prąd i kanaliza. Więc to już na pewno masz. I jeszcze jedno: mapa do celów projektowych nie traci ważności ot tak z powodu terminu, a tylko wtedy, gdy w zakresie zajdą zmiany, np. wybudowany budynek, przyłącze itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.04.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ha - takie ocieplone poddasze wyglada jak wylozone wielkimi poduchami. az sie czlowiek chce polozyc! Ja tez juz tak chce W zyciu nie slyszalam, zeby mapka projektowa stracila waznosc. Ja na poczatku budowy bralam od razu mapy projektowe na calosc zeby bylo taniej (choc i tak zrobie jeszcze raz bo mam mapy z bledem powilanym w zasobach miasta ). Ale te 700 to mi sie bardzo duzo wydaje jak za mapki i aniesienie jednego przylacza. choc wiem, ze geodeci bywaja trudni w negocjacjach... Pozdrowienia od kobiety tego samego wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 28.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Rydzu, wiesz , a ja zawsze tak okna myje w swoim mieszkaniu....i okna te nie maja rolet.... Heh, a ja i tak uważam, że lepszą radochę ma Miras od środka niż sąsiedzi od zewnątrz - przynajmniej ma wyginającą i prężącą się Żabę "po całości"... A co do piffka przy wszelkich pracach budowlanych - jestem za! Nie ma to jak łyk orzeźwiającego, chmielowego soczku podczas wysiłku. Ale tu UWAGA!!! TO NIE DOTYCZY WYNAJĘTYCH WYKONAWCÓW!!! No chyba, że wspólnie - PO WYKONANEJ PRACY ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.05.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Wiesz co... tego się po Tobie niespodziewałem. Na ekipę marudzisz a sama do "pracy" na Żywca przychodzisz? A fe... Ale i tak gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.05.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ocieplone poddasze ale fajnie też kiedys będę miała ps. Żabciu - jak Ci do twarzy z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 03.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 zaba_gonia możesz wrzucić jakieś twoje zdjęcie z końca prac nad oklejaniem okien? Bo z prostej rachuby mi wychodzi że 13 piw musiałaś wysączyć :D:D No i dobrze że masz rolety bo to przytulanie bioder do okien musiało ciekawie z zewnatrz wyglądać Pozdrawiam Chciałabym zdementować ( takie teraz popularne słowo na forum ) twoje podejrzenia co do ilosci piw, które rzekomo wypiłam . Piw wypitych przeze mnie było 2 ( słownie dwa) ( moja mam to czyta... ) Rydzu, wiesz , a ja zawsze tak okna myje w swoim mieszkaniu....i okna te nie maja rolet.... Witaj !! Napisz proszę jakiego producenta masz okna i czy rolety stanowią całość z oknem czy są osobno instalowane?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 04.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 1 oczywiście ocena jest za brak nowych wpisów w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 To i ja wypowiem się w tej kwestii http://www.intermediolan.com/zd_news/sedzia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.05.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zabo co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 No juz nie badźcie tacy....od razu pała, albo zółta kartka????? Zaraz biorę się za pisanie i ....zdjęcia będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.05.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 O, to ja czekam, ale Zabka cos dlugo pisze...To warto chyba czekac dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.05.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Żaba, postaw sprawę jasno: - Albo robaki, albo ja! (koniec cytatu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Żaba, postaw sprawę jasno: - Albo robaki, albo ja! (koniec cytatu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 05.05.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Codziennie rano, zamiast patrzeć na mnie, to on obserwował jak rozmnażają się te dżdżownice i czy dużo przerobiły obierek… Jak to Miras przeczyta, to mnie zabije. Przygarnę Cię na ochotnika do naszej szopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.05.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Żabko przybytek natury Miras zrobił na 6+ za dżownice ma 1!.A Ty coś ostatnio nas zaniedbujesz i żałujesz wieści z placu budowy,wstydż się dziewczynko .Pozdrowionka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Codziennie rano, zamiast patrzeć na mnie, to on obserwował jak rozmnażają się te dżdżownice i czy dużo przerobiły obierek… Jak to Miras przeczyta, to mnie zabije. Przygarnę Cię na ochotnika do naszej szopki Co to za szopka????? Pająki spuszczaja się na głowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Żabko przybytek natury Miras zrobił na 6+ za dżownice ma 1!.A Ty coś ostatnio nas zaniedbujesz i żałujesz wieści z placu budowy,wstydż się dziewczynko .Pozdrowionka . Kasiu, obiecuje poprawę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts