facio 05.05.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Codziennie rano, zamiast patrzeć na mnie, to on obserwował jak rozmnażają się te dżdżownice i czy dużo przerobiły obierek… Jak to Miras przeczyta, to mnie zabije. Przygarnę Cię na ochotnika do naszej szopki Co to za szopka????? Pająki spuszczaja się na głowe???? No ładnie masz zaległości w czytaniu dzienników?? że niby gdzie się te pająki spuszczają? ps. jakie pająki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 05.05.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Żaba > robaki > brakuje w tym ogniwie jakiegoś ptaka... bociana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Codziennie rano, zamiast patrzeć na mnie, to on obserwował jak rozmnażają się te dżdżownice i czy dużo przerobiły obierek… Jak to Miras przeczyta, to mnie zabije. Przygarnę Cię na ochotnika do naszej szopki Co to za szopka????? Pająki spuszczaja się na głowe???? No ładnie masz zaległości w czytaniu dzienników?? że niby gdzie się te pająki spuszczają? ps. jakie pająki?? No tak, rzeczywiście mam zaległości ..... A pajakicz często są w szopach i spuszczaja się na głowę na swioch pajeczynach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 05.05.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Codziennie rano, zamiast patrzeć na mnie, to on obserwował jak rozmnażają się te dżdżownice i czy dużo przerobiły obierek… Jak to Miras przeczyta, to mnie zabije. Przygarnę Cię na ochotnika do naszej szopki Co to za szopka????? Pająki spuszczaja się na głowe???? No ładnie masz zaległości w czytaniu dzienników?? że niby gdzie się te pająki spuszczają? ps. jakie pająki?? No tak, rzeczywiście mam zaległości ..... A pajakicz często są w szopach i spuszczaja się na głowę na swioch pajeczynach... W "new" szopce jeszcze się pająki nie zapajęczyły więc nigdzie nikt się nie spuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 No to kiedy mogę się przeprowadzic???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 05.05.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 No to kiedy mogę się przeprowadzic???? choćby dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 No to kiedy mogę się przeprowadzic???? choćby dziś Ty Facio Twoja zonka jest poniżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 05.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 No to kiedy mogę się przeprowadzic???? choćby dziś Ty Facio Twoja zonka jest poniżej.... ??? nie qumam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Żabko wychodek przecudnej urody.Nie miałaś koszmarów,że te dżdżownice wylezą i Cię zaatakują w łóżku?Ale masz skarb ogrodniczy w domu, tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Żabko wychodek przecudnej urody. Nie miałaś koszmarów,że te dżdżownice wylezą i Cię zaatakują w łóżku? . Koszmarów nie miałam, ale.................... .................... kto to wie...moze zaatakowały i wlazły gdzieś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Kibelek jest super W atkim to sama przyejmnośc A jaki romantyczny Zaba to zanasz sie i na roślinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 6 - za kibelek 6 - za styl Twojego opowiadania i pomyśleć, że wystarczyło tylko jednego laczka*) postawić aby Żabę zdyscyplinować _____________________________ *) laczek = pała = lufa = jedynka = najniższy stopień w skali ocen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 6 - za kibelek 6 - za styl Twojego opowiadania i pomyśleć, że wystarczyło tylko jednego laczka*) postawić aby Żabę zdyscyplinować _____________________________ *) laczek = pała = lufa = jedynka = najniższy stopień w skali ocen Bo jak INŻYNIER każe to żaba musi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.05.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zaba, dzis mnie ubawilas bardzo...Kibelek.., cudo, robaki.., bardzo romantycznie... Masz bardzo fajnego meza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 06.05.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Żaba, "OBSERWATORIUM" piękne, takie romantyczne. Będzie mozna gwiazdy oglądać przez to serducho. A co to za deski, które jadły delicje? ps. zajrzę do Ciebie w tygodniu znaczy wpraszam się I pilnuj Mirasa, by nie dorabiał robiąc kibelki czy inne ogrody Pozdrowienia gorące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.05.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 No widzę, że coś się zaczyna dziać. Bo już myślałem po otrzymanych przez Ciebie ocenach, że Wam tylko skrzek w głowie (jak słyszę za oknami teraz na to czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.05.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Nie - no Żaba - rozbroilas mnie znwou - tym razem tymi robakami!!! (widze, ze mamy ten sam problem - bezkarnie nie mozemy o mezu w dzienniku pisac bo Przebiegliwce wszystko czytaja ) Ale podziwaim ogrodniczy zapał Mirasa - a kibelek też zrobił bardzo profesjonalny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 06.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 :D:D:D:D Upłakałem się przy tych gąsiówach :D:D:D:D Przypomniałaś mi o ważnej rzeczy - muszę wyremontować wychodek na działce bo się rozsypał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.05.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A teraz sama w staniku chodzę po mojej działce Fakt, że czarny i wygląda trochę jak opalacz, ale niezaprzeczalnie jest to biustonosz.. Zdarza mi się też w czarnych majtkach ( z tiulowymi wstawkami) wyskoczyć na trawnik . A potem się dziwisz, że sąsiad Ciebie/Was zaprasza. Ech sam nie wiem co powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.05.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 coś ten mój dziennik mało budowlany się zrobił Zaba bo ty zapewanisz atrakcje swoją osoba a nie postępami na budowie Jesteś niesamowita Taką sąsiadkę mieć to nie ma nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts