kasia64 10.05.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 zabko Lepiej sasiada nie rozkojarzaj bo nie zdola plotu przestawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 szczuj ,szczuj ....a nie daj bezwstydnico jedna .....obleśnych sąsiadów podpuszczać a potem loda odmówić myślałam ,żeś jakaś normalna a Ty co ????? w majtkach z koronkami ???? serca nie masz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.05.2006 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 szczuj ,szczuj ....a nie daj bezwstydnico jedna .....obleśnych sąsiadów podpuszczać a potem loda odmówić myślałam ,żeś jakaś normalna a Ty co ????? w majtkach z koronkami ???? serca nie masz ... o, przepraszam bardzo....nie z koronkami, tylko z tiulami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 szczuj ,szczuj ....a nie daj bezwstydnico jedna .....obleśnych sąsiadów podpuszczać a potem loda odmówić myślałam ,żeś jakaś normalna a Ty co ????? w majtkach z koronkami ???? serca nie masz ... o, przepraszam bardzo....nie z koronkami, tylko z tiulami..... też mi róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.05.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 po pierwsze - od dzownic (jezuuu jak sie to słowo pisze?! ) w liscie czy w na parapecie bym dostala histerii panicznie brzydze sie wszelkiej masci robali ddzownice (nie nie tak chyba sie to pisze ale nie chce mi sie zagladac do slownika o robalach ) przebijaja tylko muchy ktorych serdecznie nienawidze i pajaki ktorych sie autentycznie boje (arachnofobia jak nic ) brrrrrrr.... az zajrzalam pod biurko czy tam jakas D. (trzeci raz blednie tego slowa nie napisze ) nie pelza... lody boskie a Twoj Maz jak kazdy facet - zlosliwa bestia z drugiej strony w samych gatkach latasz to co sie dziwisz sasiadowi?! myslisz ze on ten plot tak altruistycznie?!?!?! akurat - chce miec pretekst zeby ciebie ogladac.... niby ze slupki przestawia a tak na prawde łypie oczyskiem znad krzaczastych brwi.... ( o ile takie ma) Laski ze zdjecie - hmmm dosc pewnym krokiem maszerowały - pogonilabym , a co! Wychodek - piekny!!!! jak on wycial te serduszko?! rowne mu wyszło.... tak a propos mialam kumpla ktory charakteryzowal sie dosc specyficznym poczuciem humoru i kiedys na tyakim kibelku przykleil fotke serca - ale takiego : http://www.primidi.com/images/experimental_cardiac_patch.jpg tak mi sie przypomniało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Mirasa nie ma więc ja zapytam:Na pewno nie chcesz iść do sąsiada na LODA?? Zastanów się dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.05.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Żaba znowu łaziłaś po drzewach? Szalona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Własnie wróciłam z budowy. A tam sąsiad wykopał juz słupki WIdać mobilizujesz go do połaczenia działek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.05.2006 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Mirasa nie ma więc ja zapytam: Na pewno nie chcesz iść do sąsiada na LODA?? Zastanów się dobrze..... normalnie uduszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.05.2006 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 po pierwsze - od dzownic (jezuuu jak sie to słowo pisze?! ) w liscie czy w na parapecie bym dostala histerii panicznie brzydze sie wszelkiej masci robali ddzownice (nie nie tak chyba sie to pisze ale nie chce mi sie zagladac do slownika o robalach ) brrrrrrr.... az zajrzalam pod biurko czy tam jakas D. (trzeci raz blednie tego slowa nie napisze ) nie pelza... Laski ze zdjecie - hmmm dosc pewnym krokiem maszerowały - pogonilabym , a co! Laski przyszły do elektryka, ale tak na nie popatzryłam, że uciekły.... Zielona skup się teraz i zapamiętaj na zawsze.... DŻDŻOWNICE....tak sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 10.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Laski przyszły do elektryka, ale tak na nie popatzryłam, że uciekły.... [/guote] elektryk zaprasza laski do Twojego domu??? Obejrzałam dziennik i zdjęcia i z przyjemnością Ci powiem, że dom macie piękny, a jak zieloniutko teraz Trzymam kciuki za szybkie wykończenie i przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 DŻDŻOWNICE. ok...przyznaje sie to bylo ctrl+c i ctrl+v Nie umiem tego słowa ani wypowiedziec ani napisac ps. wiedzialas ze Dz....cos tam cos tam to po lacinie Lumbricus? bo ja sie wlasnie dowiedzialam kto by pomyslal ze tak ładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.05.2006 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Laski przyszły do elektryka, ale tak na nie popatzryłam, że uciekły.... [/guote] elektryk zaprasza laski do Twojego domu??? Obejrzałam dziennik i zdjęcia i z przyjemnością Ci powiem, że dom macie piękny, a jak zieloniutko teraz Trzymam kciuki za szybkie wykończenie i przeprowadzkę. dzięki duende Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.05.2006 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 DŻDŻOWNICE ok...przyznaje sie to bylo ctrl+c i ctrl+v Nie umiem tego słowa ani wypowiedziec ani napisac ps. wiedzialas ze Dz....cos tam cos tam to po lacinie Lumbricus? bo ja sie wlasnie dowiedzialam kto by pomyslal ze tak ładnie? a skąd sie dowiedziałaś? Bo ja trzymam na kolanach encyklopedię...chciałam Cie sprawdzić Wyczytałam też, ze niestrawione resztki wydalają w postaci grudek zw. koprolitami.... mam nadzieję, że nie jesz teraz kolacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Żabciu slicznie u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.05.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żaba ty jesteś The Best, podoba mi się Twoja radość budowania, a zdjątka super Zośka pieknieje z dnia na dzień. Tym stanikiem w ogródku się nie przejmuj, ja też tak robię jak jestem w ogródku, poprostu mnie to jak to brzydko młodzież mówi "wali" czy ktoś się patrzy i komentuje czy nie. Zresztą masz co pokazać Żabko Gratulacje z okazji zmuszenia sąsiada do przestawienia płotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 11.05.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ależ CUDNIE ZOSI W ZIELENI!!!!!!!Jakże pięknie wygląda otoczona drzewkami, krzewami, trawką!! A co do "prywatności" własnych włości.....Hm...to chyba norma, że otoczona własnym płotem, wokół własnego domu czujemy się odseperowani od oka intruza..O to właśnie chodzi, chyba, w tym całym budowaniu!!! ŻEBY BYŁ INTYMNIE, PO NASZEMU,I NIKOMU NIC DO TEGO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 To ja chyba jeszcze jakaś inna jestem ( ale ja nie mam płotu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Zabka - internet mi powiedział zejdzmy z tych D. bo je pewnie uszy pieka jak je tak obgadujemy ( chyba uszkow nie maja?) ale zaraz zaraz jak to do elektryka niunie szły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.05.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żabko, Twoja Zosia wygląda ślicznie ! A' propos - myślę, że to właśnie urok stanika (Twój w staniku ) sprawił, że sąsiad zdecydował się w końcu na przestawienie słupków. A co do loda/ów to nigdy nie mów nigdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts