Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szczuj ,szczuj ....a nie daj :wink: bezwstydnico jedna .....obleśnych sąsiadów podpuszczać a potem loda odmówić :evil: myślałam ,żeś jakaś normalna a Ty co ????? w majtkach z koronkami ???? serca nie masz ... :wink: 8)

o, przepraszam bardzo....nie z koronkami, tylko z tiulami..... 8) :wink:

też mi róznica 8)

:lol: :lol: :lol:

po pierwsze - od dzownic (jezuuu jak sie to słowo pisze?! :o ) w liscie czy w na parapecie bym dostala histerii

panicznie brzydze sie wszelkiej masci robali :(

ddzownice (nie nie tak chyba sie to pisze :-? ale nie chce mi sie zagladac do slownika o robalach :wink: ) przebijaja tylko muchy ktorych serdecznie nienawidze i pajaki ktorych sie autentycznie boje (arachnofobia jak nic :wink: )

brrrrrrr.... az zajrzalam pod biurko czy tam jakas D. (trzeci raz blednie tego slowa nie napisze :wink: :lol: ) nie pelza...

lody boskie :wink: a Twoj Maz jak kazdy facet - zlosliwa bestia :lol: z drugiej strony w samych gatkach latasz to co sie dziwisz sasiadowi?!

myslisz ze on ten plot tak altruistycznie?!?!?! :lol: akurat - chce miec pretekst zeby ciebie ogladac.... niby ze slupki przestawia a tak na prawde łypie oczyskiem znad krzaczastych brwi.... ( o ile takie ma) :wink: :lol:

Laski ze zdjecie - hmmm dosc pewnym krokiem maszerowały - pogonilabym , a co! :wink: :lol:

Wychodek - piekny!!!! :roll: jak on wycial te serduszko?!;) rowne mu wyszło....

tak a propos mialam kumpla ktory charakteryzowal sie dosc specyficznym poczuciem humoru i kiedys na tyakim kibelku przykleil fotke serca - ale takiego :

http://www.primidi.com/images/experimental_cardiac_patch.jpg :-?

tak mi sie przypomniało.... :oops: :wink: :lol:

:lol: :lol: :lol:

po pierwsze - od dzownic (jezuuu jak sie to słowo pisze?! :o ) w liscie czy w na parapecie bym dostala histerii

panicznie brzydze sie wszelkiej masci robali :(

ddzownice (nie nie tak chyba sie to pisze :-? ale nie chce mi sie zagladac do slownika o robalach :wink: )

brrrrrrr.... az zajrzalam pod biurko czy tam jakas D. (trzeci raz blednie tego slowa nie napisze :wink: :lol: ) nie pelza...

Laski ze zdjecie - hmmm dosc pewnym krokiem maszerowały - pogonilabym , a co! :wink: :lol:

:lol:

Laski przyszły do elektryka, ale tak na nie popatzryłam, że uciekły.... 8)

Zielona skup się teraz i zapamiętaj na zawsze.... 8) 8) 8)

DŻDŻOWNICE....tak sie pisze

:wink: :lol:

[/guote]

elektryk zaprasza laski do Twojego domu??? :D

Obejrzałam dziennik i zdjęcia i z przyjemnością Ci powiem, że dom macie piękny, a jak zieloniutko teraz :)

Trzymam kciuki za szybkie wykończenie i przeprowadzkę.

[/guote]

elektryk zaprasza laski do Twojego domu??? :D

Obejrzałam dziennik i zdjęcia i z przyjemnością Ci powiem, że dom macie piękny, a jak zieloniutko teraz :)

Trzymam kciuki za szybkie wykończenie i przeprowadzkę.

dzięki duende :D

DŻDŻOWNICE

ok...przyznaje sie to bylo ctrl+c i ctrl+v :oops:

Nie umiem tego słowa ani wypowiedziec ani napisac :lol: :oops:

ps. wiedzialas ze Dz....cos tam cos tam to po lacinie Lumbricus? :wink: bo ja sie wlasnie dowiedzialam :lol:

kto by pomyslal ze tak ładnie? :roll: :D

a skąd sie dowiedziałaś?

Bo ja trzymam na kolanach encyklopedię...chciałam Cie sprawdzić

Wyczytałam też, ze niestrawione resztki wydalają w postaci grudek

zw. koprolitami.... :roll:

mam nadzieję, że nie jesz teraz kolacji... :lol:

Żaba ty jesteś The Best, podoba mi się Twoja radość budowania, a zdjątka super Zośka pieknieje z dnia na dzień. Tym stanikiem w ogródku się nie przejmuj, ja też tak robię jak jestem w ogródku, poprostu mnie to jak to brzydko młodzież mówi "wali" czy ktoś się patrzy i komentuje czy nie. Zresztą masz co pokazać Żabko :wink:

Gratulacje z okazji zmuszenia sąsiada do przestawienia płotu.

Ależ CUDNIE ZOSI W ZIELENI!!!!!!!Jakże pięknie wygląda otoczona drzewkami, krzewami, trawką!!

A co do "prywatności" własnych włości.....Hm...to chyba norma, że otoczona własnym płotem, wokół własnego domu czujemy się odseperowani od oka intruza..O to właśnie chodzi, chyba, w tym całym budowaniu!!! ŻEBY BYŁ INTYMNIE, PO NASZEMU,I NIKOMU NIC DO TEGO!!!! :wink: