Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

Żaba znowu łaziłaś po drzewach? Szalona

Olkalybowa, Ty naprawdę myślałaś, że to zdjęcie z drzewa?????? :lol: :lol: :lol:

A myslałam, że tylko selimm dał sie wkręcić???? :wink:

i_ska i alfreda , czekałam aż ktoś mnie rozgrzeszy z tej bezwstydności.... :oops: Iwonko, możesz zamieścic jakieś swoje zdjęcie z ogródka w......staniku???? :roll:

ale zaraz zaraz jak to do elektryka niunie szły?

Zielonooka, tak do jednego z nich...bezczelne, nie???? :evil:

A nawet dzień dobry nie powiedziały....w każdym razie nie słyszałam, bo zdjęcie robiłam.... :lol:

A co do loda/ów to nigdy nie mów nigdy

.Adriano Komputero ,Ooooooo, nie.......!!!!!!!!

Gdybys go zobaczyła.... :x :x :x

Kiedyś go opisałam, zaraz znajdę.... :roll:

O proszę...Po chwili wychodzi ON-sąsiad ..........Gęba blada, wargi sine, gały podpuchnięte i przekrwione, odór z jamy gębowej brrrrrrr lekko wstawiony.obleśny

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja was zaraz nawrócę na tematy budowlane, bo tu widzę tylko o lodach i bieliźnie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Bardzo, bardzo, bardzo ładne okna- też o takich myślę, tzn. złoty dąb- obustronnie okleinowane i symetrycznie dzielone. Teraz tylko upewniłam się, że mój wybór jest doskonały. :wink: :wink:

I świetnie pasuje do brązowej dachówki- również o takiej myślę.

A jaka będzie elewacja? W mojej okolicy jest domek właśnie z brązową dachówką i oknami w podobnej kolorystyce- tylko drewnianymi. Bardzo ładnie prezentuje się z delikatną oliwkową elewacją. Spróbuję go sfotografować.

To ja was zaraz nawrócę na tematy budowlane, bo tu widzę tylko o lodach i bieliźnie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Bardzo, bardzo, bardzo ładne okna- też o takich myślę, tzn. złoty dąb- obustronnie okleinowane i symetrycznie dzielone. Teraz tylko upewniłam się, że mój wybór jest doskonały. :wink: :wink:

I świetnie pasuje do brązowej dachówki- również o takiej myślę.

A jaka będzie elewacja? W mojej okolicy jest domek właśnie z brązową dachówką i oknami w podobnej kolorystyce- tylko drewnianymi. Bardzo ładnie prezentuje się z delikatną oliwkową elewacją. Spróbuję go sfotografować.

Dzięki Tabaluga.

Myślę o elewacji w kolorze ceglastym, ale to jeszcze może się zmienić...i dodatki z klinkieru...

Jak znajdziesz to wklej, zobaczę, może zmienię zdanie.. :wink:

Odnośnie loda u sasiada :wink: ja tam cie Żaba popieram - NIGDY :p Szkoda zachodu na tak oblesnego typa :p :lol: :lol: :lol:

Odnosnie zdjec w stniku - ja tam tez was dziewvzyny poogladam :wink:

Odnosnie niun elektryka- no chlopak potrzebowal matywacji do pracy po prostu :wink: jak taka lasexzka stanie i wpatrzy sie maslanym wzrokiem to robota az sie pali w rekach :lol:

Odnosnie tematow budowlanych - czyt. elewacji. Mi tez sie podoba najbardziej zestawienie brazowej dachowki + jakies "drewniane" okna i elewacja w zieleni, pomaranczu lub kremie. Oczwiscie odcien kloru zalezy juz preferencji inwestora :D

tabaluga1 zdjecie tego domu widzialam w twoim dzienniku, ale strasznie niewyrazne. sama mam w okolicy podobne zestawienie kolorystyczne. Jak zrobie zdjecia to powklejam u siebie. I nie przejmuj sie - tylko wysiadam z ayta i pstrykaj fotki :D

Odnosnie niun elektryka- no chlopak potrzebowal matywacji do pracy po prostu :wink: jak taka lasexzka stanie i wpatrzy sie maslanym wzrokiem to robota az sie pali w rekach :lol:

albo z rak leci...w przypadku elektryka moze to byc niebezpieczne :wink:

ps. mi najbardziej podoba sie w elewacji chyba ciemnobrazowa dachowka i jasna (biala lub kremowa ) elewacje :wink:

ale tez bardzo seledynowa i taka jak Zabka chce - na pewno bardziej oryginalnie niz ecru czy biala

tabaluga1 zdjecie tego domu widzialam w twoim dzienniku, ale strasznie niewyrazne. sama mam w okolicy podobne zestawienie kolorystyczne. Jak zrobie zdjecia to powklejam u siebie. I nie przejmuj sie - tylko wysiadam z ayta i pstrykaj fotki :D

iga, w moim dzienniku to Ty powinnaś była zobaczyć elewację, ale nie taką jaką ja chcę i jaka mogłaby mi się podobać. To jest COŚ STRASZNEGO.

elewacja- wściekły ciemnozielony, jaskrawy jak diabli i do tego czerwony- też wściekły dach.

Niestety zdjęcie jest rzeczywiście niezbyt wyraźne- spróbuję zrobić jeszcze raz z lepszym oświetleniem.

A domek, który mi się podoba jeszcze nie został sfotografowany.