zaba_gonia 11.05.2006 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żaba znowu łaziłaś po drzewach? Szalona Olkalybowa, Ty naprawdę myślałaś, że to zdjęcie z drzewa?????? A myslałam, że tylko selimm dał sie wkręcić???? i_ska i alfreda , czekałam aż ktoś mnie rozgrzeszy z tej bezwstydności.... Iwonko, możesz zamieścic jakieś swoje zdjęcie z ogródka w......staniku???? ale zaraz zaraz jak to do elektryka niunie szły? Zielonooka, tak do jednego z nich...bezczelne, nie???? A nawet dzień dobry nie powiedziały....w każdym razie nie słyszałam, bo zdjęcie robiłam.... A co do loda/ów to nigdy nie mów nigdy .Adriano Komputero ,Ooooooo, nie.......!!!!!!!! Gdybys go zobaczyła.... Kiedyś go opisałam, zaraz znajdę.... O proszę...Po chwili wychodzi ON-sąsiad ..........Gęba blada, wargi sine, gały podpuchnięte i przekrwione, odór z jamy gębowej brrrrrrr lekko wstawiony.obleśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.05.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Iwonko, możesz zamieścic jakieś swoje zdjęcie z ogródka w......staniku???? Żaba powiedz, że Żartujesz toż to byłby wstyd na całą Polskę. Zdjęcia ze mną w roli głównej zamieszczę ale nie w staniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2006 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Iwonko, możesz zamieścic jakieś swoje zdjęcie z ogródka w......staniku???? Żaba powiedz, że Żartujesz toż to byłby wstyd na całą Polskę. Zdjęcia ze mną w roli głównej zamieszczę ale nie w staniku Piękna dziewczyna jesteś...dawaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.05.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ŻAAAAAAAAAAABAAAAAAA oszalałaś, ale wiesz mam pomysł ty pierwsza pokaż swoje wdzięki ja zaraz po Tobie co ty na to ???? albo umawiamy się na dzień i godzinę i na godzinkę wstawiamy swoje portfolia w stanikach chyba sie upiję przed tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2006 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ŻAAAAAAAAAAABAAAAAAA oszalałaś, ale wiesz mam pomysł ty pierwsza pokaż swoje wdzięki ja zaraz po Tobie co ty na to ???? albo umawiamy się na dzień i godzinę i na godzinkę wstawiamy swoje portfolia w stanikach chyba sie upiję przed tym Ja mam za małe cycki... ty pokaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.05.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ja mam za małe cycki... ty pokaż.... HAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Żaba ja mam mieczkę B to też nie marzenie i nie ma się czym chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2006 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ja mam za małe cycki... ty pokaż.... HAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Żaba ja mam mieczkę B to też nie marzenie i nie ma się czym chwalić. Widziałam Twoje zdjęcie z Forum on line ...... Przynajmniej C..... mam wkleić tutaj na dowód????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.05.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żaba to złudzenie optyczne wierz mi, kupuję staniki z "B" ok umieszczę swoje zdjęcie ale to w poniedziałek, bo obecnie nie mam takiego. a musi być ciepło, liczę na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2006 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Żaba to złudzenie optyczne wierz mi, kupuję staniki z "B" ok umieszczę swoje zdjęcie ale to w poniedziałek, bo obecnie nie mam takiego. a musi być ciepło, liczę na sobotę. Trzymam za słowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.05.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 \Dziewczyny to może razem wklejcie te fotki Jak dla mnie to dwie jesteście cudne i wszystko macie co trzeba i ile trzeba I ja czekam na wasze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.05.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 To ja was zaraz nawrócę na tematy budowlane, bo tu widzę tylko o lodach i bieliźnie Bardzo, bardzo, bardzo ładne okna- też o takich myślę, tzn. złoty dąb- obustronnie okleinowane i symetrycznie dzielone. Teraz tylko upewniłam się, że mój wybór jest doskonały. I świetnie pasuje do brązowej dachówki- również o takiej myślę. A jaka będzie elewacja? W mojej okolicy jest domek właśnie z brązową dachówką i oknami w podobnej kolorystyce- tylko drewnianymi. Bardzo ładnie prezentuje się z delikatną oliwkową elewacją. Spróbuję go sfotografować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ale mnie pewien temat nurtuje... po co elektrykowi byly niunie? czyzby na ten czas przestawal byc elektrykiem a skupial sie na byciu facetem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ale mnie pewien temat nurtuje... po co elektrykowi byly niunie? czyzby na ten czas przestawal byc elektrykiem a skupial sie na byciu facetem ? może raził ją prądem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2006 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 To ja was zaraz nawrócę na tematy budowlane, bo tu widzę tylko o lodach i bieliźnie Bardzo, bardzo, bardzo ładne okna- też o takich myślę, tzn. złoty dąb- obustronnie okleinowane i symetrycznie dzielone. Teraz tylko upewniłam się, że mój wybór jest doskonały. I świetnie pasuje do brązowej dachówki- również o takiej myślę. A jaka będzie elewacja? W mojej okolicy jest domek właśnie z brązową dachówką i oknami w podobnej kolorystyce- tylko drewnianymi. Bardzo ładnie prezentuje się z delikatną oliwkową elewacją. Spróbuję go sfotografować. Dzięki Tabaluga. Myślę o elewacji w kolorze ceglastym, ale to jeszcze może się zmienić...i dodatki z klinkieru... Jak znajdziesz to wklej, zobaczę, może zmienię zdanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.05.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Odnośnie loda u sasiada ja tam cie Żaba popieram - NIGDY Szkoda zachodu na tak oblesnego typa Odnosnie zdjec w stniku - ja tam tez was dziewvzyny poogladam Odnosnie niun elektryka- no chlopak potrzebowal matywacji do pracy po prostu jak taka lasexzka stanie i wpatrzy sie maslanym wzrokiem to robota az sie pali w rekach Odnosnie tematow budowlanych - czyt. elewacji. Mi tez sie podoba najbardziej zestawienie brazowej dachowki + jakies "drewniane" okna i elewacja w zieleni, pomaranczu lub kremie. Oczwiscie odcien kloru zalezy juz preferencji inwestora tabaluga1 zdjecie tego domu widzialam w twoim dzienniku, ale strasznie niewyrazne. sama mam w okolicy podobne zestawienie kolorystyczne. Jak zrobie zdjecia to powklejam u siebie. I nie przejmuj sie - tylko wysiadam z ayta i pstrykaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.05.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Odnosnie niun elektryka- no chlopak potrzebowal matywacji do pracy po prostu jak taka lasexzka stanie i wpatrzy sie maslanym wzrokiem to robota az sie pali w rekach albo z rak leci...w przypadku elektryka moze to byc niebezpieczne ps. mi najbardziej podoba sie w elewacji chyba ciemnobrazowa dachowka i jasna (biala lub kremowa ) elewacje ale tez bardzo seledynowa i taka jak Zabka chce - na pewno bardziej oryginalnie niz ecru czy biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 tabaluga1 zdjecie tego domu widzialam w twoim dzienniku, ale strasznie niewyrazne. sama mam w okolicy podobne zestawienie kolorystyczne. Jak zrobie zdjecia to powklejam u siebie. I nie przejmuj sie - tylko wysiadam z ayta i pstrykaj fotki iga, w moim dzienniku to Ty powinnaś była zobaczyć elewację, ale nie taką jaką ja chcę i jaka mogłaby mi się podobać. To jest COŚ STRASZNEGO. elewacja- wściekły ciemnozielony, jaskrawy jak diabli i do tego czerwony- też wściekły dach. Niestety zdjęcie jest rzeczywiście niezbyt wyraźne- spróbuję zrobić jeszcze raz z lepszym oświetleniem. A domek, który mi się podoba jeszcze nie został sfotografowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Będą te fotki, czy nie będą? Oto jest pytanie Oczywiście chodzi o fotki dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 ufff ciepło tutaj oj będę podglądał i czekał na te fotki ten tego.... wzrokowiec jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Widzę że panowie nie mają nic na przeciw chadzaniu w bieliźnie Widzisz Żaba już się wyjaśniło dlaczego sąsiad w końcu zabrała się za płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts