Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tynki piszesz w lipcu - a kiedy przeprowadzka? Oczywiście życzę Wam aby jak najszybciej. Pozdrowionka :D :D :D

Przeprowadzka zaplanowana na wiosne przyszłego roku na moje.....30-te urodziny :wink:

Zeljka napisał:

Jesli o domek chodzi, to ja cos czuje, ze ta od wnetrz Ci sie przydala. Juz ja widze to cudenko co ma powstac z tej budowy...

Dzięki Zeljko

Ale wiesz doskonale, że te wszystkie plany mogą ulec zmianie, gdy okaże się, że czas się przeprowadzać, a na te cudeńka nie ma juz kasy..

Ale wierz mi , rozpaczać nie będę. :D

Są ważniejsze rzeczy w życiu, prawda ???

:wink:

Zaraz jade do gazowni podpisac umowa przyłączeniową.

Czyli będziecie "na gazie..." :wink:

Muszę coś napisać, bo dziennik wkrótce spadnie na 3 stronę....

Co nowego???

Właściwie to nic szczególnego.

O jak ja Ci zazdroszczę - wczoraj wróciłem z ogrodu o 21:30 - w zasadzie już ciemno - a dzień i tak za krótki. Odpoczywaj - za chwilę pewnie będzie się działo...

Pozdrawiam serdecznie.

Ach żabo - elektryk rozwija kabelki a ty wizje urzadzenia domostwa. Z tym brakiem kasiorki na koncowe rewelacje to fakt - ale przeciez zawsze mozna dokupic :D

A jak piszesz o koszcie rur do odkurzacza centralnego to jako dokładnie koszt masz na mysli? Moze i ja sie zdecyduje... W koncu mam jeszcze szanse,a jak sama pisze :rury jesc nie wolaja" Kładzie wam ktos czy sami to robicie?

Zeljka nie przemuj sie - ja tez mam maly ogrod - pk. 4 m woko, domu + podjazd 4m szerko i 32 m długi. To dopiero jest ogrodowe wyzwanie :wink:

zaba_gonia szczegolow nie szukam bo blondynka jestem i jeszcze cos palne i cale forum bedzie sie pozniej nabijac :wink: W kazdym razie wiem jedno - twoja Zosia jest duuuuuzooooo ladniejsza :D

Zabo, do wiosny to sobie ze spokojem wszystko poukladasz, zobaczysz...

A jednak 30 masz, tak jak myslalam.... :D

A chłopców to pewnie w gimnazjum rodziła... :lol:

Ta to dopiero szybko zaczęła 8)

A nawet w podstawowce zaczynaja i co z tego, ale ja nic o tym nie pisalam, to Ty tak piszesz! :lol: A jak tak piszesz, to ja Ci wierze.

przeciez wiesz lepiej ode mnie, no nie? :wink: :wink: :wink:

Ale dumny jestes, ze taka wiecznie moloda babka przy boku?

1 okna

2 dokończenie dachówki

3 ogrodzenie

4 brak tablicy

5 brak pustaków przed domem

6 brak trawy przed domem

7 mam wrażenie że na jednym zdjęciu jest dom z pustaków ceramicznych a na drugim z zwykłych szarych

8 drzwi

9 rusztowanie

10 izolacja na fundamencie

pewnie jest jeszcze kilka różnic

Żaba, zdecydowanie Twój domek ładniejszy !!! :D Na tle zielonej trawki (i chwastów) wygląda pięknie. Ten drugi jakiś taki smutny :( .

Twoja Zosia z pewnością dobrze się u Was czuje, bo taka pogodna i radosna ... :D :lol: Zestaw kolorów : czerwony z zielonym jest SUPER ! :lol:

Działeczka faktycznie wygląda na bardzo przestronną . Fajnie :D