Żelka 19.05.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.05.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Wreszcie po dwóch tygodniach się doczekałem nowości Te rury do odkurzacza to bardzo dobry pomysł. My nie pomyśleliśmy niestety Tynki piszesz w lipcu - a kiedy przeprowadzka? Oczywiście życzę Wam aby jak najszybciej. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.05.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Zabo, Ty nawet na wełnie mineralnej bosko wyglądasz!!! Jesli o domek chodzi, to ja cos czuje, ze ta od wnetrz Ci sie przydala. Juz ja widze to cudenko co ma powstac z tej budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.05.2006 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Tynki piszesz w lipcu - a kiedy przeprowadzka? Oczywiście życzę Wam aby jak najszybciej. Pozdrowionka Przeprowadzka zaplanowana na wiosne przyszłego roku na moje.....30-te urodziny Zeljka napisał: Jesli o domek chodzi, to ja cos czuje, ze ta od wnetrz Ci sie przydala. Juz ja widze to cudenko co ma powstac z tej budowy... Dzięki Zeljko Ale wiesz doskonale, że te wszystkie plany mogą ulec zmianie, gdy okaże się, że czas się przeprowadzać, a na te cudeńka nie ma juz kasy.. Ale wierz mi , rozpaczać nie będę. Są ważniejsze rzeczy w życiu, prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.05.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jak trzeba to nawet wyskoczę w tym staniku, żeby go zmotywować Wpadłabyś do zmotywować nas do robienia balustrady...plizzzz. zresztą nie spieszy mi się Super masz, spokojne budowanie to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 25.05.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Żaba z tym stanikiem to dobra motywacja chcemy fotki, a tak pozatym to widze, że pocichutku prace u Ciebie idą do przodu juz elektryk działa wow. na fotki czekamy. Teraz powinno byż zdjęcie pod tytułem "Żaba w kabelkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Zabo, do wiosny to sobie ze spokojem wszystko poukladasz, zobaczysz... A jednak 30 masz, tak jak myslalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.05.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Zaraz jade do gazowni podpisac umowa przyłączeniową. Czyli będziecie "na gazie..." Muszę coś napisać, bo dziennik wkrótce spadnie na 3 stronę.... Co nowego??? Właściwie to nic szczególnego. O jak ja Ci zazdroszczę - wczoraj wróciłem z ogrodu o 21:30 - w zasadzie już ciemno - a dzień i tak za krótki. Odpoczywaj - za chwilę pewnie będzie się działo... Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.05.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ach żabo - elektryk rozwija kabelki a ty wizje urzadzenia domostwa. Z tym brakiem kasiorki na koncowe rewelacje to fakt - ale przeciez zawsze mozna dokupic A jak piszesz o koszcie rur do odkurzacza centralnego to jako dokładnie koszt masz na mysli? Moze i ja sie zdecyduje... W koncu mam jeszcze szanse,a jak sama pisze :rury jesc nie wolaja" Kładzie wam ktos czy sami to robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.05.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Auuu, Zabo, gdzies Ty znalazla ta druga Zosie? A ogrod cudniasty jest i trawka tez. Wszyscy macie duze ogrody, tylko ja maly. Ale i dobrze, bo ja sie do roboty w ogrodzie nie nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.05.2006 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Auuu, Zabo, gdzies Ty znalazla ta druga Zosie?: Kilkanaście km od Oławy... Sma się zdziwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 29.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 10 szczegółów może nie znajdę ale się zastnawiam czemu TWÓJ domej jest taki czerwony... ale to pewnie jedyny słuszny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.05.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zeljka nie przemuj sie - ja tez mam maly ogrod - pk. 4 m woko, domu + podjazd 4m szerko i 32 m długi. To dopiero jest ogrodowe wyzwanie zaba_gonia szczegolow nie szukam bo blondynka jestem i jeszcze cos palne i cale forum bedzie sie pozniej nabijac W kazdym razie wiem jedno - twoja Zosia jest duuuuuzooooo ladniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 29.05.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zabo, do wiosny to sobie ze spokojem wszystko poukladasz, zobaczysz... A jednak 30 masz, tak jak myslalam.... A chłopców to pewnie w gimnazjum rodziła... Ta to dopiero szybko zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.05.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zabo, do wiosny to sobie ze spokojem wszystko poukladasz, zobaczysz... A jednak 30 masz, tak jak myslalam.... A chłopców to pewnie w gimnazjum rodziła... Ta to dopiero szybko zaczęła A nawet w podstawowce zaczynaja i co z tego, ale ja nic o tym nie pisalam, to Ty tak piszesz! A jak tak piszesz, to ja Ci wierze. przeciez wiesz lepiej ode mnie, no nie? Ale dumny jestes, ze taka wiecznie moloda babka przy boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 29.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 1 okna2 dokończenie dachówki3 ogrodzenie4 brak tablicy5 brak pustaków przed domem6 brak trawy przed domem7 mam wrażenie że na jednym zdjęciu jest dom z pustaków ceramicznych a na drugim z zwykłych szarych 8 drzwi9 rusztowanie10 izolacja na fundamencie pewnie jest jeszcze kilka różnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.05.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Żaba ale duuuuuuuża działka, ile masz arów ????? ale śliczna trawka wogóle jaki porządeczek masz na działeczce. Żaba ta różnica przed i po to: 1. Twója Zośka pół roku temu i obecnie. 2. Sąsiad buduje podobną i jest pół roku przed Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.05.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 1. Okna.2. Rusztowanie.3. Bałagan.4. Tablica inf.5. Lusterko samochodowe.6. Siatka.7. Drzewa.8. Drzwi.9. Dachówki.10. Rynny. Jakie są nagrody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.05.2006 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Jakie są nagrody? Olkalybowa, a co bys chciała??? Żaba ale duuuuuuuża działka, ile masz arów ????? i_ska, 15 arów i jest trójkatna. Na zdjkęciu wygląda na większą Brawo Beti!!!! zapomniałas tylko o lusterku samochodowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Żaba, zdecydowanie Twój domek ładniejszy !!! Na tle zielonej trawki (i chwastów) wygląda pięknie. Ten drugi jakiś taki smutny . Twoja Zosia z pewnością dobrze się u Was czuje, bo taka pogodna i radosna ... Zestaw kolorów : czerwony z zielonym jest SUPER ! Działeczka faktycznie wygląda na bardzo przestronną . Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts