Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łożesz Żaba, 40-45 zł/m2 płytek to faktycznie sporawo. Ale może tak sobie teraz wołają fachowcy? Ja się kurna umówiłem z moim sąsiadem na 30zł - 35 za karo. Co prawda w styczniu, ale mamy pospisywane na papierze...

Moi tynkarze wchodzą w tym tygodniu, wytargowalem na 11 zł/m2 - ale okien nie obrabiają, gipskartonem to pójdzie.

pozdrawiam

Gerion

Łożesz Żaba, 40-45 zł/m2 płytek to faktycznie sporawo. Ale może tak sobie teraz wołają fachowcy? Ja się kurna umówiłem z moim sąsiadem na 30zł - 35 za karo. Co prawda w styczniu, ale mamy pospisywane na papierze...

Moi tynkarze wchodzą w tym tygodniu, wytargowalem na 11 zł/m2 - ale okien nie obrabiają, gipskartonem to pójdzie.

pozdrawiam

Gerion

no właśnie u nas w Ohlau takie sa ceny.... :-?

Popytam jeszcze może znajdę kogos tańszego...

A tynkarze to dopiero zdziercy...

Pozdrówka :D

Wszystkich zapracowanych forumowiczów, którzy w tej chwili siedzą w dusznych biurach, chciałam uprzejmie poinformować, że właśnie rozpoczęły sie dla mnie dwumiesięcznę ( z hakiem) wakacje!!!!!!!!

Ja to nazywam urlopem. Jak słyszę wyrzuty jak to my mamy dobrze,że mamy wakacje mówię, że wcale nie mamy dobrze bo ich termin mamy narzucony. Nie możemy mieć tak fajnie jak wszyscy i iść na urlop w innym terminie :wink: .

Całuję :D .

Wszystkich zapracowanych forumowiczów, którzy w tej chwili siedzą w dusznych biurach, chciałam uprzejmie poinformować, że właśnie rozpoczęły sie dla mnie dwumiesięcznę ( z hakiem) wakacje!!!!!!!!

Ja to nazywam urlopem. Jak słyszę wyrzuty jak to my mamy dobrze,że mamy wakacje mówię, że wcale nie mamy dobrze bo ich termin mamy narzucony. Nie możemy mieć tak fajnie jak wszyscy i iść na urlop w innym terminie :wink: .

Całuję :D .

nie narzekaj nie narzekaj

A - widze Żaba, ze ty w netrzami bedziesz troche szalala :lol: ja tam bardzo lubie te wszystkie bjery. Łazienka na pewno bezie ekstra :wink:

40-45 zł/m płytek to cena najlepszego kafelkarza w Poznaniu. Standard to 35 zł. Sama zdecyduj czy warto, ale plytki niby latwo uzlozyc, ale rownie latwo spaprac robote :wink: Ja na razie widze, ze gdzie zaplacilam troche wiecej to nie mam z wykonawcami problemu- pod warunkiem, ze wczesniej sprawdzeni (ptarz moj dach). No ale kasa kasą :-? Niestety :wink:

A co Wy wszyscy o tych wakacjach???????????

Bo my nie mamy tak dobrze :( :( :-? :roll: :roll:

Rany co to by było gdybym teraz miała te dwa mce wakacji :roll:

Aż trudno yto sobie wyobrazić, tyle wolnego nie to co pstrykanie sie po dniu a raz w roku dwa tygdnie bo trzeba, gdyby nie fakt że taki obowiązek to podejżewam, ze dwóch tygodni rzeem mało kto by miał :-? 8) :roll: :roll:

Więc doceniaj to co masz i wykorzystaj na odkarmienie się za rada bogusa :wink: i sie nie przemęczaj 8) :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

:wink: :wink: :wink:

ZPozdrówak

Fajnie u ciebie już 8)

I ja też myślę, ze wnętrza to u ciebie będa wystrzałowe nie proste i zwyczajne :roll: 8)

Jakoś tak mi na estetkę pasujesz :wink: 8) 8) 8)

Miłego wakacjowania 8)

Andrzejko..pewnie że się cieszę, że mam długie wakacje.. :D

A z tymi wnętrzami to zaczynam wątpić,czy uda zrobic się to co planuję..mało fachowców z głową...

Czasem myślę, że może sama nauczę się czegoś..np. robienia tynków dekoracyjnych albo stiuków...z plastyki zawsze miałam 5.. :roll: :lol:

Spróbować? :roll:

Pozdrawiam i 3mam kciuki żeby u Ciebie wszystko pomyslnie się potoczyło :D

Ja naprawdę jestem za chyda, że też coś wspominasz o tym??? :(

Żabciu jak na mój gust to jesteś ok i super wyglądasz , nie masz co sie pzrejmowac , no co ty, niejedna by ci zadrościła, a i ja choć nie uważam sie za kobbitkę przy kości od męża nie raz słysze że jestem gruba :roll: :-? :roll: 8)

Z mojej strony to było tylko nawiązanie do wypowiedzi bogusa a z jfgo podejżewan tylko był komplement 8) 8) 8) 8)

A z tymi wnętrzami to zaczynam wątpić,czy uda zrobic się to co planuję..mało fachowców z głową...

Czasem myślę, że może sama nauczę się czegoś..np. robienia tynków dekoracyjnych albo stiuków...z plastyki zawsze miałam 5.. :roll: :lol:

Oj - cala prawda. Mysle podobnie - trza bedzie samamu zakasac rekawy :wink: Mi juz np. elektryk wczoraj zaspiewa, ze zamontowac oswietlenia w jedej z moich scienek z wymurowanymi wnekami sie nie da! :o Ja mu na to rzucilam garscia pomyslow. Ale montowac bedziemy sami :wink:

Żaba a ty myśliśz, że ja będę szukać kogoś od tynków !!!!!!!! nigdy, nie dosć, że biorą 13-14 zł/m2 to jeszcze terminy mają pozawalane i łachę ci zrobi, że przyjedzie wycenić. Sama kupię tynk i na urlopie zaczynam od gazrażu z pomocą rodziny zaoszczędzę z 6 tyś. :wink:

Iwonko, wiesz że to strasznie trudna i ciężka praca?

Poradzicie sobie? Wytynkować ściane żeby była idealnie prosta nie jast tak łatwo....potrzeba dużego doświadczenia.... :roll:

Szczerze mówiąć, ja bym się tego nie podjęła...co innego malowanie..zawsze można łatwo poprawić