andre59 25.06.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Ale się opaliłaś, w kilka dni... i kiecka fajna , tylko ciut za długa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Żaba, też miałam mieć dwa miesiące wakacji (zawód taki jak Twój) a mam całe pół roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 26.06.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Łożesz Żaba, 40-45 zł/m2 płytek to faktycznie sporawo. Ale może tak sobie teraz wołają fachowcy? Ja się kurna umówiłem z moim sąsiadem na 30zł - 35 za karo. Co prawda w styczniu, ale mamy pospisywane na papierze...Moi tynkarze wchodzą w tym tygodniu, wytargowalem na 11 zł/m2 - ale okien nie obrabiają, gipskartonem to pójdzie. pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.06.2006 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Łożesz Żaba, 40-45 zł/m2 płytek to faktycznie sporawo. Ale może tak sobie teraz wołają fachowcy? Ja się kurna umówiłem z moim sąsiadem na 30zł - 35 za karo. Co prawda w styczniu, ale mamy pospisywane na papierze... Moi tynkarze wchodzą w tym tygodniu, wytargowalem na 11 zł/m2 - ale okien nie obrabiają, gipskartonem to pójdzie. pozdrawiam Gerion no właśnie u nas w Ohlau takie sa ceny.... Popytam jeszcze może znajdę kogos tańszego... A tynkarze to dopiero zdziercy... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Wszystkich zapracowanych forumowiczów, którzy w tej chwili siedzą w dusznych biurach, chciałam uprzejmie poinformować, że właśnie rozpoczęły sie dla mnie dwumiesięcznę ( z hakiem) wakacje!!!!!!!! Ja to nazywam urlopem. Jak słyszę wyrzuty jak to my mamy dobrze,że mamy wakacje mówię, że wcale nie mamy dobrze bo ich termin mamy narzucony. Nie możemy mieć tak fajnie jak wszyscy i iść na urlop w innym terminie . Całuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Wszystkich zapracowanych forumowiczów, którzy w tej chwili siedzą w dusznych biurach, chciałam uprzejmie poinformować, że właśnie rozpoczęły sie dla mnie dwumiesięcznę ( z hakiem) wakacje!!!!!!!! Ja to nazywam urlopem. Jak słyszę wyrzuty jak to my mamy dobrze,że mamy wakacje mówię, że wcale nie mamy dobrze bo ich termin mamy narzucony. Nie możemy mieć tak fajnie jak wszyscy i iść na urlop w innym terminie . Całuję . nie narzekaj nie narzekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 nie narzekaj nie narzekaj nie narzekam takie są fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Wszystkich zapracowanych forumowiczów, którzy w tej chwili siedzą w dusznych biurach, chciałam uprzejmie poinformować, że właśnie rozpoczęły sie dla mnie dwumiesięcznę (z hakiem) wakacje!!!!!!!! Żabcia to już cios poniżej pasa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Wszystkich zapracowanych forumowiczów, którzy w tej chwili siedzą w dusznych biurach, chciałam uprzejmie poinformować, że właśnie rozpoczęły sie dla mnie dwumiesięcznę (z hakiem) wakacje!!!!!!!! Żabcia to już cios poniżej pasa.... No wlasnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 27.06.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A NIE MÓWIŁAM, ŻE ŻABA WYSKOCZY Z CZYMŚ NOWYM Już tynkowanie załatwione, kominek też, elektryka też, co ty Żabciu opowiadasz, że stagnacja u Ciebie na budowie wtydziłabyś się Żaba zazdroszczę Wakacji, ja też tak chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.06.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A - widze Żaba, ze ty w netrzami bedziesz troche szalala ja tam bardzo lubie te wszystkie bjery. Łazienka na pewno bezie ekstra 40-45 zł/m płytek to cena najlepszego kafelkarza w Poznaniu. Standard to 35 zł. Sama zdecyduj czy warto, ale plytki niby latwo uzlozyc, ale rownie latwo spaprac robote Ja na razie widze, ze gdzie zaplacilam troche wiecej to nie mam z wykonawcami problemu- pod warunkiem, ze wczesniej sprawdzeni (ptarz moj dach). No ale kasa kasą Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Żabciu widzę że praca wre Na jaki kominek się w końcu zdecydowaliście ?? Ale z tymi wakacjami to trochę przesadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.06.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Tych wakacji to Ci zazdroszczę. I wydaje mi się że znowu schudłaś. Może wakacje wykorzystasz na odkarmienie się ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.06.2006 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Tych wakacji to Ci zazdroszczę. Ale z tymi wakacjami to trochę przesadziłaś Żaba zazdroszczę Wakacji, ja też tak chcę. A najbardziej tych 2 miesięcznych wakacji Żabcia to już cios poniżej pasa.... No wlasnie! A co Wy wszyscy o tych wakacjach??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.06.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A co Wy wszyscy o tych wakacjach??????????? Bo my nie mamy tak dobrze Rany co to by było gdybym teraz miała te dwa mce wakacji Aż trudno yto sobie wyobrazić, tyle wolnego nie to co pstrykanie sie po dniu a raz w roku dwa tygdnie bo trzeba, gdyby nie fakt że taki obowiązek to podejżewam, ze dwóch tygodni rzeem mało kto by miał Więc doceniaj to co masz i wykorzystaj na odkarmienie się za rada bogusa i sie nie przemęczaj ZPozdrówak Fajnie u ciebie już I ja też myślę, ze wnętrza to u ciebie będa wystrzałowe nie proste i zwyczajne Jakoś tak mi na estetkę pasujesz Miłego wakacjowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.06.2006 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Andrzejko..pewnie że się cieszę, że mam długie wakacje.. A z tymi wnętrzami to zaczynam wątpić,czy uda zrobic się to co planuję..mało fachowców z głową... Czasem myślę, że może sama nauczę się czegoś..np. robienia tynków dekoracyjnych albo stiuków...z plastyki zawsze miałam 5.. Spróbować? Pozdrawiam i 3mam kciuki żeby u Ciebie wszystko pomyslnie się potoczyło Ja naprawdę jestem za chyda, że też coś wspominasz o tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.06.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Żabciu jak na mój gust to jesteś ok i super wyglądasz , nie masz co sie pzrejmowac , no co ty, niejedna by ci zadrościła, a i ja choć nie uważam sie za kobbitkę przy kości od męża nie raz słysze że jestem gruba Z mojej strony to było tylko nawiązanie do wypowiedzi bogusa a z jfgo podejżewan tylko był komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.06.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A z tymi wnętrzami to zaczynam wątpić,czy uda zrobic się to co planuję..mało fachowców z głową... Czasem myślę, że może sama nauczę się czegoś..np. robienia tynków dekoracyjnych albo stiuków...z plastyki zawsze miałam 5.. Oj - cala prawda. Mysle podobnie - trza bedzie samamu zakasac rekawy Mi juz np. elektryk wczoraj zaspiewa, ze zamontowac oswietlenia w jedej z moich scienek z wymurowanymi wnekami sie nie da! Ja mu na to rzucilam garscia pomyslow. Ale montowac bedziemy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.06.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Żaba a ty myśliśz, że ja będę szukać kogoś od tynków !!!!!!!! nigdy, nie dosć, że biorą 13-14 zł/m2 to jeszcze terminy mają pozawalane i łachę ci zrobi, że przyjedzie wycenić. Sama kupię tynk i na urlopie zaczynam od gazrażu z pomocą rodziny zaoszczędzę z 6 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.06.2006 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Żaba a ty myśliśz, że ja będę szukać kogoś od tynków !!!!!!!! nigdy, nie dosć, że biorą 13-14 zł/m2 to jeszcze terminy mają pozawalane i łachę ci zrobi, że przyjedzie wycenić. Sama kupię tynk i na urlopie zaczynam od gazrażu z pomocą rodziny zaoszczędzę z 6 tyś. Iwonko, wiesz że to strasznie trudna i ciężka praca? Poradzicie sobie? Wytynkować ściane żeby była idealnie prosta nie jast tak łatwo....potrzeba dużego doświadczenia.... Szczerze mówiąć, ja bym się tego nie podjęła...co innego malowanie..zawsze można łatwo poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts