Aga J.G 29.06.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A najgorsze to tynkowania są sufity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.06.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Tynkow to ja tez nie dalabym rady wykonac (jeszcze takich filcowanych bo nie chce na nie nakladac galdzi ) - nawet z pomoca rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.06.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Rzaba - jeden z najlepszych fragmentów Twojego dziennika to opis jak należy oklejać okna. Mianowicie, że przygotować trzeba "folię malarską grubę". Poważnie - bosko napisane to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.07.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 "Żaba ??????? Wyplewisz dzisiaj te bukszpany????" :-usłuszałam głosne pytanie........ nie ma to jak drastyczny powrót do rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Żaba, czyli przerwano Ci "lekcję poglądową" z ogrodnictwa . Jaka szkoda ... Gratuluję założonej elektryki ! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.07.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 "Żaba ??????? Wyplewisz dzisiaj te bukszpany????" :-usłuszałam głosne pytanie........ nie ma to jak drastyczny powrót do rzeczywistości a ci ogrodnicy to naprawde czy Ci się śniło ??? może to jakie omamy były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.07.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 może to jakie omamy były ? napewno omamy tyle przyjemnosci na raz to jest niewytlumaczalne, tym bardziej jak spojrze na ogrodnikow ktorzy robia u sasiadow... a moze poprostu piwa za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.07.2006 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Dziewczyny! Oni byli naprawdę.... A jak zerali w moja stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.07.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Ach - te marzenia I brutalny powrot do rzeczywistosci Super, ze elektrycy sie spisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 02.07.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Żaba - pobuuudkaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2006 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Żaba - pobuuudkaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!! co jest???? gdzie ja jestem?????? gdzie ogrodnicy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 W brutalny sposób zostałaś przywrócoan do brutalnej rzeczywiśtości Gratki zakończenia etapu pt. Elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 03.07.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Hasło: "Żaba ??????? Wyplewisz dzisiaj te bukszpany????"Odzew: "Taaaa!! Podaj kanister z benzyną i zapałki!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.07.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Żaba, a jak ty sprawdzałaś czy płynie prąd? Zwierałaś przewody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2006 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Żaba, a jak ty sprawdzałaś czy płynie prąd? Zwierałaś przewody?? noooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.07.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Żaba mało ci,ż ena taką ilośc ogrodników popatrzyłaś to jeszcze nie chciało sie plewić bukszpanów No i masz rację wszak są wakacje Odpoczywaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 04.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 "Żaba ??????? Wyplewisz dzisiaj te bukszpany????" :-usłuszałam głosne pytanie........ I nagi tors najprzystojniejszego ogrodnika przysłonił mi słońce... Zwinnym ruchem ześlizgnęłam się z leżaka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 05.07.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ...widziałam jak jego błyszczące od potu, muskularne ciało pochyla się nade mną. Nie wiem czy to ta jego muskulatura,czy ten upał, czy martini mnie tak osłabiło, miałam siłę tylko westchnąć głeboko i oczy zaszły mi mgłą. Lecz po chwili oprzytomniałam, gdy w rękę wsunął mi coś twardego i długiego; otworzyłam oczy - był to trzonek od grabek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2006 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ...widziałam jak jego błyszczące od potu, muskularne ciało pochyla się nade mną. Nie wiem czy to ta jego muskulatura,czy ten upał, czy martini mnie tak osłabiło, miałam siłę tylko westchnąć głeboko i oczy zaszły mi mgłą. Lecz po chwili oprzytomniałam, gdy w rękę wsunął mi coś twardego i długiego; otworzyłam oczy - był to trzonek od grabek... DOBRE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2006 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 " I nagi tors najprzystojniejszego ogrodnika przysłonił mi słońce... Zwinnym ruchem ześlizgnęłam się z leżaka.... dobrze Ci idzie adaman...kontynuuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts