kolo 14.05.2005 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Nie chciałbym zapeszać ale wydaje mi się, że WYGRAŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 14.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Dzisiaj mój małżek był na działce i zauważył, że mrówki wędrują po tynku do góry. Gdzie mam posypać proszkiem IXI albo do pieczenia? Wzdłóż całego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo 15.05.2005 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Dzisiaj mój małżek był na działce i zauważył, że mrówki wędrują po tynku do góry. Gdzie mam posypać proszkiem IXI albo do pieczenia? Wzdłóż całego domu? Wysyp tylko tam skąd wychodzą. Polecam MRÓWKOFON - u mnie pomogło. Pamiętaj tylko, żeby do tego preparatu piesek, kotek, lub co gorsza dziecko się nie dorwało. Nie poddawaj się - walcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts