Gość 29.11.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja zapłacę 18-20 zł/m kw - dach czterospadowy, z przybiciem łat, dachówka karpiówka, pow. dachu 280 m kw. .... A we Wrocławiu chcą już 70 zł/m kw dachu. Jak to dobrze mieszkać na prowincji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemoBDG 13.12.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 pod Bydgoszczą, jesień 2004, cena 25zł/m2 W tym: pokrycie folią wysokoparoprzepuszczalną, przybicie łat i kontrłat, pokrycie dachówką wraz z obróbkami dekarskimi (kosze, pas nadrynnowy itp.), założenie rynien (bez rur spustowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WanKon 14.12.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Od folii po dachówke ceramiczną 25zł/m2,ale dodatkowo kilka stuwek za obróbki komina,okien, rynny. Podobno najlepszy w branży,ale poprzedni szef firmy tez wszystko wiedział (cyt. z tymi izolacjami to przesada. przecierz tu piach, a za dobrze nie może być zrobione). Na pewno nie pójdzie do nieba choć chodzi na pielgrzymki. Okol. Kutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korba 26.12.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Bonzai poszukaj firm z okolic Poznania w Śremie za m2 biorą 20-24 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.12.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ja zapłacę 18-20 zł/m kw - dach czterospadowy, z przybiciem łat, dachówka karpiówka, pow. dachu 280 m kw. .... A we Wrocławiu chcą już 70 zł/m kw dachu. Jak to dobrze mieszkać na prowincji... 70zl???? eee to lekka przesada. Ja wlasnie robie dach 2 km od Wroclawia - dachowka Creatona (podono ciezka do ciecia) - place 33zl/m za wszystko lacznie z oknami, rynnami itp.-mam ok 300m - w tym wykusz i 2 lukarny. Za betonowa dachowke placilabym jeszcze z 1zl mniej. A tak w ogole to pod wzgledem ceny najlepiej byloby robic dach na wiosne-wtedy jak rozmawialam z dachowcami to ceny byly kilka zl nizsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts