ANGA 23.10.2002 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Nie miała baba kłopotu...i wywierciła sobie studnię. Chyba trafiliśmy na nieuczciwego studniarza. Mamy wywierconą studnię na 20m. Nie była ona uruchomiona od razu bo nie mieliśmy jeszcze prądu. Po trzech miesiącach włożyliśmy pompę, w której zepsuły się wirniki bo studnia jest zapiaszczona. Po trzykrotnym usuwaniu piasku przez studniarzy za każdym razem piasek uzupełnia się do 13m. Właściciel polecił zostawić nam pompę na 13m bo woda jest. Nam jednak coś tu "nie gra". Dzwoniłam do dwóch innych studniarzy, ktorzy stwierdzili, że jest źle wykonana studnia, zły filtr.Zwracam się do Was z prośą o kontakt do osób, które mogą mi coś w tej sytuacji podpowiedzieć lub do rzeczoznawców od studni bo tych nie mogę nigdzie znaleźć.PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 25.10.2002 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Niestety, nie bardzo wiemy jak Ci pomóc...Większość pewnie ma wodociąg. Ja mam studnię i podczas jej wiercenia cały czas się modliłam, żeby było dobrze. Ale wzięłam ekipę, która robiła u sąsiada i widziałam, ze woda leci...B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 25.10.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Czy to jest studnia 4" czy z kręgów betonowych (szeroka)? W jakim regionie Polski ją sobie umiejscowiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANGA 28.10.2002 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Jak się cieszę, że ktoś odpisał.Studnia-rura o przekroju 110mm. Wywiercona jest w województwie katowickim (byłym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts