marcelwindsurfer 12.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam Wszytkich Na wstepie przedstawie sie bo w koncu znalazlem Grupe dla mnie pomimo kilku wczesniejszych wizyt na forum. Nazywam sie Marcel i jestem warmiakiem ze krwi i kosci pomimo iz pomieszkuje z zona i kotem w Warszawie. Krzyzak ze mnie nie lada Po prawie roku szukania ogladania i pertraktacji znalazlem piekna dzialke rolna w okolicy Olsztyna - gmina Stawiguda Krotko powiem .... MNIAM Jestem najszczesliwszym posiadaczem dzialki na swiecie czyli jak kazdy tutejszy grupowicz ... dzialka jest milego rozmiaru 2,5 ha ... rolna nie zamierzam budowac sie w bardzo najblizszym czasie czyli pol roku ale mam nadzieje ze jak zaczne to wsiakne .... .... najwazniesze ze jest piekna i chyba zaraz sie tam z namiotem przeniose.... ... pozwole sobie jeszcze moze zadac jakies pytania grzecznosciowo by ewentualnie lub i nie otrzymac jaks podpowiedz zapomnialem dodac .... jestem laikiem w kazdej sprawie dotyczacej budowy budowania i wszsytkich z tym tematem zwiazanych milych rzeczy ...... pozdrawiam serdecznie marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts