korni6 12.05.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Czy moglby ktos pomoc i napisac co trzeba z czym wymieszac zeby otynkowac okno od zewnatrz? Nosze sie z zamiarem ich otynkowania odkad widzialam jak pare innych zostalo otynkowanych przez mojego majstra.... Rady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 12.05.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kup worek tynku cementowo wapiennego w hurtowni.W szczególności przy małych powierzchniach nie warto kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 13.05.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Jak zatynkujesz okno to nie będziesz nic widział .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinko 25.05.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 myślę że dobrym materiałem ( plastyczny łatwy w obróbce ) jest GTM lubGoldban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 25.05.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 ojjj robienie glifow, to istna masakra , piony, poziomy, i jeszce katy, trudno utrzymac jak cholera. Najlepiej sobie przybij, jaks listwe, na gorze i na dole, wyiponuj/poziomuj ja, sprawdz kat glifu, i w tedy tynkuj, po wstepnym zatarciu, wyciagnil listwy, uzupelnij ubytki, i zatrzyj na gotowo Niech ludzie mowia co chca, ale ja wiem ze inaczej nie jestes w wstanie "wymiarow" utrzymac, a ze to na tle oscieznicy, to kazda nierownosc bedzie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małyarek 08.07.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 1cementu+2piachu+2wapna. Zgadzam się z tą wypowiedzią, że nic nie zobaczysz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 14.07.2005 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 myślę że dobrym materiałem ( plastyczny łatwy w obróbce ) jest GTM lub Goldban. Nie zapominaj, że Goldband to tynk gipsowy, którego NA PEWNO nie wolno dawać na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts