Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tynki akrylowe ZOLPAN.

Szukam pomocy, wiadomości , może ktoś ma doświadcenia jak wykonywać i czego się ustrzegać -mam nadzorować wykonanie tego a ja jestem holender od konstrukcji :wink:

Konkretnie chodzi to tynk DIAPOZON i TELSTAR na podłożu z płyt g-k

Może ktoś ma jeszcze jakieś namiary na dystrybutorów...ja szukam dalej.... :wink:

https://forum.murator.pl/topic/33353-tynki-akrylowe-zolpan/

Do zaoferowania mam duzo np.efekty firmy Zolpan ale o tym prywatnie natomiast tutaj jestem aby pomoc doradzic

przepraszam jezeli kogos urazilem moim postem

Producent Zolpan francja powłoka nie do zdarcia wyglad lusek lub jak kto woli skorupek jaj to o czym pisal poprzedni rozmowca to tynk japonski zwany tapeta natryskowa gotelem i jest rzeczywiscie kiepski ale ten francuski kladziemy w obiektach o intensywnym ruchu i naprawde ciezko go uszkodzic do nakladania bedziesz potrzebowal kompresor i pistolet do natrysku platkow do wyporzyczenia u dystrybutorow no i drugiej osoby do nakladania kleju

produkuja te tapety tez inni producenci STO MineralColor i jeszcze jacys inni nie pamietam

Ja pracuje na zolpanie

spróbuj złapac kontakt z krispodkarpacie

to specjalista tej branży ...

pzdr

https://forum.murator.pl/topic/33353-tynki-akrylowe-zolpan/#findComment-646767