Tomek_J 09.06.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Czarno widzę ich karierę na Allegro Mam nadzieję, że masz rację Właśnie otrzymałem mailika od nich: Dziękuję za wprowadzenie nas na forum dzięki Panu firma uzyskała darmową reklamę - z opisu jaki Pan umieścił nie wiele wynika i nie zrobi Pan nam swoim zachowaniem żadnej szkody. Fajna postawa, nieprawdaż ? Z faktu wygięcia skrzydeł, braku daszków i nie dających się ruszyć, odpadających rygli nic nie wynika ! Czyżby to były rzeczy tak typowe w tych produktach ?... Nie wypada nam obrażać Pana jako osoby prywatnej, ale kontakt z Panem nie należał do najmilszych. Cóż, ostra i stanowcza opinia, jaką wyraziłem po 4-tej zmianie teminu dostawy na pewno nie była miła, bo i miła być nie miała. Nie mam obowiązku wdzięczyć się i kłaniać w wersalskich ukłonach przed nierzetelnym dostawcą. "Mięsem" nie rzucałem, a że rozmówca usłyszał (w cenzuralnych słowach), co myślę o takim postępowaniu, to i dobrze. Szkoda, że - jak widać - spłynęło to po nim. PS. Szkoda że nie dopisał Pan że brama zrobiona byłą na wymiar i dlatego nalegaliśmy na jej odbiór. Prawda. Czy ten fakt jednak usprawiedliwia opóźnienia i niską jakość wyrobu ? Czy "na wymiar" oznacza, że dostawca może sobie sobie klienta taktować wg swego widzimisię ? P.S. No i zauważcie, że ani słowa o dostrzeżonych wadach i brakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor71 09.06.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ukończyłem, a własciwie ukończyła moja ekipa, ogrodzenie miesiąc temu. Wyszło 80zł za metr bierzący (40zł robocizna i tyle samo materiał) Podmurówka 50cm w gruncie i 20 cm na wierzchu, słupki malowane z kapturkami, siatka 3,5mm ocynkowana 1,5m wysokości, system naciągów też ocynkowany. Wygląda estetycznie i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 09.06.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 A ile płaciliście za 1 metr bieżący siatki 3,2 mm2 ?Ja dałem w okolicach Bydgoszczy 9 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 24.07.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 24.07.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 dobra cena Partner Gdzie to kupiłeś dokładniej i kiedy? W Koninie u producenta cena siatki (ocynk/oczko 50x50/2,8mm) 14 zł za mb. I taniej nie mogę dostać w okolicy, na allegro są tanie ale daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 24.07.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 W Zamościu koło Bydgoszczy ( dokładnie między Bydgoszczą a Rynarzewem ). Są tam dwie firmy produkujące tel. (52) 384-56-18 - tam kupiłem i 384-56-13. Zaznaczam że kupowałem przed sezonem - koniec zimy i na ogrodzenie 200 mb działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 24.07.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 dzięki, czy ta cena była netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 24.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Już brutto za metr kwadratowy czyli razy 1,5 wysokości siatki daje 13,5 za metr bieżący. Grubość 3,2 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.07.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Czarno widzę ich karierę na Allegro Mam nadzieję, że masz rację Właśnie otrzymałem mailika od nich: Dziękuję za wprowadzenie nas na forum dzięki Panu firma uzyskała darmową reklamę - z opisu jaki Pan umieścił nie wiele wynika i nie zrobi Pan nam swoim zachowaniem żadnej szkody. Fajna postawa, nieprawdaż ? Z faktu wygięcia skrzydeł, braku daszków i nie dających się ruszyć, odpadających rygli nic nie wynika ! Czyżby to były rzeczy tak typowe w tych produktach ?... Nie wypada nam obrażać Pana jako osoby prywatnej, ale kontakt z Panem nie należał do najmilszych. Cóż, ostra i stanowcza opinia, jaką wyraziłem po 4-tej zmianie teminu dostawy na pewno nie była miła, bo i miła być nie miała. Nie mam obowiązku wdzięczyć się i kłaniać w wersalskich ukłonach przed nierzetelnym dostawcą. "Mięsem" nie rzucałem, a że rozmówca usłyszał (w cenzuralnych słowach), co myślę o takim postępowaniu, to i dobrze. Szkoda, że - jak widać - spłynęło to po nim. PS. Szkoda że nie dopisał Pan że brama zrobiona byłą na wymiar i dlatego nalegaliśmy na jej odbiór. Prawda. Czy ten fakt jednak usprawiedliwia opóźnienia i niską jakość wyrobu ? Czy "na wymiar" oznacza, że dostawca może sobie sobie klienta taktować wg swego widzimisię ? P.S. No i zauważcie, że ani słowa o dostrzeżonych wadach i brakach...ale chamstwo Szanowy Panie, wynika wiele złego dla panskiej firmy, gdyz i ja planowąłam zakup u Was, na szczescie zostałm w pore uprzedzona, równiez planuje poinformowac pozostałych moich znajomych, zeby nie zblizali sie do Waszej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 24.07.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 ta firma to jakaś pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.07.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 CENTRUM OGRODZEŃ, dawniej KAMAR S.C. z miejscowości Dębe Właśnie otrzymałem mailika od nich: Dziękuję za wprowadzenie nas na forum dzięki Panu firma uzyskała darmową reklamę - z opisu jaki Pan umieścił nie wiele wynika i nie zrobi Pan nam swoim zachowaniem żadnej szkody. A ja tę odpowiedż rozumiem tak: firma przyznaje, że zawaliła, tylko uważają że i tak za mało o nich napisałeś . Tomek_J jesteś za delikatny Myślą, że to reklama??? To i z myśleniem u nich żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MINKA 12.08.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Kurczę, jak fajnie że jesteście.Właśnie dzisiaj miałam zamiar zamówić u nich siatkę. Ale w takiej sytuacji - nie pojadę do Centrum Ogrodzeń.A może ktoś z Was poleci jakiegoś dostawcę siatki w okolicach Mińska Mazowieckiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkm 12.08.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Ostatnio kupowałem siatke w Poznaniu ul. Ostatnia. Oto kawałek cennika: SIATKA OCYNKOWANA POWLEKANAw kolorze zielonym , brązowym , niebieskim , czarnym , szarym . oczko 55x55, średnica drutu 2,8 mm (1,8mm) - 4,60 zł/m2 + VAT (zielona) . OCZKO 60X60, średnica drutu 2,8mm (1,8mm) - 4,10 zł/m2 +VAT (zielona) · oczko 60x60, średnica drutu 3,1 mm (2,0mm) - 5,20 zł/m2 + VAT · oczko 55x55, średnica drutu 3,1mm(2,0mm) - 5,30 zł/m2 + VAT . oczko 60x60, średnnica drutu 3,3mm(2,2mm) - 5,70 zł/m2 + VAT(zielona) · oczko 60x60, średnica drutu 3,6 mm (2,5mm) - 6,40 zł/m2 + VAT . oczko 55x55, średnica drutu 3,3mm (2,2mm) - 6,20 zł/m2 + VAT(zielona) · oczko 55x55, średnica drutu 3,6 mm (2,5mm) Mają wszystko co potrzeba,i w ciekawych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MINKA 12.08.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Dzięki - ceny są bardzo... w porządku. Zaraz ich zlokalizuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 12.08.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 witam, w okolicach Lublina chcą za siatkę z drutu ocynk. fi 2,5 + otulina PCV, razem z montażem (słupki, naciągi, drut, piach, cement - wszystko w cenie) 30 PLN. Za krawężnik pod siatka liczą sobie od 15 do 20PLN (również z materiałem).Furtki, bramy są liczone oczywiście oddzielniepozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 23.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No to ja bardzo proszę o namiary. I może jeszcze krótko o tym czy ekipa robiła u Ciebie ogrodzenie i jakie są tego efekty! Pozdrawiam! Dominia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 24.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 witam, w okolicach Lublina chcą za siatkę z drutu ocynk. fi 2,5 + otulina PCV, razem z montażem (słupki, naciągi, drut, piach, cement - wszystko w cenie) 30 PLN. Za krawężnik pod siatka liczą sobie od 15 do 20PLN (również z materiałem). Furtki, bramy są liczone oczywiście oddzielnie pozdrawiam Tomek Oj chyba powinieneś jeszcze raz zapytać o cenę bo nie bardzo chce mi się wierzyć aby firma chciała dokładać do interesu - bo za 30zł to nawet materiału się nie kupi na 1mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 24.04.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Pomocy!!! Czy firma: CENTRUM OGRODZEŃ, dawniej KAMAR S.C. z miejscowości Dębe,to ta sama firma, co: CENTRUM OGRODZEŃ - SKŁAD FIRMOWYWielgolas Duchnowski/k. Halinowa??? Szukam wykonawcy ogrodzenia z siatki i znalazłem tą drugą firmę na Allegro, ale przeczytałem tu o firmie używającej tej samej nazwy i nie wiem, czy to ci sami, tylko z drugą (lub nową) siedzibą??? Może macie jakiegoś sprawdzonego wykonawcę ogrodzenia. Potrzebuję na już. Do ogrodzenia mam około 50 m na Białołęce i około 130 m w okolicy Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Czarno widzę ich karierę na Allegro Mam nadzieję, że masz rację Właśnie otrzymałem mailika od nich: Dziękuję za wprowadzenie nas na forum dzięki Panu firma uzyskała darmową reklamę - z opisu jaki Pan umieścił nie wiele wynika i nie zrobi Pan nam swoim zachowaniem żadnej szkody. Fajna postawa, nieprawdaż ? Z faktu wygięcia skrzydeł, braku daszków i nie dających się ruszyć, odpadających rygli nic nie wynika ! Czyżby to były rzeczy tak typowe w tych produktach ?... Nie wypada nam obrażać Pana jako osoby prywatnej, ale kontakt z Panem nie należał do najmilszych. Cóż, ostra i stanowcza opinia, jaką wyraziłem po 4-tej zmianie teminu dostawy na pewno nie była miła, bo i miła być nie miała. Nie mam obowiązku wdzięczyć się i kłaniać w wersalskich ukłonach przed nierzetelnym dostawcą. "Mięsem" nie rzucałem, a że rozmówca usłyszał (w cenzuralnych słowach), co myślę o takim postępowaniu, to i dobrze. Szkoda, że - jak widać - spłynęło to po nim. PS. Szkoda że nie dopisał Pan że brama zrobiona byłą na wymiar i dlatego nalegaliśmy na jej odbiór. Prawda. Czy ten fakt jednak usprawiedliwia opóźnienia i niską jakość wyrobu ? Czy "na wymiar" oznacza, że dostawca może sobie sobie klienta taktować wg swego widzimisię ? P.S. No i zauważcie, że ani słowa o dostrzeżonych wadach i brakach... za duza bezkarnosc u nas panuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 25.04.2006 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 bobo30: Ja też bardzo proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts