HARY 23.10.2002 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Bez zbędnego wyjaśnianania szczegółów, potrzebuję nadproża nośne do betonu komórkowego (nie Ytong) na już ! Wymiar 24*24 długość 1.50 i 2.25 m. Pomyślałam o Ytongu ale cóż, nigdzie tego nie ma na składach trzeba zamawiać. Wylewanie nadproży na placu budowy odpada, wykorzystanie do tego kształtek U z tych samych względów też. Może ktoś ma jakiś rozsądny pomysł czym zastąpić oryginalne nadproża. Liczę na to, że co kilka głów to nie jedna i ktoś zasugeruje mi coś mądrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 23.10.2002 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Optiroc robił z keramzytobetonu kiedyś takie nadproża. Były chyba innych długości, ale można było przycinać na wymiar na budowie. Nie wiem czy ktoś ma coś takiego na składzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 23.10.2002 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 No a jak się to to ma do pomieszania materiału. Budynek z betonu komórkowego a nadproże z keramzytobetonu. Nie wiem czy tak można. Zna ktoś odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 23.10.2002 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Wizualnie będzie się różniło, ale czy to wielkie pomieszanie. To tylko beton. Zamiast żwiru keramzyt. Dzięki temu jest dużo lżejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgb 25.10.2002 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Hary, jeśli to jeszcze aktualne, to ja mam wolne nadproże Ytonga 24x24x150 - Warszawa. Jeśli jesteś zainteresowany, to napisz na [email protected].Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 25.10.2002 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Dzięki za zainteresowanie ale już zamówiłam nadproża z Ytonga. Potrzebuję ich razem 8 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts