lafcadio 12.05.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Potrzebuję (na gwałt) porządny czyszczony od góry syfon wannowy - myślałem o McAlpine click clack - co sądzicie, a może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Potrzebuję (na gwałt) porządny syfon wannowy,a może coś innego? No, no Lafcadio - tego się po Tobie nie spodziewałam . A miałam Cię za porządnego faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 12.05.2005 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika no wiesz ... (Znamy się przecież nie od wczoraj... ) Ale syfonik McAlpine ktoś ma ? A u Ciebie co w wannie zamontowano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 U mnie jeszcze nie zamontowano, ale się zamontuje syfon chyba firmy .......Cholera, zapomniałam a mam już kupiony.Przypomnij mi jakie są firmy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pajak_Tom 12.05.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Hej Dal mnie te wszystkie wynalazki typu " click-clack" sa raczej nie doprzyjęcia. U brata po dosłownie 6-miesiecznym użytkowaniu już sie dokładnie nie zamyka i puszcza wode. Na plus może tego syfonu jest to ze w wannie siedział i siedzi jeszcze mały bobas wiec może cos zmajstrował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Wiem Mam Hansgrohe, ale nie wiem czy clik czy clak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pajak_Tom 13.05.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witam Ja zamierzam u siebie zamontować najzwyklejszy syfon - ale chiałbym aby miał ozdobny korek na otwór przelewowy - ale takich NIE MA Jak jest jakiś fajny to właśnie typu clik.. lub na żyłke. Jedno rozwiazanie na to jest - kupić dwa i przerobić - ale to koszt 80+20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts