Waldon 12.05.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 sory że zaśmiecam naowym topikiem ale w pokrewnym topiku pytnie ginie w gąszczu dyskusji.wracając do pytania to chce się dowiedzieć czy warto w to wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo 12.05.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Mam i działa od pażdziernika więcej będę mógł powiedzieć za parę lat niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 24.05.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 I co z tym Valsirem? Też mi to zaproponowano do podłogówki jako rurki z wkładką Al (system Valpex). Cena mb fi 16 - 3.70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 24.05.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 No i wlasnie są z tym 2 klopoty:1/ Znawcy na tym psy wieszają, a u mnie, póki co - dziala od roku.2/ Tania rura o niczym nie swiadczy. O koszcie decydują złączki. Te o ile wiem, wcale u Valsira nie są tanie. Do kalkulacji potrzebna jest kompletna wycena systemu, samą rurą nie ma sięco sugerować. Uwaga na takie pulapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 24.05.2005 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 zastosował bym ją na podłogówkę to tych złączek nie byłoby tak wiele. tylko kwestia jakości czy warto się w to pakować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 24.05.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 wybieram pomiędzy wavin pex-al-pert, uponor- unipipe oraz Valsir system valpex i za żadne skarby nie mogę się zdecydować.Powiedzcie jaką folię aluminiową kupowaliście, czy kupicie. Cena folii jest straszna ok. 14 zł. za metr kw. wavina z podziałką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VPS 24.05.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 rafallogiJeśli chodzi o samą folię aluminiową (bez styropianu) to cena katalogowa foli wavina za 1m2 3,75 zł nettoZa 14 zł to możma kupić płytę systemową gr.5cm z folią aluminiową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IrekS 31.05.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam, czy po 6 latach ktoś ma jakieś nowe spostrzeżenia nt tego włoskiego producenta rur ? Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts