robertb 12.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kochani, jak w pytaniu. Co wybrac? Mam zamiar kupic deski debowe bezklasowe za 70zl z Wolomina. Czy to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REX RoD 12.05.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 hmm... bezklasowe, tzn takie, które nie spełniaja zadnych norm zarówno co do wymiarów i co do zawilgocenia? Jeśli tak, to gratuluje odwagi. Ja tam wolałbym panele. Za 50 zł dostaniesz całkiem ladne imitujace drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 13.05.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 A ja wybrałabym deski Wzięłabym fachowca, który kładłby mi te deski i on by ocenił, czy coś się z tego da zrobić. Co do wilgotności, to przecież zależy, kiedy będą kładzione, mogą jeszcze wyschnąć, a może już są w miarę suche (to przecież da się sprawdzić). To wcale nie jest taki zły pomysł (jeśli oczywiście ta cena jest rzeczywiście atrakcyjna - nie mam rozeznania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 13.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 a ja bym wzięła parkiet przemysłowy, ewentualnie parkiet dębowy II gat można kupić za około 65-75 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKinga 13.05.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Wybrałabym parkiet. Za tę cenę (którą podajesz), z VAT-em pewnie będzie troche wiecej, możesz mieć piękny debowy parkiet II klasy (bez sęków) ze STOLDOM-u w Wołominie (o odpowiedniej wilgotności!). Natomiast bezklasowe deski ...to duże ryzyko. W razie czego nawet niebędziesz mógł tego reklamować bo zawsze argumentem będzie, że tobezklasowe. Poza tym drewno "pracuje " i deski będą skrzypiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts