sebo8877 09.02.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Witom ludziska najsedecznij jak yno umia. Przeroszom Was za moja dłużsoz nieobecnośc ale wiycie jak to jes jak sie remontuje chłaupa - tu trza zajechac tam zajechac to zrobic tamto zrobić. Tak samo jak Wy łoncza sie z tymi wszyskimi kierzi staciyli kogos w tej slaskij tragedii - ale tak jak pisze bodzio za dużo wrzasków i hukow kole tego sie robi. ZYcia im nie wrocymy - teraz trza sie zastanowić co zrobic żeby tako tragedio sie nie powtórzyła. Tyn nasz piekielny rzond - robi to co robi niby kontroluje te wszyski hale - ale jakos dziwnie one bulom sie dali ???? Tak jak ftoś powiedzioł niedowno - wnosza społeczny apel "NIE odśnieżać dachu SEJMU !!!" Co do śniega to u mie na podkarpaciu na mojij drodze wczora zumiynty mialy 3 m - wirnik aż z Rzeszowa przijechoł coby my mogli do chałup dojechac. Dziynki Bogu dzisio już ni ma wiatru i zumiynta sie nie bydom robić. Bezmała ta Zima mo sie skonczyć za 4-5 tydni - dej Boze żeby tak było już mi bokiym wylazuje te szuflowani zamarznytej wody Ale co skończy sie zima zacznie sie lato i zas bydymy musieli z tymi kosiarami wyjechac na te trowniki bo te zielone bydzie rosło - i zaś napeno ftos powiy że mu źle . I jakby tyn Ponboczek nie robiył i tak wszystkim nie wygodzi. Najważniejsze żeby kożdy z nas był zdrowy i nie boł sie roboty Pozdrowiom serdecznie Sebo8877 Zumiynt - zaspa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.02.2006 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Z okazyji łodpustu w Bieruniu wklejom wom pieśniczka do świyntygo Walentygo- patrona 400- letnigo kościółka Bieruńskigo Pieśń "O tym świętym Walencinie" O tym św. Walencinie,wielka sława o Nim słynie. Jaki On to prześliczny był,oliwnemu drzewu podobny był. Panny mu się dziwowały,wielkie dary Mu dawały. A On na dary nic nie dbał,przy Bożym Słowie zawsze został. Prosił Boga Wszechmocnego,by przemienił piękność Jego. Pan Jezus Go w tym wysłuchał,Św. Walenty księdzem został. Gdy pierwszą Mszę celebrował,wielki wrzód Go nagabował. Rzucało nim po kościele,od ołtarza aż po sienie. Panny Mu się dziwowały,i tak sobie rozmawiały. Nie jest to Walenty Święty,ale jest to czart przeklęty. Gdy te słowa wymówiły,to się w kamień obróciły. Amen, amen tak nam Bóg daj,byśmy przyszli w niebieski raj. Byśmy się w niebo dostali,z św. Walentym, królowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.03.2006 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 ŁÓŻKO ŁÓŻKO TO MEBEL STARY JAK ŚWIAT,U NOS TYŻ ZWANY PRYKOLYM.NIY JEST TO PRZECA ZWYCZAJNY GRAT,A CZASYM NAWET HISTORIA POKOLYŃ. W ŁÓŻKU SIĘ ZOWDY WSZYSTKO ZACZYNO, CZY TO POD DEKOM CZY POD PIERZINOM. NIYSTETY W ŁÓŻKU ŻYCIE TYŻ GAŚNIE, JAK PRZIDZIE DOTRWAĆ TYN MOMYNT WŁAŚNIE.JUŻ MAŁE DZIECKO SKOKO W ŁÓŻECZKU,MAJĄC DOKOŁA PEŁNO ZABAWEK.WTEDY RODZINA SIEDZI PRZI DZIECKU,I PATRZY W NIEGO JAK W NIEBA SKRAWEK. ŁÓŻKO TRZA DZIELIĆ ZE SWOJOM BABOM, TO PRZECA ŚWIYNTY TWÓJ OBOWIĄZEK. CZASYM JEST FAJNIE, A CZASYM SŁABO, TAKI JEST PRZECA MAŁŻYŃSKI ZWIĄZEK.JEDYN MO ŁOŻE IŚCIE KRÓLEWSKIE,DRUGI TAKIGO NIY CHCE I WE ŚNIE.NIYKIERYM STYKNIE WIYŃZIYNNO PRYCZA,INNYM TRZA ŁOŻA SWEGO UŻYCZAĆ. PRZIKRE NIYSTETY ŁÓŻKO SZPITALNE, CZYNSTO TYN CHORY MUSI POCZEKAĆ. SOM TO TENASZE REALIA FATALNE, NAWET NA ZDROWIE ZAPOMNISZ NARZEKAĆ.DUŻO MO LUDZI PROBLYM NIYMAŁY,BY JAK NOJWIYNCYJ TYCH LATEK DOŻYĆ.WAŻNYM JEST JEDNAK MORAŁ WSPANIAŁY:BY W SWOIM ŻYCIU NIY CUDZOŁOŻYĆ! autor - Henryk Polok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.03.2006 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 O tym jak ... uniknołek ... WOJNY DOMOWY gorszej od światowyj Tak do prowdy to jo som sie dziwia, czamu jo niy był na tym trefie w wawie. Juzech mioł narychtowany paszport i koperta , jakby niy chcieli mnie puśćić na bramie , kupiłek sie żyletki i pachnidła coby niy robić wsi w mieście, nawet zoki miołek wybiglowane....A oprócz tego :dlo wszyckich samców psycholi miołek napoju z wiagrą do wolidlo pacjyntów z lazaretu - sok z Weronki zamiast maszkietówdlo moderów śmiatek do wymiatanio dlo pismaków gynsie pióra do szrajbowaniodlo missek blank nowe półmiskidlo misterów- stare handmikserydlo blondinek woda farbiono, dlo brunetek ...utlenionodlo łysych szampon na "porost włosów", dlo brodatych - krauza osówdlo zmarzniyntych tyju ze sztromym , dlo rozprażonych - herbatka z bromymdlo młodych mlyko i mietła z mierzwy, dlo starych - kryka z wierzbydlo Nikoli klocki lego łod omy , by pokozała jak sie buduje domya dlo siebie oczywiście ... kufla i pełno flaszek w kiście Tak jużech był jak supermen objuczony, a ty nogle słysza łod ... pra żonyTe bodzio !! ziymnioki naszkrobane ?a gorki pozmywane ?łapej sie za te PRONTO !!a wto haziel posprzonto ?Wiync sami widzicie jako tukej na ślonsku ciynżko dola i slonzoka i ...gorolacoby wojny domowyj niy wywołać, musiołek wszytko wypakować i do szrancku schowaćAle ... jak jeszcze trocha pożyjymy to sie wkiejś trefiymy i beczka piwa wypijymy. ps. kończa i leca , bo mi wodzionka skipieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Bodziu, tym razem masz odpuszczony cinżki grzych choć ja farorz nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.03.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Fto ni mioł kaca ni wi co to smutek. Kie kufo drewniano, łocka ropom skute. Moze som i tacy co kaca ni mieli ,lec co łoni culi ? Co łoni widzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.03.2006 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Raport z wypadku na budowie Jedyn murorz połamoł se rynce , szłapy i połobijoł głowa. W raporcie z wypadku napisoł co mioł sniyść cegły z dachu 3 piyntrowyj chałpy na ziemia. Załadowoł je do beki i kcioł je łopuścić za pomocą liny zamocowanyj na bloku trzymiąc lina na dole. Nogle łokazało sie, że beka z cegłami jest ciynższo łod niego i łon pofurgnoł z liną do góry a …beczka z cegłami dół . Po drodze poobijoł głowa o beczka i polecioł aże do krążka, kaj palce połodziyroł o krążek. W tym czasie na dole z beczki wypadły cegły i pusto beczka pofurgła zaś do góry a łon na dół i zaś sie strzaśli ło się, a łon połamoł kostki u szłapy. Potym łon spodł na cegły, co sie wysypały, a beka pofurgła aże do …bloku. Jak się połobijoł ło ta kupa cegieł to … puścił lina z beczką , wtoro … spadła mu na głowa. Jo bych cheba tego nie przeżył… Jak wtoś chce posłuchać orginalnygo nagranio ( mp3 - 3,5 mega), to mu pośla emalią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.03.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Dawaj Bodziu, mnie możesz przysyłać bez pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.04.2006 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dawaj Bodziu, mnie możesz przysyłać bez pytania posłałem Ci emalią , ale nie wiym czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.04.2006 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Z pamiyntnika młodygo karlusa Pierona jak tyn czas leci... Minyło dokładnie 20 lot , wkiedy moja frelka pedziała mi , że jej do matury zostoł ino miesiąc a łona jest ...w ciąży. Zamurowało mnie wtedy , pytom sie twardo z kim ? a łona , że ze mną. Jo sie spomiarkowoł , że mnie cygani , ale nic..., godom jej , że musi se jakoś poradzic sama , bo jo ...ida do wojska na 2 lata. Wtedy łona godo mi , że może jest w ciąży, ino nie wiy dokładnie z kim. Rąbło mie to festelnie ale nic , jo zaś jej godom , że ida do wojska , ino nie wiym dokładnie czy na dwa lata , czy na trzy. Wtedy dziepiero łona mi godo , że to prima aprillis , a jo tyż jej godom , że żartowołek. Problem był ino taki , że jej sie prima aprillis udoł, a mnie nie , bo za pora dni dostołek bilet do woja , ale ino ... na 2 lata frelka - dziewczyna spomiarkować - zrozumieć festelnie - mocno dziepiero - dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dawaj Bodziu, mnie możesz przysyłać bez pytania posłałem Ci emalią , ale nie wiym czy doszło Bodziu doszło, ale nie po Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.04.2006 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Dawaj Bodziu, mnie możesz przysyłać bez pytania posłałem Ci emalią , ale nie wiym czy doszło Bodziu doszło, ale nie po Śląsku nie wiym jak Ty ale jo pękołek ze śmiychu - w krakowie i w wa-wie też mają poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.04.2006 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 O...wypadkach 1. Romboł górnik klocek, romboł go pod ścianomI przi tym rombaniu ciulnoł się w kolanoŻe go zaskoczyło to nogłe zdarzynieNa wcześniejszy wyjazd dostoł pozwolynie. 2. Poszoł se przekopym, jak mamlas po szynachA tu na zakryncie „dup” w niego maszynaKieby się obejrzoł za siebie do zadkuTo by boł uniknoł przikrego wypadku. 3. Stanoł i nadepnoł na kulok urżniyntyI gwość zaruściały wloz mu aż do piyntyMusioł borok siednońć na okorkow kupieZaroz poczuł drzizga w swojyj chudyj .... 4. Górnik aże skoczył, hełm mu ślecioł z głowyI ciulnoł tom głowom w ring od obudowyBuła mu wylazła na pośrodku glacyStraciył równowaga i ciulnoł na cacy. 5. Jak lecioł na plecy, chycił za kolejkaPelec mu prziczasła jakoś k... belkaChycił za betonik, kiery wisioł z krajaBetonik wylecioł, i dostoł nim w jaja. 6. Droty co tyczały, wlazły mu do miechaTrza mieć k... noga pierońskigo pecha Jeszcze zdonżył chycić jakoś deska z tyłu Półka go prziczasła i ćwierć tony pyłu. 7. Godajom – wypadki, niy chodzom paramiJak to jest naprowda słyszeliście sami Tak jest niebezpieczno robota górnikaNiy rób nic na dole unikniesz ryzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 08.04.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Bodziu, nareszcie wiem czymu robisz na grubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.04.2006 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 TAKI CHŁOP taki chop jak łon bół ciyngiem gorzoła piół terozki go nimagryzie go ziymia a godołek mu godołek nie pij, a łón durch piół taki chop jak łon bółnockami w szkata grołterozki go nimagryzie go ziymia a godołek mu godołekniy groj, a łón durch groł taki chop jak łon bółino na rajdy szołterozki go nimagryzie go ziymia a godołek mu godołeknie idź, a łóń durch szoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.04.2006 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 CYC chocbyś mnie piłom porżnoł w półchoćbyś mnie durch po ryju prołjo cie byda kochałabo jo jest twoja staro baba , twój cyc ref: więc nie odchodź ode mnienie każ czekać nadaremniejo cie byda kochała bo jo jest twoja staro baba , twój cyc choćbyś mnie przerobił na nicichoćbyś nakopoł mnie do rzycijo cie byda kochałabo jo jest twoja staro baba , twój cyc chocbyś wycieroł nos do gardinychoćbyś wyciepoł mnie z pierzynyjo cie byda kochała bo jo jest twoja staro baba , twój cyc chocbyś sie na mnie rył jak wółchoćbyś mnie durch do gęby plułjo cie byda kochała bo jo jest twoja staro baba , twój cyc choćbyś mnie durch i kablem prołchoćbyś mnie durch do łóżka lołjo cie byda kochała bo jo jest twoja staro baba , twój cyc choćbyś mnie bez pomocy rąkskrzywdził jak kiedyś Kaziu Bąkjo cie byda kochała bo jo jest twoja staro baba , twój cyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Hm...bez pomocy słownika nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.04.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Bodziu, proszę o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.04.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Bodzio mi podpowiedział, że durch = ciągle w życiu bym nie zgadła i wiem już co to rzyci Tomku, Ty to bez problemu, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.04.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Spędziłem sporo czasu na Śląsku. Wielokrotnie byłem na grubie. A wiesz czym się różni górnik od dolnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts