tomek1950 01.09.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.09.2005 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 W wojsku Zaczna łot tego, że na ślonsku i w górach godo sie czasami kruca fuks abo kruca bomba . Poranoście lot tymu, jak żech był w wojsku, miołek czasami służba dyżurnygo podoficera lub jego pomocnika. Roz pisorz dowódcy kompanii wypisoł mnie i kolegi na służba podoficersko a potym na apelu wyczytoł rozkaz na cołki głos: Dyżurny podoficer kompanii :- Gruca , Fuks !! Tak sie składo że piyrwszy to byłek jo , a tyn drugi to kolega wszelkie podobieństwo do nazwisk i sytuacji jest ... niezamierzone pozdrawiam wszystkich Fuksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Bodziu, bomba. miałek podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.09.2005 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Bodziu, bomba. miałek podobnie. czyżbyś sie nazywoł ... Fuks ?? , bo moigo nazwiska raczyj ni mosz. Z drugi strony niy pamiyntom abymy razym służyli w kamaszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.09.2005 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 O nazwiskach ... Skoro idzie ło miana, to znom taki przipadek, co chop łożyniył sie z mojom znajomom , co miała ... te samo miano panieńskie co jei prziszły chop. Beło nawet tak , co ich łojcowie mieli te same piyrwsze imie , ino ... matka mioła inne imie. Mimo to niy byli łoni spokrewniyni . Farorz mocno sie dziwowoł na tym i nawet niy kcioł ślubu dać , no bo jak to... . Dziepiero jak sie łoba fatry pokozali farorzowi , to wtedy uwierzył i ślub doł. . miano - nazwisko farorz - proboszcz fater - ojciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.09.2005 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Bojka o kotku Roz kociak boł chory I leżoł w łóżeczku I prziszoł pon doktor -Jak sie mosz koteczku? Zle bardzo, oj boli mie rączka i nóżka A na to pon dochtor - wyskakuj no z łóżka Stond morał dlo wszystkich jasnym sie staje - Niy kożdy sie kociak do łóżka nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.09.2005 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 List łod Barbórki... Kiedy to tak dlugo smykom sie po swieciekiedy to codziennosc wyciepna przez oknokiedy to na stolku jeszcze siedza o swiciekiedy to komputer spoziero na mnie markotno to zarozki cni mi sie za moim drogim Slaskiemto zarozki mi serce wartko z radosci klupieto zarozki mi wspomnien przybywa z wrzaskiemto zarozki cni mi sie za Wami w tej chalupie. To nic, ze to "dziwaczno" strona wszyscy nazywajato nic, ze marzeniem, zludzeniem umacniam sie w wierze to nic, ze twarzy nie zobacze, usta nie porozmawiaja to nic, ze palce bola od klepania po klawierze bo wiem, ze ftos tam jest co ze Slaskiem zwiazanybo wiem, ze ftos wartko list dlugi do krzynki wciepniebo wiem, ze ftos skoczny kuncek muzyki pusci w tanybo wiem, ze tam sa kumple uczynni i ktos Pyrsk rzeknie Najwazniejsze to, ze Goronco Linia do mego Slaska wartko biegnie Najwazniejsze to, ze Ojcow wiara, historia bedzie miala przetrwanie Najwazniejsze to, ze godka naszo daleko i wszedzie nos dosiegnieNajwazniejsze to, ze nigdy nie zaginie Nasze Slaskie Beranie !!! autor : naczelno poetka łod slonskich babeczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.10.2005 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 O Tobołach i Myszerej Spotkołek sie roz z kumplym co se przygrywo w kapeli po weselach i inszych biglach i łopedzioł mi jak to roz jedyn , co to ledwo sie trzimoł na szłapach zamawioł : - chopy , zagrejcie mi Toboły - a co to takigo ?? - nooo nie znocie ?? tobołów nie znocie ? - a jak to leci ?, może pan zanuci - nooo - to boły piykne dni.... a ... Myszerej znocie ?? - ....?? - nooo - my szerej pancerni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.10.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Bodziu, jestem Twoim fanem Prosza o wincej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.10.2005 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 O ... wypadkach przy i w pracy Jak żech pedzioł jednyj znajomy , jak to siła grawitacyji pokunała wytrzimałoś moi szłapy w kostce i zech rewirowoł bez mała 2 miesionce, to łona mi pado że noga skryncioła ... wstawając od ...komputera bo jij ściyrpła w kolanie. Tak to skrzynia tyż może być ... niebezpieczno Kolega co z nim robia wczoraj łobalił sie i strzaskoł łokieć , bo ... siedząc na fotelu na kółkach wychyloł sie do zadku i rypnoł na plery. Inszy kompel po szychcie tak popiył , że jak szoł po ... międzytorzu kolejki ( wąskotorowej ) to ... dziwoł sie , czamu tyn gelynder taki niski , a schody takie ...długie i czamu pysk taki mo scharatany Słyszołek jesce o jednym takim co na mazurach jak zejrzoł kupa babów w ryncznikach to .... spodł ze schodów i sie tak połobijoł , że mu ...broda posiwiała i piwa ni mógł utrzimać w gorści gelynder- poręcz rewirować - chorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.10.2005 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 O... pewnym stwardnieniu roz... i o ...prawie zawale Zaznaczom że to co napisza to niy żodyn wic ani horror ino cołko cołkiym prowda Leżołek se roz i dychołek w izbie po ciynszkij robocie a tu nogle prziszła ku mnie tako jedna somsiadka co była ...w moim guście . Zaczyni my łosprowiać ło różnych sprawach aż w końcu zeszli my na tematy khm khm . łona sie pochyliła ku mnie a jo łoboczył co nieco czym łona łoddycho. Zrobiyło mi sie ciepło i zaczonek sie seblykać , wtedy jej tyż zrobiyło sie gorko i tyż zaczyna sie ...seblykać. Zaczyni my sie gilgać tu i ówdzie aże zrobiyło mi sie duszno i krew zaczyna szybci krążyć . Nogle ... słysza zbliżające sie odgłosy kroków... Wtedy żech sie skapnoł że to mi sie śniło a jo śpia i musza sie łobudzić, bo mnie nakryjom na spaniu, bo żech jest na szychcie w robocie . Budza sie , łotwiyrom łoczy, chca wstać ... a tu ... niy moga . Wszyćko mom ... stwardnione i niy moga sie ruszyć, a jo dalyj jezdek poseblykany , a odgłosy kroków coroc głośniyjsze. Zaczynom sie dusić , serce mi ścisko, krew niy odpływo od ... różnych części ciała , grozi mi zawał a jo dali ni moga sie ruszyć. Myncza sie i myncza tak cołki ... kwadrans, aż ...w końcu żech sie naprowda łobudził (ufff) cołki mokry i ..rozprażony a moja miała już ...dzwonić po pogotowie ratunkowe. W taki oto sposób mało co abych mioł zawał serca i ... stałe stwardnienie wszyćkich kończyn ciała i niy mogłbych tukej pisywać tych fansolyń wic - kawał dychać - odpoczywać seblykać - rozbierać skapnąć - zorientować sie szychta - dniówka w pracy rozprażony- tu : rozgorączkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.10.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Bomba, zajrzyj do KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 czym łona łoddycho to je balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Pieruny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.10.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Bodziu...mówiłam, że jesteś Mocarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.10.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Osioł bez taszy Roz w robocie jedyn osioł,Kanś se swoja tasza posioł,Kaj na drugie mioł śniodanie,Sznity dwie i kompot z banie.Ale głod mioł pieronowyI sie wzion za żarcie trowy.Do dziś zostoł przi tyj paszy,Bo se jeszcze niy znod taszy. Uwe i Wili Uwe i Wili w jednej stali wili,Uwe na wierchu, a Wili na dole.Uwe spokojny nie wadzi nikomu, a Wili wyrabioł choby we stodole. To pies, to hazok, ciepoł w nim ryczkami,Gupioł i turpioł durch trzaskoł dźwierzami.A kady szczylać naczął z gazpatronów, To dymu pełno było w cołkim domu Uwe sie wnerwił i ślozł na dół do niegoI pado: "Wili, jo nie strzymia tego!" A Wili na to: "Co komu do jemu, a jemu do komu, Ty giździe pieroński, jo jest w swoim domu." Uwe po gowie poskroboł sie ino, Poszoł do siebie i coś medytowoł... Rano Wili jeszcze na szezlongu chrapie,Naraz mu coś z gipsdeki na kichol kapie.Serwoł sie Wili, leci ku górze.Stuk! Puk! Zamknione!!! Filuje se przez dziurka: Hen Jezu, całko izba w wodzie,A Uwe se siedzi z wendkom na komodzie. "Was machts du, Uwe", "Jo se fisza łowie""Du bist Idiot, mnie kapie po gowie!"A Uwe mu na to: "Co komu do jemu, a jemu do komu, Ty giździe pieroński, jo se jest w swoim domu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.10.2005 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 O tym jak żech wywołoł ... katastrofa w Czernobylu Dnia 25 kwietnia 1986 wieczorym pożegnołek sie z muterkom i z kamratami ( łobalili my pora halbów ), kiere mie wsadzili do cuga w Katowicach i ...pojechołek w siną dal.Jak żech siod i jechoł niy pamiyntom, potym przesiodłek sie ranym w Warszawie do inszygo cuga co mie zawióz do N.D.M. W tym cugu straśnie mie ruła poliła , ale spotkołek warszawioka co go tyż ... ruła poliła.Kole 8.00 wysiedli my w N.D.M. i kupili my se zeltry i ...jakiś utrwalacz . Jak już wilgotność podniebiynia beła w normie to my zabrali sie do godki w jakim celu my tu sie znodli.Okazało sie , że celem jest ... jednostka wojskowa . Po kilku utrwalaczach warszawiok pado , że nie pójdzie do woja za żodne skarby , a jo padom , że mie nawet atom nie ruszy.Wieczorym trocha żech łotrzyźwioł i pomyślołek że dlo pokoju na świecie pójda jednak do tego woja.Było już ćma jak my przekrocyli szlaban jednostki, a wartownik ino sie uśmiychnoł.Borok niy wiedzioł że my uratowali w tyn sposób świat łod zagłady nuklearny, bo jak bymy prziszli po północy to na pewno by była wojna atomowo .A jak bymy byli planowo czyli o 8 rano to i tyj pieruńskij katastrofy by niy było.W tyn oto sposób tak jak Franek Dolas wpłynołek na ... historie świata w latach łosiemdziesiątych ubiegłygo wieku. muterka - mamusiahalba - pół litracug - pociągruła - tu - przełykzeltra - napój gazowanyborok - biedaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.10.2005 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 O tym , jak było we wojsku We wojsku bardzo ... miło spędziłek piyrwszo nocka, bo byłek jeszcze w cywilnych łachach a kożdy mioł cóśkolwiek przemycone z cywila , więc godka była do samygo rana. Wtedy prziszła pora na ... zmiana ciuchów i strzyżenie . Wtedy zapytołek sie sierżanta czy moga zatrzymać sobie jedna rzecz na pamiątka i pokazuja mu grzebiyń do włosów kiery mioł ... 30 centymetrów długości a jo mioł już włosy na ... 0,5 cm. Szczewiki dostołek nr 45 a szłapa mom 43, ale kolega za mną, co mioł szłapa 39 dostoł ... tyż 45 . Potym delbeta , kompiel i na kompanio. Tam dostołek sie pod dowództwo taki jednygo łod Białygostoku i ... wszyscy my "młodzi" bardzo go ...polubili . Nawet dziś go pamiyntom jak nos ...musztruwoł . Dobrze , że ino pół roku sie z nim mynczyłek a potym poszedłek na inno kompanio a łon dalij sie mynczył z "młodymi". A tyn cwaniok warszawiok co ze mną prziszoł do woja zaczon świrowac i za pora tygdni wyszoł do cywila . Na odchodne chwolił sie sztymplym z wpisym " B-6 " czyli odroczynie na 6 miesiyncy. Biydok za pół roku prziszoł nazod do woja i ...odsłużył cołko służba . Jak jo wychodził do cywila to łon jeszcze pół roku musioł garować - ot cwaniok warszawiok niestety .. przedobrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.10.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 O tym , jak było we wojsku We wojsku bardzo ... miło Tam dostołek sie pod dowództwo taki jednygo łod Białygostoku i ... wszyscy my "młodzi" bardzo go ...polubili . Nawet dziś go pamiyntom jak nos ...musztruwoł . czy to nie boł jakiś szac od Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.10.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 O tym , jak było we wojsku We wojsku bardzo ... miło Tam dostołek sie pod dowództwo taki jednygo łod Białygostoku i ... wszyscy my "młodzi" bardzo go ...polubili . Nawet dziś go pamiyntom jak nos ...musztruwoł . czy to nie boł jakiś szac od Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts