hilsyl 13.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Jestem fanka Sandry ale moja uwage przyciagneły tez klarysa i daniela - sliczne te wole oczka jak dla mnie i wydaje sie ze moze "{tansze" niz sandra jak myslicie?? Kiedys podobał mi sie Bilbo z Horyzonru - niestety znajomy architekt odradził POMOCY ) Hilcia[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 jesli uważasz iż wole oczka na Danieli są śliczne to przeslij mi maila- wrzucę Ci fote takiego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hankamaciek 21.05.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 my mamy klaryse z Archipelagu ktora wlasnie zaczynamy budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa_kamera 24.10.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 jesli uważasz iż wole oczka na Danieli są śliczne to przeslij mi maila- wrzucę Ci fote takiego domu ... usmiecham sie o foto Danieli to moja w budowie domka;) pozdr!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hilsyl 14.11.2005 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 jesli uważasz iż wole oczka na Danieli są śliczne to przeslij mi maila- wrzucę Ci fote takiego domu ... usmiecham sie o foto Danieli to moja w budowie domka;) pozdr!!!! serdeczne dzieki - widziałam niedawno w budowie okolice Miasowej moze Twoja po przerwie wracam od wiosny mamy zamiarr ostro ruszyc z budowa :) jestem ciekawa czy jestes zadowolony z efektu ?? pozdrawiam ciepplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patomex 24.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam zamierzam kupic taki projekt uważam ze jest super żona uparla sie ze ten i zaden inny mam prosbe o przeslanie swoich doswiadczen z budową moze jakies zdjęcia a wdziecznosc moja nie bedzie miala konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galaa 01.08.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam ja również przymierzam się do Danieli, wszelkie uwagi dotyczące tego projektu mile widziane Nam bardzo podobają się elewacje zewnętrzne (raczej wole oczka ze względu na koszty zostaną zmienione na trójkąty), jednak wg nas środek wymaga poprawek. Co zmienialiście w Waszych projektach ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hilsyl 25.08.2006 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam ja również przymierzam się do Danieli, wszelkie uwagi dotyczące tego projektu mile widziane Nam bardzo podobają się elewacje zewnętrzne (raczej wole oczka ze względu na koszty zostaną zmienione na trójkąty), jednak wg nas środek wymaga poprawek. Co zmienialiście w Waszych projektach ? pozdrawiam NO wlasnie....walcze z archipelagiem ...sa bledy w obliczeniach konstrukcji i nie mozna sie doprosic poprawek a kontruktor powiedział ze te bledy sa na tyle powazne ze musza poprawic oni. Wiec dobrze radze przemyslec zakup projektu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja_k 30.04.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 witam wszystkich,we środę, tj. 2 maja 2007 roku startujemy z budową Danieli,proszę o fotki z realizacji tego domku i ewentualne podpowiedzi.dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian-79 27.05.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 witamzakupilem projekt daniela prosze o info na temat jego budowy dziekujepozdrawiamKrystianmail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Witaj Krystian. Ja wybudowałem "Danielę". Przesłałem Ci wiadomość na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Krystian-79 - witaj w klubie budujacych i posiadaczy pieknej Danieli. Gdzie budujesz? moja Daniela wyglada teraz tak: http://img239.imageshack.us/img239/5350/danielaov9.jpg Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze podgrzejemy ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz1964 25.07.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam:-) Czy ktos wybudowal juz Sandre ? ( Zamierzam kupic ten projekt) Jakie wrazenia przed budowa czyli porownanie projektu na papierze do juz wybudowanego budynku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts