Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy budował ktos Klaryse lub Daniele z Archipelagu??

Recommended Posts

• 5 months później...
  • 3 weeks później...
jesli uważasz iż wole oczka na Danieli są śliczne to przeslij mi maila- wrzucę Ci fote takiego domu

...:) usmiecham sie o foto Danieli :) to moja w budowie domka;) pozdr!!!! :lol:

serdeczne dzieki - widziałam niedawno w budowie okolice Miasowej moze Twoja ;) po przerwie wracam od wiosny mamy zamiarr ostro ruszyc z budowa ;) :):) jestem ciekawa czy jestes zadowolony z efektu ??

pozdrawiam ciepplutko

• 4 months później...
  • 4 months później...

Witam

ja również przymierzam się do Danieli, wszelkie uwagi dotyczące tego projektu mile widziane :lol:

Nam bardzo podobają się elewacje zewnętrzne (raczej wole oczka ze względu na koszty zostaną zmienione na trójkąty), jednak wg nas środek wymaga poprawek.

Co zmienialiście w Waszych projektach ?

pozdrawiam

• 4 weeks później...
Witam

ja również przymierzam się do Danieli, wszelkie uwagi dotyczące tego projektu mile widziane :lol:

Nam bardzo podobają się elewacje zewnętrzne (raczej wole oczka ze względu na koszty zostaną zmienione na trójkąty), jednak wg nas środek wymaga poprawek.

Co zmienialiście w Waszych projektach ?

pozdrawiam

NO wlasnie....walcze z archipelagiem ...sa bledy w obliczeniach konstrukcji i nie mozna sie doprosic poprawek a kontruktor powiedział ze te bledy sa na tyle powazne ze musza poprawic oni. Wiec dobrze radze przemyslec zakup projektu:)

• 8 months później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...