rimsky 13.05.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Szukam firmy produkujacej meble skorzane (tzw wypoczynki) z funkcja relax/relaks.Szukam dlugo, z wloskich firm wiem, ze robi to Natuzzi, ale cena fotela z wodotryskami i relaksem to ok 5400 zl. Z Polskich firm robi to meblomak Rumia ale daja to tylko do jednego typu zestawu.Co to jest relaks: mechanizm stosowany w sofach i fotelach ktory po uzyciu dzwigni powoduje wyjezdzanie podnozka i pochylenie oparcia. Siedzi sie na tym bestialsko bosko i jestem na 100% przekonana ze ktos to musi robic. Podobnie ma sie sprawa z lezankami/szezlongami. Tez robi to natuzzi i tez cena ok 7500 w skorze. To jakies wariactwo...Z wypoczynkow do tej pory najrewelacyjniej siedzi sie na Kenii z Helvetii Bydgoszcz, uzywaja silikonu w siedziskach, ale tez relaksow nie maja.Kto slyszal, kto wie...? I opinie uzytkowikow jesli mozna...Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 13.05.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Robi na pewno bydogska fabryka mebli sam mam takie meble nazwy tylko nie pamiętam, coś na "e". Linia mebli nazywa się minimax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rimsky 13.05.2005 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 widze na ich stronie cos co nazywa sie etap seria mini max i maja rzeczywiscie taki wyjezdzajacy podnozek ale oparcie sie nie kladzie...dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 13.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Tak to jest to. Ale jest funkcja relaks - w fotelach. Oparcie leci do tyłu i równocześnie wysuwa się podnóżek. Sam na takim siedziałem w sklepie ale w końcu nie kupiłem bo dla mnie podnóżek był troszkę za krótki - mam 2 m wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetkaa 16.04.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam, Poszukuję fajnego wypoczynku z funkcją RELAX, miał ktoś doświadczenia z tego typu wypoczynkami?? Czy psują się te mechanizmy??Wiem, że produkuje je firma z Bydgoszczy Etap Sofa.Proszę o opinie. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakubpunkt 22.10.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Fotele z funkcją relax są bardzo wygodne, czy się psują? Hm trudno odpowiedzieć, klienci sobie bardzo chwalą, zresztą przeważnie jest długa gwarancja, a do tego wygodne przez co nie patrzyłbym na to czy się psują czy nie, a na to czego potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts