Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cena działki za 1 m2

wicher

Recommended Posts

My z żoną w maju tego roku kupiliśmy w Szczecinie-Mierzynie 1144 m za około 95 zł/m .Gaz, prąd i kanaliza w odległości od 3m do 10m to znaczy wszystko w drodze dojazdowej , brak tylko wody i trzeba będzie pociagnąć około 100m, ale za to przy kupnie działki mieliśmy miłą niespodziankę bo za 73m działki ,która jest naszym dojazdem właścicielka niechciała pieniedzy i dodała ją gratis

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Po naprawdę długich poszukiwaniach i ja :D w końcu jestem w trakcie zakupu działki. Cena 6,5 zł za m, 6 km od granic i kolejne 6 do centrum. Woda i gaz w drodze, prąd po sąsiedzku, planowana kanalizacja i asfalt na drodze. Działka rolna, ale w planie MN, czy coś takiego, w każdym razie przekształcenie to formalność. Oby!

Po naprawdę długich poszukiwaniach i ja :D w końcu jestem w trakcie zakupu działki. Cena 6,5 zł za m, 6 km od granic i kolejne 6 do centrum. Woda i gaz w drodze, prąd po sąsiedzku, planowana kanalizacja i asfalt na drodze. Działka rolna, ale w planie MN, czy coś takiego, w każdym razie przekształcenie to formalność. Oby!

Dominia - zapraszamy na forum lubelskie :D

Powiedz, gdzie kupiłaś ziemię w tej cenie :o ?. Właśnie rozglądamy się za nieco większym kawałkiem nieco tańszej ziemi :D

• 7 months później...
Chcę kupić działkę po 12 zł/m2 ale jest jedno ale.. Zakład Energetyczny

podłączy prąd kiedy będzie 4 chętnych. Warunki są wystawione na wszystkie działki Może znajdzie się ktoś jeszcze

zobaczcie sami http://www.taniedzialki.webpark.pl

Wystaw ogłoszenie na gratce ... kilka złotych a może będziesz mógł szybko zacząć budowę.

woj.dolnośląskie, miejscowość Smolec, 2,5 km od osiedla Nowy Dwór (Wrocław)

działka kompletnie uzbrojona

-kanalizacja sanitarna

-kanalizacja deszczowa

-gaz ziemny

-woda

-prąd

-przyłącze TPSA

110 zł za m2 powierzchnia 700 m2

cena ze stycznia 2006 r

22 zł/m2 między Szczecinem a Stargardem nad jeziorem.Gaz i prąd bez problemu, ale kanalizację musimy sami pociągnąć jakieś 100m.Działka dośc duża (2400m2) i dlatego trochę taniej, bo w okolicy działki od 30-40/m2.

Witam

Jestem zainteresowany zakupem działeczki własnie w tej okolicy może masz jakieś namiary?

Pozdrawiam

W Bydgoszczy to nie piszę żeby nie straszyć ale na podbydgoskich osiedlach domków jednorodzinnych (czyt. 10-20km do centrum) cena kształtuje się wokól 100zł/m2 . Bolesne ale prawdziwe, sa amatorzy (czyt. handlarze) ktorzy sprzedaja te same działki nawet po 130zl/m2.

Zakup 800m działki za około 100tyœ zł to nie mały wydatek ale jeœli wzišć pod uwagę koszty dojazdy do bydgoszczy z miejsca gdzie można mieć działke po 50-60 zł/m2 to okazuje się że wydatek twen zwraca sie w ciagu 10lat, tak to jest u mnie.

pozdrawiam

witam

niedawno kupiłem działkę

400m.kw. ogrodzona,woda ze studni wierconej,prąd w zk przy działce,

gaz na razie z butli, szambo/wykonane/ , projekt domu z pozwoleniem na budowe

obrzeże miasta gminnego

nad dużum jeziorem

cena z notariuszem niecałe 18 tys

wszyscy mówią że mam szczęście

370zł za 1 ar, działka na terenie miasta 15.000 mieszkańców, droga dojazdowa na planie - gminna (na razie pole) około 100 metrów, następnie 100 metrów utwardzona do asfaltu., do mediów od granic działki 20 metrów, do kupienia łącznie dwie dzialki o powierzchni 47 i 35 arów. Działki sąsiadują bezpośrednio z dzialka zabudowaną. Warto?

• 4 months później...
Okolice Nadarzyna, sasiedztwo ogródków działkowych, tylko prad i kanalizacja w planach, wody i gazu nie ma.

cena 45 PLn za m2, działki z mediami w Ruścu ok 65 PLN za m2.

Pozdrawiam

Tomek

witaj, my własnie znaleslismy dzilke w Ruścu ale cena juz 80zł/m kw:(, a moze masz jakis namiar na te tansze?

asia