viktoria271199 10.10.2006 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 witam, nowe osiedle bursztynowe, dzialki na woda,niedaleko do morza, wyspa chrzaszczewska, kolo kam. pomorskiego, z dojsciem do plazy i pieknym widokiem na miasto i zalew, dziaki budowlane po 1200m/2 z waznym planem zagosp. pod rezydencje, media w poblizu. cena w 2006 roku od 60 zl/m/2. pozdrawiamwyciag-bud http://www.wyciagi-budowlane.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 10.10.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 No pewnie że super, wydatek niewielki a o ile powiększa Ci się ,,przestrzeń życiowa''. A jak wybudujesz już sobie swój domek i będziesz chciał sprzedać jedną z nich to zauważ ile zyska na wartości ( w okolicach nowych domów ) i do tego to Ty będziesz mógł wybrać sobie sąsiada. Mój kolega kupił w ten sposób trzy działki, odczekał sześć lat sprzedał dwie a za uzyskany zysk postawił stan surowy zamknięty.( chyba wiedział gdzie i za ile kupić) Facet może i przez taki krok zrobił interes życia Zainwestował niewiele a w tej chwili ma już stan surowy zamknięty. Gdybym ja miała taką mozliwość aby tak postąpić nie wahałabym się ani chwili, poważnie. Drugha taka okazja może w życiu się nie trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ergo 11.10.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Niedaleko Krakowa ( pare min autem ) ok 170pln/m2 , w okolicy ceny od 150 do 300pln/m2. Drogo ale nie tak źle, w okolicach Woli Justowskiej ceny dochodzą do 700pln/m2 a nawet więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 11.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Asiu niestety niestety nie mam namiarów. Takie ceny były na jesieni tamtego roku. Teraz rzeczywiście mogły podskoczyć chociaż kolega w Nadarzynie kupowął po 90 PLN za m2 PozdrawiamZonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts